Header

Förra helgen blev det inget vilande. Först på fredagen åkte jag och Momark mot Skövde och hittade 2 bortsprungna hundar i Berg, som tur var fick vi tag i ägaren och kunde lämna dem till ägaren. På lördagen var jag barnvakt åt Frallan, så härligt och mysigt att halvsova med ett vilande litet barn i famnen. När lit kom hem gick jag ut på en promenix med Momark och på kvällen gick vi till Mikes med Sara och Alex.
Mycket rolig helg alltså men hade viljat få in lite mer sömn timmar haha.
I veckan har det vart fullt upp med påskvandringen som vi på jobbet fixar i Väring, jag blev ängeln vid graven så sitter i kyrkan nu och väntar på den sista gruppen innan lunch ... Åååå maaaat!! Så jävla hungrig! Och trött!!
Satt upp till kl 2 och hjälpte Momark att plugga till körkortet, 4 h har jag sovit! Det är inte okej! Men imorgon börjar jag kl 13:30 så sover ut imorgon.
Det ska bli så jävla skönt! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halli hallå!
De senaste dagarna har jag jobbat 100% så har inte haft så mycket att blogga om 👌🏻
Men har haft det roligt på jobbet med planering och kakbakning. Det märks av att påsken är på väg, så mycket extra arbete som jag har just nu alltså.
Men idag har vart en skön torsdagskväll med Goa vänner, go mat, gött tjöt och roliga videos.

Nu ligger jag i sängen och kan inte sova för att jag är för exalterad över idag(fredag) då jag ska till frissan och göra något STORT! + idag ska min syster, Sader och Frallan komma, det blir bebismys hela helgen för mig ❤️💜

Likes

Comments

Idag har jag vart på Camp Active med några från våra ungdomsgrupper, har vart sjuk roligt!
Har sätt barna hoppa och volta runt som de studsbollarna det är, även jag har studsat runt och gjort lite volter. Jag känner dock av lite i knäna men som tur är ska jag till sjukgymnasten imorgon för att kolla vad problemet är.

Nu sitter jag uppe hos Momark och snackar om allt och inget. Det har vart en väldigt skön tisdag, hej då!

Likes

Comments

​Det här med bloggen.. Jag är inte världens bästa med att regelbundet lägga upp och skriva om min vardag men ska göra så gott jag kan den här gången! Och om det skulle skita sig så... ja då är väl det inte hela världen. 
Den här bloggen kommer vara ett ställe där jag kan skriva om händelser i mitt liv, både bra och dåliga.
Hoppas ni kommer gilla det.

Det har hänt mycket i mitt liv sen sist jag skrev men den största nyheten är att jag har fått ett vikariat till slutet av Juni! Woop Woop för mig! Jag har blivit fritidsledare i Norra Billings Pastorat och träffat de skönaste människorna via det jobbet. En av dem är min arbetskollega Jenny <3 alltså LOVE till den kvinnan! Hon förgyller ens dag även om man har ett jäkla regnmoln över huvudet.

Just nu sitter jag och myser med tea, go musik sprutande ut från datorn och glor runt på lite dittan och dattan på internet. Borde egentligen sova snart för imorgon åker jag, en kollega och ca 25-30 ungar till Camp Active för att skutta runt och ha kul. 

Nu får jag nog avsluta detta inlägg men höres!

Likes

Comments

Den här helgen har varit helt underbara! Åkte iväg till Göteborg på fredagen och hade taco-kväll med syrran, Sader och Frank.

På lördagen kom Alex ner och vi mötes upp gick runt på stan, käka och checka in på hotellet.
Vi lata oss lite och insåg att vi inte hade någon öppnare när vi väl skulle öppna första ölen så jag fick rusa ner till stationen och leta efter en öppnare(visste ni förresten att Pressbyrån inte har öppnare?), så nu är jag en stolt ägare av en bartenderöppnare enligt han på teknikmagasinet.
Vi gjorde oss iordning och gick och möte upp de andra på någon pub och satt där till det var dags för fyllemat❤️

Likes

Comments

Var ute på Sommarklubben igår med Gabriella och Sandra M. Hade då himla kul! Dansa och härja med folk, himla nöjd med kvällen.

Nu sitter jag på tåget ner till Göteborg för att möta upp min syster och bebis för att sen åka tillbaka upp till Timmersdala i bil tillsammans med dem haha. Vad gör man inte för sin syster liksom❤️

Likes

Comments