​Vilken fantastisk dag vi hade igår!

Gemenskap, motivation, inspiration, drömmar, nya verktyg att jobba med och det bästa av allt, föreläsning av Annelie Pompe! Vilken kvinna hon är! Jag satt som helt förtrollad under hennes stund på scenen och man ville inte att hon skulle sluta prata! En sådan mental styrka hon har som både klarat av att bestiga mount everest och tagit världsrekord i fridykning, alltså att dyka utan gastub. 100 meter rakt ner i havet och hela 6 minuter utan luft.. Får ni möjlighet att lyssna på henne så gör det säger jag bara! Man lär sig otroligt mycket om mental styrka, hur mycket kraft som sitter i våra egna huvuden och hur vi kan skapa allt vi drömmer om, helt fantastisk insikt :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Varit på trevligt lunch och businessmöte, nu ska jag hämta lillgrabben på förskolan! :) <3 

Likes

Comments

​Startar upp dagen med lite jobb hemifrån. Så himla skönt att inte behöva stressa iväg :) 

Likes

Comments

Stolt! Jag tycker att det är så viktigt att kunna stå för det man gör och det kan jag verkligen göra. År 2015 blev LR utnämnt till årets direktförsäljningsföretag. Så himla häftigt!

Likes

Comments

​Här är lite bilder från ett event vi blev inbjudna till av LMevent! Väldigt trevliga tjejer och fin stämning. Jag och min andra halva höll en kort presentation av företaget LR och jag demonstrerade sedan zeitgard, vår härliga rengöringsmaskin! Vi bjöd även på aloevera shots givetvis :)

Likes

Comments

Hur fina?! Dessa ögonskuggor från vår serie "Deluxe" är ju så himla snygga! Och går dessutom att kombinera på så många olika sätt. Dessa ögonskuggor har en wet & dry textur vilket innebär att de kan användas både som torra och fuktiga, fukta bara din applikator och du får då en ännu mer intensiv färg :)

Likes

Comments

Ääälskar dessa rouge! De ger en sån fin lyster på huden och det är lätt att själv bestämma hur mycket färg man vill ha. Paletten högst upp brukar jag även använda när jag gör contouring! 

Likes

Comments

​För två veckor sedan gjorde jag ett samarbete med härliga Linda som driver LM event! Hon ville ha lite makeup hjälp och självklart ställde jag upp :) Så rolig och härlig tjej med massa energi! Besök gärna hennes blogg http://hummingbird.blogg.se.
​Instagram: hummingbird83.

Fotograf: http://skoorell.se/index.html
​instagram: @skoorellphotography

Likes

Comments