Header

Känner mig irriterad och besviken när jag tänker på att jag inte har namnsdag. Dom senaste 10 åren så har Maja legat inom topp fem på populäraste namnen och ändå får jag inte ens ha namnsdag. Medans massa andra konstiga namn får finnas med i almanackan, skandal! Här har ni ett par namn som tydligen förtjänar mer namnsdag än alla vi som heter Maja. (vi är över 22 000 st förövrigt. 2 män också)

 

Medans jag skriver detta inser jag att datorn menar på att 6 av dessa namnen är felstavade ord, ändå har dom namnsdag.. Man måste väl kunna ta bort åtminstone ett av dessa udda namn och sätta till Maja istället? Jag menar kom igen "Volmar", ni är 163 st, offra er för fan.

Och sen finns det folk som FIRAR sin namnsdag med tårta och kräver presenter, giriga jävlar. Det är dagen som ert namn står med i almanackan, inte nån jävla födelsedag. Tänk på oss som inte ens får ha med vårat namn trotts att det är ett av de populäraste, lägg ner.

Likes

Comments

Här är tre saker som helt klart borde vara olagliga.

1. Att smaska
2. Att göra duckface
3. Att inte blända av sitt helljus i tid

Likes

Comments

Något som är grymt irriterande och enormt äckligt är folk som på allvar snyter sina snoriga näsor inne på restauranger. Är det så svårt att gå till toaletten och snyta sig? För det första så vill jag inte ha en massa snorpartiklar i min mat och för det andra är det otroligt ofräscht. Man är där för att äta och inte för att ha något snytkalas, skärp er.

Likes

Comments

Man ska la inte gå fram till en påkörd grävling? Det känns ju inte säkert, eller? Utbildar man sig till målare i Lidköping så får man veta av målarfröken att penslar med grävlingshår är jättedyra så om man ser en grävling så ska man gå ut och raka den under armarna. Då kan man ju göra en egen grävlingspensel. Strunt i om man blir biten och dör av rabies, det är värt det för lite armhålshår. Hur hade det sett ut om folk kör förbi och man bara "Ja, hej här står jag och rakar armhålorna på ett dött djur, don't mind me"..

Likes

Comments

Helt klart den snyggaste dansen, aldrig skådat någon så begåvad. Kolla klart hela videon, finns inte en chans att ni kommer ångra er, lovar.


Likes

Comments

Man eller kvinna spelar ingen roll, har man något innanför pannbenet så är man nog lite svag för skägg. Så här ska ni få se dom 3 snyggaste, enligt oss.


Chris Millington - modell 


Aaron Kaufman - mekaniker från Fast N LoudRyan Dunn - du borde veta

Likes

Comments

Efter att ha varit borta i en vecka så är Miffo glad att vara hemma igen. Hon kom senare att fira hemkomsten genom att äta en mus.


Likes

Comments