Vår natur är fantastisk. Att sitta och titta på en vacker soluppgång ger en tid att samla lugnet och få en fortsatt skön dag. Dessa små stunder behövs i bland.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Utanförskap. Varför finns det ? Jag säger inte att det är okej, men det är mer förståligt att barn inte låter andra vara med, det har inte lärt sig bättre, men vuxna människor borde ju förstå !!
Jag blir så ledsen och arg när man som vuxen inte vet bättre.

Man tänker så mycket på sig själv och inte på att man sårar andra. Jag vet att man inte kan gilla alla människor men man kan iaf hantera det som en vuxen och göra det bästa av situationen och inte ge kalla handen åt människor som vill ta kontakt. Många ha haft en tuff bakgrund. Man kan aldrig veta vad människor gått igenom. Inte döma på förhand.

Ta hänsyn till varandra, och hjälp till om det behövs. En annan gång kan det vara du !

Kram på er.

Likes

Comments

Familjemys ❤️

Åkte ut på Vellingeblomman och kollade på Halloween masker. Vackra eller hur 😊 Det är riktigt kul att man har möjlighet att prova dem. Leder till många skratt. Efter en runda bland allt och sen blommor var det dags för fika.

Ibland är det så skönt att kunna unna sig lite extra gott och maten smakar ju som allra bäst när man sitter med familjen. Det blev räkmackor till alla utom storebror som ville äta pannkakor med Nutella och grädde. Mums.

Tack min älskade familj för ni finns i mitt liv. 💕

Likes

Comments

Har gjort en ansökan. Jag hoppas på att jag kommer in då jag känner att det är på detta plan jag vill utvecklas.

Jag trodde en sak men det visade sig att det var fel, men detta felaktiga valet, behövdes för att få en klar syn på livet.

Nu vet jag vad jag vill...

Likes

Comments

Detta är en bra dag. För hur gott är det inte med kanelbullar ?? Speciellt dessa som min fantastiska man bakar. Stora, mjuka, sockriga och alldeles underbara. Tyvärr tar de slut alldeles för fort när man är en stor familj :)

Nä nu ska jag minsann unna mig en kanelbulle till och ett stort glas mjölk. Perfekta kombon.

Ha en skön kväll och natt.

Likes

Comments

Idag är det dags för att hälsa på i förskolan där jag ska lägga min VFU. Det ska bli väldigt spännande och utvecklande.

Att få bli en del av barns utveckling, ser jag som ett privilegium. Är så glad att jag kom in på min utbildning !

Likes

Comments

En söndag i kyrkan. Systerdotterns son blev döpt. Vackert. Minsta sonen tyckte dock inte det var jättekul att sitta still, så äldsta dottern följde med honom bak i lekhörnan, tack för hjälpen 💕Sen blev det kaffe och kakor, kakor i massor. En bra eftermiddag.

Kvällen spenderades tillsammans med familjen ätandes tacorester och tvmys. Skönt att vara tillsammans.

Nu dags att krypa till kojs. Imorgon är det måndag och en ny spännande vecka tar sin början. Nya kapitel i livet ska skrivas. Älskar dej.

Så ner med kvällsdrycken så kroppen får det kroppen behöver för en ordentlig sömn. Älskar den 🍹💪🏻❤️

Ha en skön natt

Likes

Comments

Då var det oktober. En bra månad. En rosa månad.

Jag tycker man ska försöka bidra till cancerforskningen alla månader men speciellt denna. Det är viktigt med alla bidrag, stora som små.


Ha en underbar dag 💕

Likes

Comments

Dessa två är de nyaste tillskotten i familjen. Två underbart snälla dvärgvädurskaniner. Kola och Strössel. Det är så mysigt att kunna gå ut till dem och bara sitta och vara en stund. Känna lugnet. Fantastiskt.

Måste göra reklam för uppfödarna. Mycket trevliga och hjälpsamma båda två. Svarar alltid på alla frågor och hjälper till när de kan. Stor tumme upp !!


Kola (överst) kommer från Saharahs kaniner

Strössel (underst) kommer från Grevie Kaningård


Ha en underbar dag !

Likes

Comments