Header
View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen Fredag, bästa dagen. Idag har jag noll planer, ska bara dricka så mycket coca cola som jag bara kan och bara ta det lugnt efter denna vecka som varit lika stressig som alla andra. Att det blir mörkt redan vid fyra tar kål på mig, då det känns som att det redan är natt fast att man har 1000 grejer som man vill göra. Längtar så grymt mycket till våren redan nu. Bästa årstiden. Längtar också tills alla fina tulpaner kommer så att jag kan göra massor med tulpanbuketter vilket jag älskar. Men i detta hustdepp så finns ju musik som gör allt lite lättare som tur är. haha, ha en bra dag hurni. pussss

Likes

Comments

View tracker

super god Paella åt vi idag till kvällsmat. Kan inte annat än att tacka mig själv för att vara en god kock! haha

Likes

Comments

Likes

Comments

Eftersom vi lever i Sverige och att det blir mörkt redan vid klockan fyra denna årstiden så gick det inte få några fina bilder på mina nygjorda klor. tyvärr. Men ja, där är dom iallafall. Fyra timmar satt jag och Matilda i ett litet rum och fixade naglarna idag. Matildas blev i en rödlila nyans och mina grå. Färgen gör sig inte riktigt rätt på bilden på grund av ljuset.. dom har inte en super vass form men mer än var jag är van vid. Nästa gång ska dom vara ännu vassare, vilket jag tycker är skit snyggt verkligen. Ska ta snyggare bilder på dom imorgon när det är dagsljus!

Likes

Comments

Visst var jag gullig på Halloween? Nja, men lite scary ser det väl ändå ut?

Jag verkligen älskar Halloween. Det är min favorit högtid. Jul exempelvis hatar jag, tycker häller inte att det är speciellt kul att fylla år, påsk är helt ok. Men Halloween där snackar vi om en riktigt najs grej. haha.

Likes

Comments

Vad är duberoende av?

Är inte beroende av någonting vad jag kan komma på. Tycker inte om att vara fast i någonting. Men kan väl säga att jag är ganska beroende av min mobil, dator och kamera typ. skulle inte vilja vara utan dom grejerna allt för länge.

Vilken superhjältekraft vill du ha?

Jag skulle vilja kunna vara osynlig eller kunna läsa tankar. Tänk va coolt att kunna kolla runt på folk utan att dom ser än. Men också va coolt det hade varit att kunna veta vad folk tänker på, vad dom tänker om mig typ hihi! Det hade varit kul!

Favoritlåt just nu?

Har ganska många favorit låtar just nu. Tycker om de flesta låtarna som finns på spotifys topplistor! Men några av dom är:

Likes

Comments

I förgår var första dagen i skolan efter sommarlovet. Blandade känslor om det... Men det var ganska härligt att vara tillbaka ändå. Det vi gjorde under hela den dagen var blomstersmycken. En riktigt rolig uppgift. Finns en bild på den som jag gjorde nedan. Och idag, idag ska vi till STOCKHOLM. Vi ska till Stockholm och gå på Formex, en mässa som hålls i Älvsjö. Nordisk design. Det ska bli så himla skoj. Nu sitter vi alla från klassen på snabbtåget och är framme vid 09:35 typ. Nu ska jag fortsätta lyssna på framgångspodden, rekommenderar starkt. Kram

Likes

Comments

Har sån där extrem träningsvärk idag. I magen speciellt men även i rumpan och benen. Gjorde väldigt många tunga benpress sist jag var där så jag får helt enkelt skylla mig själv. Hahah. Har varit på gymmet nu några gånger och det är så mycket roligare nä än va det var i februari när jag köpte gymkortet. Så nu ska jag gå dit så ofta jag kan och orkar.

Snygga galgar eller hur? Hittade dessa på Ica maxi för ett tag sedan. 3 stycken för 15 spänn? Så himla billigt. Och så himla snygga! Gaah

Likes

Comments