Header

Kliniker för fillers:

Bra 👍🏼😍
Akademikliniken
Dorian Beauty, Stockholm
FaceClinic, badhusgatan 2 Göteborg
Clinica, domkyrkan

Dåliga 👎🏼🙁
Beautycenter klinik, domkyrkan 


Preparat att rekommendera/undvika 

Viktigaste av allt om du ska förstöra läpparna elle något annat område i ansiktet är att använda ett och samma filler/preparat. Så snälla håll er till det. Kan ni så håll inte på att byta klinik och behandlare för varje gång. Det negativa med det är att din nya behandlare inte vet VAD eller HUR MYCKET ml du har sedan tidigare. Väljer du en och samma så vet han/hon exakt vart fillern ska fyllas på. 

Viktigt att tänka på: 

Funderar du på vilken klinik du ska välja? Google är ditt bästa hjälpmedel! Där står oftast recensioner om bra och dåliga kliniker. Kolla efter certifikat! De behandlare som har en tavla uppsatt på väggen som lyder "certifikerad" betyder att sköterskan har en viss plikt till att gå kurser varje år och göra ett bestämt antal fillers per månad. Där har du ditt bevis på ambitiösa personer som vet vad de gör, förhoppningsvis. 

Fråga alltid om du får se när hen öppnar förpackningen framför dig. På så vis undviker du att bli lurad på pengar och vet vad du får i dig. 

Viktigt är förståelse! Din sköterska ska lyssna på dina önskemål och ni ska tillsammans komma överens om hur var och hur mycket du ska fylla. 

Ha inte för bråttom! Har du haft i fillers för först gången? Visst är det viktigt att bygga upp. Men stressa inte. Du kommer med tiden ha den storleken du vill ha. Börjar du för mycket för tätt inpå så kan det lätt bli fult och resultatet bli "plufsigt intryck". Ta det lugnt 😘Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Recension:

Jag besökte häromdagen Göteborgs Rapunzel of Swedens hårsalong för första gången. Linda var min frisör där. Fick ett mycket trevligt bemötande och hon lyssnade verkligen på ens önskemål. Första jag får är ett gott råd om att jag borde lägga i en permantering i mitt ljusblonda/gultonade hår. Håret blev perfekt. Håret förvandlades till en mycket kall blond ton. Resultatet och helhetsupplevelsen var kanon och jag fick alla tips jag behövde inför min förlängning med löshårs metoder och färger.

Fick med mig 7 paket av deras finaste europeiska hår i 60 cm. Rekommenderar Rapunzel, här vet tjejerna verkligen vad de gör, minus är att de tar höga priser... Men deras europeiska hår är 10/10!

Recension:

MM Beauty är en salong belägen i Torslanda norr om Göteborg. Denna salong hittade jag på nätet, tjänsten jag bokade var insättning av 125 slingor. Jag blev positivt överraskad.
Två systrar som driver denna lilla skönhetssalong med ett flertal olika behandlingar. Riktigt trevligt bemötande och så lättsamma och goa.
Jag gick därifrån med ett drömhår! Riktigt Hollywood svall. Rekommenderar starkt till dig som vill ha en förlängning till oförskämt bra pris! 12/10 💁🏼Likes

Comments

Den allra vanligaste inom skönhetsbehandlingar idag är förstås injektionsbehandlingar. Jag snackar naturligtvis om "fillers". Har inte du själv testat på det så har antagligen din vän, eller en väns vän det. De allra flesta är nog som mig, man litar blint på behandlaren. Är man en godtrogen människa så är de ganska enkelt att bli lurad. Om jag går till en ny klinik och personen i vit rock förklarar hur duktig hen är, hur många år i branschen och nöjda kunder som hen behandlat. Allt låter så bra och du får servicen du drömt om. MEN här krävs det noga reserge, och den gör du själv.

Det är trots allt ditt ansikte det handlar om. Blir något fel då finns det inte alltid en "reverse knapp". Även om preparatet du får injekterat inte är permanent - så finns det fortfarande opålitliga och rent av hemska medel som kan förstöra ditt utseende.

Det allra största misstaget när man skall göra det för första gången är att inte läsa på tillräckligt. För precis som med plastikkirurgi så är det val av behandlare, och klinik och medel som avgör hur resultatet blir.

Till saken nu. Jag själv började injicera mina läppar i 18 års ålder. Idag 4 år sedan. Jag började fylla läpparna alldeles för mycket och för snabbt. De preparaten jag fick hade jag dålig koll på, och det resulterade i överarbetade läppar. Inte vackert med andra ord.

Likes

Comments