View tracker

Idag fyller Linnea 23 år, Grattis bebe!!! <3 Vi firade henne igår med några tjejer då hon har annat program för sig idag. Vi träffades vid Liberty or Death för en fördrink. Stället var litet, mörkt, undangömt och riktigt mysigt. Personalen var super snäll och vi var väldigt fnittriga.

Efter drinken gick vi till Primula för att äta. Beställde en fiskhamburgare och franskisar som var super eftersom jag var vrålhungrig. Vi satt där ett par timmar och bara pratade. Stället var också mysigt och fint och vår servitör talade dessutom svenska, vilket var förvirrande och kul. Åkte sedan hem efter maten medan några fortsatte ut, ett skönt val idag, speciellt eftersom jag åker till Åbo!

Puss & Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I tisdags var jag på självständighetsbal med Pytte och några till i riddarhuset. Hoppade in som Pyttes brors avec i sista sekund men komiskt nog blev han sjuk och kunde inte sen heller komma. Tur kunde Pytte trixa och fixade snabbt en ny bordsherre åt mig, haha! Balen var så bra, hade det super vid bordet med mitt sällskap, alla var så fina och traditionerna som hör till balen var fina att uppleva.

Under kvällen dansade jag tre danser och det gick helt okej med tanke på att jag inte kan dansa. Tydligen är det killens uppgift att få sin dam att se vackrast ut på dansgolvet då det är han som för, är inte så säker på att det lyckades med mig, men roligt var det. For hem vid tolv, vilket var bra med tanke på att det var skola för mig nästa dag. Tusen tack ännu till Pytte och sällskap för en super kväll!

Puss & Kram!

Likes

Comments

View tracker

De senaste dagarna har gått förbi snabbt. Har stannat hemma en dag, filmat en annan och jobbat två. Idag är det dags för dimission här hemma, ena brorsan tar studenten så det skall firas. Stressnivån är rätt så hög och har ännu en del att fixa, men det ordnar sig. Har köpt nya fransar för kvällen så ska se om jag får på dem. Hoppas er fredag blir bra!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hejhopp allihopa! Nu tar vi en titt på vad jag gjorde i lördags då jag åkte hem till Pytte i Tenala.

Plockades upp klockan 12 av två killar som också skulle med ut till skogarna för en dag av äventyr. Vi körde fel och anlände en timme senare än planerat, hehe, men sånt händer. Väl framme drog killarna iväg för att köra "offroad" medan vi tjejer gick och rida, eller inte jag då men Pytte och Maria. Efter ridandet och körandet gick vi i bastu och sedan lagades det mat. Vi var åtta personer, så vi platsade perfekt runt bordet. Man hade en lätt matkoma efter huvudrätten så det hölls en paus då vi spelade spel så att vi skulle orka med lite efterrätt. Spelandet fortsatte sedan efter att middagen var avslutad och höll på resten av kvällen ända tills vi gick och sova. Måst säga att det här med att leka lekar verkligen är underskattat, hade så roligt plus att man lära känna de andra lite mer. Det var min lördag det, en riktigt lyckad sådan.

Puss & Kram

Likes

Comments

Nu tar vi oss en titt på hur min Galahelg såg ut genom Snapchat och andras bilder.

Min galahelg började redan på fredagen då vi, jag, Petra och Jarina, åkte upp till Vasa. Vi hade den roligaste busschauffören som drog en lång story på finska, följt av en till på engelska som sedan avslutades med en kortare på svenska "och samma på svenska!".

Väl i Vasa gick vi ett varv på stan, köpte mat till lägenheten vi så snällt fick låna av min kusin, satte ansiktsmask och mös framför The Holiday.

Lördagens schema var rätt så spikat för oss. Lunch vid 12 och börja fixa oss senast 14. Lunchen åt vi i Sweet Vaasa och fixandet kom igång efter två, så vi lyckades rätt så bra med att hållas i schemat.

Till galan anlände vi lite efter 18 och kolla hur snyggt mitt sällskap var! Gillar att vi alla hade vår egen look men att de ändå gick ihop med varandra.

Eftersom vi var nominerade satt vi längst fram där de som var nominerade hade placerats. Monday Glory var nominerad till årets podcast och Jarinas blogg var nominerad till årets fotoblogg. Inte nog med att vi fick sitta längst fram så sändes hela galan live och vi satt rakt framför kameran. Fick flera bilder på oss skickade till mig så telefonen gick aktivt...

