Idag har jag hjälpt Conny (min medryttarhäst) ägare och myst med Conny han kom galopperade mot mig i hagen, han har nog saknat mig men inte alls lika mycket som jag saknat honom! Tog några fina bilder som jag kan kolla på om jag saknar honom för mycket. Iaf ägarens föl skulle hämtas från djursjukhuset, efter en timmes bilresa och massor med härligt snack var vi där, hämtade fölet och hennes mamma. När vi skulle lasta körde en truck förbi med en död häst på... Nä fy, det fick mig att tänka. Tänk om det var Conny eller någon annan häst som ligger mig varmt om hjärtat som låg där istället... Nej, vad hemskt. Alltid hemskt att säga hejdå till ett djur... Iaf när vi kom hem till gården så satte vi dem i en utebox och sen blev jag sjutsad hem. Väl hemma gjorde jag lite mat och sen började jag packa inför resan imorgon då jag åker med min pojkvän till hans släkting och ska bo där i ca 2 veckor. Ska bli såååååå roligt! Lite orolig då vi ska sitta på bussen i ca 4-5 timmar och det lätt blir konflikter i trånga utrymmen, utan riktig mat och när man blir uttråkad men förhoppningsvis så går det bra. Tror det går bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen! Har inte uppdaterat så mycket då jag bytt telefon i helgen. Den nya verkar inte mycket bättre dock tyvärr. Iaf jag och bae åkte buss in till Malmö och åt lunch med hans pappa vi åkte sen hem till honom och träffade hans bror. Var väldigt trevligt. Sen var vi på triangeln och nu sitter vi på tåget hemmåt igen. Är så sjukt trött... Vet inte riktigt varför. Känns som om jag håller på att bli sjuk eller nåt. Hoppas inte! Har inte hänt så mycket annat idag men återkommer imorgon när jag ska iväg och hämta ett föl som legat inlagd på djursjukhuset. (Ska hjälpa en kompis då det är hennes) aja vi hörs väl imorgon hejdå!

Likes

Comments

Äntligen sommarlov! Efterlängtat! Men det värsta är att nu måste jag säga hejdå till min klippa❤️💔 mitt allt. Min älskade alice som flyttar. Luv u boooo💋

Likes

Comments

Hej igen, idag har allt varit hemskt och vill bara härifrån... Jag vet inte var utan bara härifrån, ifrån alla människor, ifrån alla måsten, ifrån mig själv... Jag vill slå isönder något, krama nån, gråta, men vad jag än gör så vet jag att det blir konsekvenser. Absolut inget känns bra och jag orkar inte... Det värsta är att jag har vant mig vid det...

Likes

Comments

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men iaf, helgen blev inte som jag tänkte. Inget tivoli, ingen strand men aja. Idag hade jag o min klass vår klassfest innan vi splittras💔 vi körde lite cheerleading där oxå sen skulle några till en cheerleadibg tryout och såklart följde jag med, men när jag väl var där ville jag verkligen testa så jag skrev upp mig och visa vad jag kunde. Sen gick jag o de andra till joe and the juice och tog en juice. O sen va vi inne på victorias secret❤️ i love it!! Sen insåg vi att det var en röd dag, vilket betyder att bussarna går 1 gång i timmen som tidigast och att vi nyss missat den. Så vi sätter oss och kör sanning eller konka. Ja det var väl min dag. Här är lite bilder!

Likes

Comments

Hej! Det blev som jag trodde igår, det blev inget tivoli👌 men idag så var jag med min pojkvän och hans släkting och kolla på ankor, fåglar, mm och handla och massa mer roligt! Sen tog vi bussen hem vid 20:00 och kom hem o kolla film. Inte så mkt mer idag men imorgon ska nog jag och min pojkvän till tivolit och loppis och försöka få med en kompis.
Baii❤️

Likes

Comments

​Hej igen! Kunde inte skriva igår tyvärr då jag mådde sjukt dåligt och satt och prata med min pojkvän i hans försök att övertala mig att orka... så skriver nu, i skolan hehe. Hade nyss en presentation vilket gick bra. Så nu sitter jag och lyssnar på eminem och skriver medans de andra kollar på film hehe. Gud vad duktig jag är! Slutar om en timme och då ska jag, min kille och en kompis iväg på ett tivoli är tanken men har en känsla av att det inte blir av... Har inte planerat hela helgen men ska nog följa med min pojkvän till en släkting och stanna där över helgen. Hade velat rida idag, så fint väder men tror inte jag hinner. Tror att conny får vila under helgen om jag inte hinner.

Likes

Comments

Idag lyckades jag vakna en timme för sent,(gud vad duktig jag är) men hann göra mig i ordning på 15 min och komma på bussen. Vi hade students choice vilket är att man får några aktiviteter att välja mella sen har man fyra dagar, två för varje aktivitet. Jag hade remaking där mat återanvänder och pysslar. Efteråt gick jag, min pojkvän och en av hans kompisar och handla lite dricka mm. Sen stack jag och pojkvännen till stallet där jag red ett sto som heter Lady. Hon är så pigg och mysig! Sen åkte jag hem till pojkvännen, vi åt lite och sen åkte jag hem. På bussen hem träffa jag mitt ex oxå vilket var lika awkward som vanligt hahaha. Nu ligger man och slappar innan man ska sova☺️

Likes

Comments

Hej! Vem är jag? Jo jag är en 14-åring med lite för mycket tid. Hehe... Jag har aldrig bloggat innan men vem vet? Det kanske blir en ny hobby?

Som ni kanske såg på mitt bloggnamn så är jag en skåning. Vilket är väldigt roligt då släkten är utspridd så förstår inte alla vad jag säger hela tiden. Kanske ska skriva lite om mig?

Jag har två djur, en kanin och en katt.

Jag är i stallet flera gånger i veckan och tränar både ridning, och frihetsdressyr.

Kommer inte på så mycket mer just nu. Men ja, ni får väl fråga nåt om ni vill veta mer, och sen kommer jag nog att skriva en hel del om mig själv och min vardag här. Så häng med!


Likes

Comments