Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är mitt sista sommarlov slut. Imorgon, tisdag börjar jag trean, sista året på florist och nästa år tar jag studenten. Ditt längtar jag något otroligt mycket. Jag har nu gått i skolan hela 12 år. Jag längtar inte efter att vara tvungen att gå upp tidigare än 7 och komma hem sent, knappt ha någon fritid och lyssna på allt tråkigt alla lärare har att säga. För jag är rent ut sagt jävligt trött på dom, men nu har jag bara 1 år kvar, nu är det bara att stå ut det sista. En hösttermin och en vårtermin sen baj baj plugget.

Likes

Comments

Måste bara visa er. Var hundvakt åt typ världens sötaste lilla hund igår. Den var typ lika står som båda mina händer. Blev kär.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har varit en ovanligt bra dag. Den har bara varit så där bra! Riktigt bra. Florist-prov i skolan, gick super enligt mig!! Skövde city efter det, 2 par nya glajjor, tyvärr inga svarta jeans som jag var ute efter men blev donken istället så det funkade ju ändå lixom haha.

Även en snabb sväng på stan här i FKP men det var skot så jag åkte hem, vilade i någon timma sen bussen vidare mot mindre ort för att umgås med min pojkvän, där jag var i några timmar tills vi sedan åkte in till Falköping igen och hem till mig.

Och nu sitter jag här, i soffan och myser framför Gåsmamman, tyvärr utan min älskling som åkt hem.. men som kommer imorgon igen. Men sover heller inte här, då jag ska till STOCKHOLM och Stockholmsmässan med lite florister på lördag!! Ska bli en lång men förhoppningsvis kul dag!!

Likes

Comments

Jag har egentligen inte så jätte mycket att säga, men jag vill verkligen uppdatera för jag känner att det var ett bra tag sedan nu. Den har inte hunnit hända så mycket sedan sist jag skrev, då skrev jag att fredagar är bästa dagen. Och imorgon är det återigen fredag och jag är riktigt glad över det. Nä, men denna låt här under är min drog just nu, så sinnessjukt bra! Den går hett i min mobil just nu. På tal om mobil så har jag skaffat mig en ny. Iphone 7 plus, en svart sådan. En riktig monster telefon. Det enda negativa jag har att säga om den är ju att man inte kan ladda samtidigt som man lyssnar musik i hörlurar, men annars underbar.

Likes

Comments