Sen hände det jag hoppats och trott på, Jarina vann årets fotoblogg!!! Höll på att gå av i min stol av stolthet och lycka då de ropade upp hennes namn. Grattis igen vännen, den utmärkelsen förtjänade du! <3

Monday Glory blev inte årets podcast, men det gör inget, det var andra bra podcaster nominerade och Ted & Kaj tog inte så förvånande hem vinsten. Fick ändå gå upp på scenen två gånger då jag vann en utlottning och kvällens frisyr. Lätt förvånad över den sistnämna vinsten, men sjukt kul ju! Vi avrundade kvällen efter efterfesten vid Bank, vilket var skönt då vi i princip spenderade söndagen med att ta oss hem.

Måst säga att Galan 2016 var helt super bra! Jag var med på Galan 2015 och man kan tydligt se en skillnad på hur den har utvecklats på ett år. Ida och Maria hade igen gjort ett otroligt bra jobb med att styra upp galan, tack för kvällen tjejer!

Ska också lyfta av hatten åt mitt resesällskap, sku lätt spendera en helg med er igen! Vi får se när nästa gång blir av, hehe!

Puss & Kram

Likes

Comments

Som förra året under Bloggalahelgen besökte vi igen Sweet Vaasa för att äta lunch. Sweet Vaasa är verkligen värt att besöka, maten är god och inredningen är verkligen fin. Vi åt alla var sin sallad och till efterrätt tog ännu Jarina och Petra en kakbit. Man kan säga att vi alla var mätta och belåtna då vi gick därifrån!

Lovar mer bilder från helgen, men de får ni se senare.

Puss & Kram!

Likes

Comments

Nu bär det av mot Vasa och Bloggalan 2016! Första stoppet är hos Petra var vi äter morgonmål ihop och sen drar vi till bussen för att sedan anlända i Vasa vid 14.50 ish. Vi hörs efter helgen!

Puss & Kram

Likes

Comments

Tjenare! Livsuppdatering på gång;

-Gnisslar tänder mer än vanligt, käkarna är ömma hela tiden. Måst skaffa en bettskena.
-Har fått vänner i skolan och kommit lite mera in i gruppen. Hade inte tänkt det skulle kännas så tungt att vara ny i en grupp.
-Går med ut som sällskap då man går på tobak, något jag inte gjorde i Åbo då jag var trygg att inte "falla ur" gruppen bara för att jag inte gick med.
-Har haft workshops i skolan den här veckan. Mycket info som skall läras men som jag inte kommer att komma ihåg.
​-Galan närmar sig med med stormsteg, har min outfit klar men fortsätter stressa med den.

Bilderna: En bild på mig som Niklas tog i skolan idag. Joel framför greenscreen vid en av workshopparna idag. Testade en snygg klänning som fick hänga kvar.

Likes

Comments

Monday Glory är nominerade i kategorin Årets Podcast!!! Kan ni fatta det!? Jag kan inte! Tusen tack till er alla som har nominerat, det betyder massor för oss! <3 Sedan förra året har vi med Sarah lekt med tanken om att vara nominerade till årets podcast på följande gala. Vi visste inte då ännu att det faktiskt skulle finnas en sådan kategori, men vi drömde. Då kategorierna avslöjades blev drömmen en verklig möjlighet för oss att nå och vi nådde den med er hjälp! I våra ögon är det här vår vinst. Nu är spännande att se vem som verkligen vinner. Vi kommer vara nöjda hur det än går men om ni vill rösta på oss så får ni självklart göra det.

Här kan ni gå in och rösta på era favoriter och resultaten avslöjas på Galan 2016 den 19.11 i Vasa. Kom ihåg att ni har tills den 11.11. på er att rösta!

Puss & Kram

Likes

Comments

God morgon! Tänkte faktiskt lägga ut det här igår men öm glömde... Så ni får det nu. Spenderade min söndag hemma eftersom det är skönt och för att vi hade kalas. Min yngsta bror fyller 16 i november, men eftersom det är så mycket firande i december så firades han nu för att det inte helt enkelt ska bli för mycket sen. Det var kul att se lite släkt och bekanta, det bästa var att min kusin råkade bara i grani på en utbildning så hon dök också upp.

Jag har verkligen börjat känna av hur ohälsosam jag är för tillfället, träningen har lidit sedan september och mina matvanor här hemma är katastrofala. Med det här mående vet jag ändå att jag kommer ändar mig nu, vilket är skönt för mår inte bra. Med att inte må bra menar jag att jag känner mig svullen, energilös och mår lite illa hela tiden som beror på allt socker jag äter... Så nu ska jag ta o trappa ner på det.

Har skola tills torsdag och sedan drar jag till Åbo, kan inte vänta! Min läseordning nu är helt proppfull, ganska tungt då jag är van med att ha en tom. Förutom det så saknar jag Åbo något otroligt ännu också, undrar om det ska gå om eller inte.

Puss & Kram

Likes

Comments