Helvete vilken hemsk dag, vi började med att åka till Sensia speciallist vård på hud ang. min psoriasis och mitt tappade hår, tanken var att jag skulle fått nytt medel för psoriasisen och utskrivet en peruk. Men nej fan, läkaren lyssnade inte ett ord på vad jag hade och säga och inte tyckte hon att det var nödvändigt med en peruk, de är ju trots allt snart sommar?

Sommar som vinter, JAG VILL INTE GÅ FLINT!

Inte nog med det så har jag bara till onsdag kvar på jobbet innan dom skall anlita en ny ledsagare, hmpf, jag som inte trodde det kunde bli värre. Så nu är jag singel och sökande.. på jobb! 😏

Well, dags att ta kvällspillsen och sehur länge jag får sova inatt! Wish me luck! 🙌

Peace! ✌


Emelie låter mig se estetisk ut med sin fiol! 😂

Likes

Comments

Mimmi är hos oss i Vuollerim för hon är ​​och praktiserar.

Jag kan egentligen inte säga vars för det har tjorvat så himla mycket..........

Först så skulle hon praoa på Gästgiveriet och där var hon typ 3dagar och sen fick / ville hon inte praoa där så

då skulle hon "prya" på Highland men det fick hon inte så då skulle hon fixa på skol köket men Nej!!!!!! där också

sen Sala thai men där han hon aldrig ens fråga så han hennes lärare ändra sig så ska hon praoa på skol-köket nu och börja på måndag.

Ha det gott // Nelly på Mimmis blogg.

PS. Mimmi kom ihåg att logga ut om du läser detta.......😂🔒

Likes

Comments

I natt, var en sömnlös natt, mycket ont och ångest som snurrar runt.

Men bland allt detta så satte jag på SVT 1 på tv'n och såg ett program om svårt sjuka barn med olika hjärtsjukdomar. De skar i själen, så små, så kloka och så fina!

En av barnen blev lite av min favorit då han urryckte sig sådär som bara barn kan..

-" Ibland vill jag bara ta mina sjukdomar och begr
ava dem." Edwin, 8.

Han var en av de äldre barnen, han kunde inte vara med sina kompisar eller gå i skolan pga infektionsrisken.
Jag stannade upp en stund och tänkte, sen kom tårarna!

Rekommenderar verkligen programmet det är varje torsdag kl.21.00, på SVT1. Det hette något med hjärtan...

Well, på detta kommer jag ingen vart! Mot gymmet!

PEACE!


Likes

Comments

Jag tänker tillbak på den 9e oktober då dem gav mig dödsdomen. Jag tänker tillbak på hur frisk jag var innan, hur jag skrattade när jag gick hem från skolan, bara några timmar senare var jag döende.

Vad snabbt livet förändras när man minst anar det. Syrgas tuber, maskiner och droppställningar höll mig vaken, 22 timmar senare låg jag på operations bordet i 11 timmar. Jag minns så fint när jag vaknade och såg klart, jag kunde röra mina armar och ben, jag hade överlevt.
Men allt vad de betyder, smärta ångest och behandlingar, de värsta var ångesten som kom krypande varje natt i tron om jag skulle vakna upp nästa morgon. Jag har aldrig varit rädd för att möta döden, men helt plötsligt när den står framför fötterna på mig så är jag vettskrämd.

Jag planerar min begravning till varje punkt, folk skulle ha vanliga helst färgglada kläder och jag en rosa kista. Dom få pengar jag hade kvar skulle skänkas till hjärnfonden. Någon stans där efter två operationer så vänder de mesta, jag känner mig inte lika rädd längre och jag vet att jag kommer överleva, för jag är en överlevare. Jag skulle inte ge upp och sälja min själ till djävulen. Jag var för stark. Jag överlevde, jag är fortfarande långt ifrån frisk förklarad men jag sitter här idag, jag klarar mig, jag klarade mig pågrund av styrkan.

Så alla ni där ute som kanske sitter i samma situation eller är närstående till någon i liknande situation, tappa aldrig hoppet, fortsätt alltid en liten bit till, även när du inte orkar mer. Jag sänder en tanke till alla kära som mist eller har någon i din närhet som har/haft stroke,canser, chiari och andra skadande sjukdomar som sitter någon stans i kroppen, jag tror på er som ni trodde på mig!


Likes

Comments

Peplumtopp149:-

Tubhalsduk 129:-

Armband 99:-

Skor 299:-

Allt är från H&M


Likes

Comments

OH FUCK!

Vaknade 3.43 med huvudvärken från djävulen..

Trodde jag skulle dö där ett tag, inte haft sådan huvudvärk sen efter operation i oktober 2013! Efter smärtlindrande tabletter och en kall handduk så somnade jag om igen. Bakade några kilon mjuk kakor och gick ut med hunden!

00.30 far jag iväg till gymmet, för att sedan återvända dit igen klockan 05.00 imorgon bitti! Well nu är de januari och all julchafs ska bort!

Nu - fötterna i högläge och vila så länge man kan!

PEACE!


Likes

Comments