Hej! Förstod nästan igår under dagen att det var någon sjuka på g så imorse vaknade jag med feber, sådär obehagligt öm i huden, trött, blossig och hela min kropp känns i obalans. Så himla typiskt då jag ändå sett framemot denna helg, vi åkte nämligen till Sundsvall imorse för jobb och imorgonkväll-julfest.. Följde ändå med i hopp om att jag ska må bättre imorgon eftermiddag, så nu dricker jag c vitamin, te och äter alvedon på löpande band.. Om jag ska se något positivt i detta så är det iallafall att jag gör bort det innan vi åker till Thailand! Så det är väl lika bra att vara sjuk nu... och imorgon så får jag orka efter mina förutsättningar. Kram E.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Mysigt att all snö kommit tillbaks efter regnkaoset.. det blir ju så mycket ljusare och härligare att både titta ut och vela gå ut. I fredags så mötte jag upp M på gotthards och tog en fördrink innan vi gick på rex där vi hade bokat julbord. Som vanligt har vi två alltid alldeles för ''lite'' tid tillsammans.. vi hade kunnat sitta på gotthards någon timme till och bara prata, så glad att jag har det så trevligt med min partner. Julbordet var skitbra och extra mysigt då vi fick ett eget litet bord, vi fick höra några gånger att det såg så romantiskt ut där vi satt hehe. Efter vi hade ätit så var det också stand up och därefter gick vi hem och bara myste.

På lördagen mötte jag upp mamma och min bror för att inhandla julklappar, så nu är det bara några få saker kvar som ska fixas på den fronten sen är det klart. På kvällen hade jag och M en myskväll hemma, lagade jultallrik, såg på innebandy och film, så på söndagen orkade vi med gym och annat, älskar hemmakvällar då man vaknar upp på en söndag och är full av energi.

Annars så känner jag mig lite extra trött just nu, den här perioden på året är inte min bästa och jag brukar alltid behöva kämpa lite extra för att hålla motivationen uppe. Igår fick jag en händelse på facebook där mitt år var samlat i ett klipp med några bilder, så jag kikade på det och det var en sån härlig stund av att stanna upp.. tänka tillbaka på vad som har hänt det här året, så himla SJUKT?! Vad jag åstadkommit och tagit mig dit jag är idag, jag är inte sjuk längre, vilka fantastiska människor jag träffat som också blivit mina vänner, jag har träffat kärleken och någon jag vet att jag vill dela resten av mitt liv med, jag har fått åka på världens resor och upplevt saker som alla drömmer om. Jag har fått förändra saker med mig själv-som varit positivt för mig. Då känns det så himla okej att allt är inte alltid som man vill att det ska vara, en liten svacka i livet betyder ingenting.. utan det går alltid över, och det finns ingen anledning att känna sig nedstämd över det. Kram. E

Likes

Comments

Hej på er! December är här och det känns som att denna månad kommer gå lika fort som alltid. Mitt huvud är fullt av tankar kring saker som man vill ordna innan julen och samt allt härligt pirr inför våran resa. Sedan sist jag skrev så har jag varit hos frisören, efter sommaren så bestämde jag mig för att bli mörk igen då jag kände att det blev så mycket jobb med det ljusa... utväxt, slitet och så som det kan bli. Tänkte att mitt hår skulle få må lite bättre med att vara mörkt. Men känns hela tiden som att jag inte riktigt trivts i det och alltid saknat det ljusa på något vis. Varför kan jag aldrig bestämma mig........ så jag har gjort slingor och börjat jobba mot det ljusa igen, eftersom vi reser mycket så är det nog ganska passande också då det bleks en hel del... det är under perioderna vi är hemma man får rädda det från alla gula toner om det skulle bli så.

Vi har också försökt skapa lite julstämning här hemma, mycket ljus, en liten minigran, julklappar, försökt få ihop ett pepparkakshus (ser ut som att två 6 åringar gjort det) haha.. svårare än vad jag trodde faktiskt. Och jag har haft tjejkväll med glöggmys tillsammans med Stina, surrade och planerade samt lite kul som vi ska göra i Thailand.

Idag har jag varit iväg på ett träningspass, så härligt att komma igång med några pass igen... tänkte försöka hålla igång dom tre sista veckorna nu innan vi åker, så länge det känns kul och inte påtvingat så älskar jag att vara på gymmet igen! Man känner sig så nöjd och extra fräsch i kroppen efteråt. Kram E.

Likes

Comments