Vardagen

Klockan 06.53 ringde väckarklockan, som en zombie var det bara till att dra sig upp ur sängen och gå och fixa lite frukost så man vakna till liv.

Min frukost bestod av två rostade morotsbrödsskivor, till det en skål med yoggi vaniljyoghurt med lite müsli och ett glas äppeljucie. Jag gjorde mig i ordning och sen tog jag mig till skolan.

Onsdagar är vår näst kortaste och vi hade 6 lektioner. Engelska, So, No, Idrott, Spanska och sen No igen som egentligen skulle vara matte men vi byta plats på matten idag och morgondagens no så vi kan göra del två av matteprovet.. Men i med att jag missa del ett i måndags så gjorde jag det idag och det gick bra, jag blev godkänn och det är skönt.😊

Lunchen i skolan bestod av pannbiff, potatis, sås och lingonsylt. Efter lunchen hade vi No där vi förbredde oss för nästa veckas prov och sen idrott där vi skrev en uppgift om gårdagen.

När jag kom hem åt jag ett litet mellanmål och gick sen in i mitt rum och kolla på lite youtube videos. Sen åt jag, mamma och pappa kvällsmat och jag åt kalkonköttbullar med klyftpotatis, efter det har det inte hänt så mycket och det kommen antagligen inte hända mer heller hehe...

Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll!

Kramizz

Likes

Comments

Vardagen

Hejsan svejsan! 😉
Idag har vi haft friluftsdag och därför har det inte hänt så mycket så jag tänkte istället berätta om gårdagen som var min födelsedag :)

Dagen börja 7 när min familj kom in och sjöng och lämna paket som jag sedan öppna och blev jätteglad för. Efter de körde mamma och min bror till jobbet och pappa gick in på kontoret och jobba, jag låg kvar en stund och drog mig.
Sen var det dags för frukost och man får ju lyxa till det på födelsedagen så det blev pannkakor 😝

Efter frukosten så gjorde jag mig i ordning och strax åkte jag och pappa till Lund för kontroll av min allergiutredning.
Efter det blev det lunch på SubWay i Staffanstorp med mamma och pappa, sen var det bara att åka till skolan.
När jag kom hem från skolan "festa" jag till det med en Snapple

När mamma kom hem gjorde vi i ordning oss och åkte till Ystad för att äta mat och kolla på bio.
Vi såg "Bridget Jones baby" och den var mycket bra och rolig 😄
På restaurangen blev det vitlöksbröd till förätt och en kycklingplanka till huvudrätt, efterrätt blev popcorn på bion 😉

Hoppas ni haft en bra gårdag och dag!!
Kramizz

Likes

Comments

Övrigt

Hej är något jag nu tänkte säga till bloggvärlden!!

Jag tänkte blogga om allt från himmel till jord, recept av olika slag, frukost/mellanmålstips, mina dagar, sminkningar och massa massa mer!

Jag hoppas att du kommer tycka om mitt bloggande och att du får en fantastiskt bra dag :)

Kramizz

Likes

Comments