Header
View tracker

Livsstil

Godmorgon Fredag! Så så så härligt att du äntligen är här. Jag ska mysa med familjen hela helgen, vi ska äta gott och skratta tills tårarna börjar spruta. Något jag och Syster har gemensamt är att vi alltid, och då menar jag verkligen alltid, börjar gråta när vi skrattar. Ser helt galet ut, haha.

Bara att kämpa sig igenom skoldagen, sen så!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tankar

Att åka till fjällen och dansa bland snötopparna. Underbart.

Alldeles för stora stickade tröjor. Gärna tillsammans med en kappa, helst en grön.

Glasväggar, så läckert. Eller stora fönster överlagg, mycket fint.

Likes

Comments

View tracker

Tankar

Just nu: Med en kopp kaffe myser jag ned mig i soffan. Tänkte börja kolla på den där norska serien alla pratar om, den verkar bra. Hemlismötet jag pratat om gick bra, men var nog inget för mig, än så länge i alla fall. Tankar och funderingar om livet efter gymnasiet snurrar i huvudet mest hela tiden, lite jobbigt om jag får säga så. Längtar mest utav allt till jullovet.

Likes

Comments

Livsstil

Idag säger jag grattis till världens bästa stora syster. Finns ingen som jag kan bråka så mycket med, men inte heller någon som jag kan ha så kul med. Att en syster är en vän för livet är ingen överdrift. Är evigt tacksam att just du blev den som anlände till världen före mig, så att det blev i dina fotspår jag får vandra.

Utan dig inget mig, älskar dig Elin!

Likes

Comments

Livsstil

En mycket bra låt som spelas om och om igen. En favorit helt enkelt.

Haft en bra dag idag, sakta men säkert börjar saker falla på plats. Min alldeles för långa lista på saker som ska göras börjar kortas av. Längtar till vad morgondagen har att erbjuda, hemlismötet ni vet. Längtar också till helgen, att få kramas med syster är det inte mycket som slår. Långa familjefrukostar och promenader runt här på ön står på schemat.

Visst är det underbart det där, att få längta.

Likes

Comments

Inspo, Tips

Alla länkar är adlinks och allt kommer ifrån Boozt.com.

Denna gång tipsar jag om saker både till henne och honom. Necessären är enligt mig perfekta julklappen till pojkvännen eller till pappsen. Så kan man också fylla den med några favoritprodukter dessutom! Tycker också himla mycket om träningströjan, jag som älskar att ha långärmat skulle stormtrivas i denna.

Hoppas du fick lite inspiration till vad du kan ge bort, eller kanske skriva upp på din egna önskelista!

Likes

Comments

Tankar

Alarmet ringer, och det stängs av. Det ringer igen, bara en minut till sedan ska jag gå upp. När klockan tillslut är alldeles för mycket traskar jag upp i mörkret. Dagen är igång. I skolan byggs berget med saker som ska göras, där mina prestationer ska bli bedömda vart jag än vänder mig. Utav människor som inte har någon aning. Timmarna blir allt flera och solen har gått ner för länge sedan. Mörkt återigen. Böckerna slås upp och hjärnan går på högvarv. För den måste det.

Det är mycket nu hörrni, skolan tar upp all min tid och jag vill inget annat än att det ska gå så bra som det bara kan. Därav läggs mitt fokus på den biten just nu, men snart är det jullov och tid kommer. Jag längtar tills bloggen kan bli min #1 igen. Där kameran går på högvarv och inspirationen flödar.

Håll ut med mig!

Likes

Comments

Livsstil

Måndag, kortdag i skolan (skönt!) plugga tills ögonen ramlar ut.

Tisdag, börja morgonen med lite träning, har ett grymt pass som jag är supertaggad på att köra. Sedan väntas en långdag i skolan.

Onsdag, hemlismöte på morgonen, så spännande! Sedan blir det prov i skolan, mindre spännande, haha. Syster fyller dessutom år på Onsdag! Blir ett träningspass här på kvällskvisten också.

Torsdag, denna dag fylls med intervjuer och inspelningar till gymnasiearbetet. Kommer få träffa flera intressanta personer och höra vad dem har att säga, så kul med andra ord! Väl hemma är det bara att öppna upp nästa skolbok... Men först lite träning.

Fredag, förhoppningsvis får jag mysa med syster hela fredagskvällen, äta godis och mumsa i god mat. Längtar.


Likes

Comments

Livsstil

Finisar. Efter en lång dag på jobbet så sitter jag äntligen framför brasan hemma. Ska vilken sekund som helst fortsätta där jag avslutade igår med plugget. Ville mest av allt bara kika in och säga att jag lever. Helgerna där jag jobbar blir uppdateringen lidande, ursäktar för det.

Är jag faktiskt mer än taggad på vad nästa vecka har att erbjuda- massvis utav spännande saker händer. Berättar när jag kan, tills dess får det vara en hemlis.

Likes

Comments

Ville visa er den enorma takhöjden jag har i min lilla stuga, väldigt härligt. Det stora fönstret ska också målas vitt inom en snar framtid. Det blir som en föränderlig tavla, det där fönstret. Motivet ändras i och med årstiderna.

De här två tavlorna fick jag utav morfar, har två till motiv också. Kan inte bestämma mig för om jag ska rama in dem eller låta dem vara som dem är.

Och min älskade säng och min älskade spegel som jag aldrig kommer få nog utav. Bästa bästa.

Några glimtar från huset. Blir lika glad varje gång jag är här, så mysigt och härligt. Nu blir det dock mindre härligt, ska nämligen dyka ner i psykologiböckerna hela kvällen. Men så får det bli, och jag lyxar till det hela med en god Celsius och tänder lite ljus. Inte så farligt ändå.

Ha en fin Lördagskväll!

Likes

Comments

INSTAGRAM@_sjundejuni