Header

Igår var det lördag, vilket är typ den bästa dagen. Dock är nog fredagar en aning bättre då man vet att man har hela helgen framför sig, och denna fredagen var extra bra faktiskt!! Var på min praktiskt på förmiddagen, vilket var väldigt mysigt! Plockade upp varor, plockade fram lite påsk från källaren, gjorde några super söta planteringar och var iväg på begravningsbud! Jag praktiserar alltså i en blomsteraffär för er som missat det, då jag går inriktning florist på gymnasiet!! När praktiken var slut gick jag en liten runda på stan, åkte till Donken och köpte en mocka frappe, mums. Sen senare på kvällen kom min pojkvän som sov över och i lördags, alltså igår så var det kalas hos mina kusiner, mysigt! Och idag är det söndag vilket betyder söndagsångest... haha nä men ha en bra dag! Nu ska jag bara chilla och mysa med min pojkvän och ta vara på sista lediga dagen för denna veckan!! Puss

Likes

Comments

För idag är det Internationella Kvinnodagen. Låter bilden tala. GRLPWR

Likes

Comments

Det var ett bra tag sedan nu. Har flera gånger startat datorn och loggat in här och tänkt nu, NU ska jag göra ett blogginlägg men det har varje gång blivit så att jag stängt igen skärmen igen för att jag inte vet vad jag ska skriva eller hur jag ska börja.. Senaste inlägget var 25 december 2015...

Då minns jag att jag skrev att jag skulle sträva efter att alla dagar under jullovet skulle bli roliga på något sätt. Det blev dom inte kan jag nu i efterhand berätta. Fick ett sms dom förstörde hela lovet men som jag nu i efterhand är riktigt glad över att jag fick! "det ena leder till det andra", så är det ju faktiskt. Kan glatt säga att jag idag uppdaterade min Facebook status från singel till i ett förhållande. Just därför jag är väldigt glad att jag fick just det där sms som gjorde att jag hittade en prins som nu är min. Det där sms:et var då ifrån en tidigare liten romans som jag idag skratta åt, finns så mycket konstigt folk med så sjukt udda tänkesätt kan jag konstatera.

Har inte hänt så mycket annat än detta faktiskt. Skolan har startat och det är snart lov igen, går fort nu.

bestämde mig igår kväll för att köra 30 dagar utan godis, läsk och skräpmat. Men det sket sig redan idag då jag tryckte i mig en semla, åt nuggets och pommes. GOOD JOB! Men ska försöka hålla mig så nyttig jag bara kan då jag sagt upp mitt gymkort och dubbelhakan börjar titta fram haha.

Likes

Comments

Nya dojor, Så jäkla nöjd!

Likes

Comments

Detta år 2016 blev som det blev, upp och ner kan man lugnt säga. Ska jag vara helt ärlig har jag inte gjort speciellt mycket roliga saker detta året vad jag kan komma på. Utifrån dessa bilder nedan kan jag ju säga att det varit ganska tråkigt år. Nedgångar i det mesta. Men självklart har det också varit bra, och när det har varit bra har det verkligen varit super bra. och samma åt andra hållet.

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att under detta lovet ska jag inte ha tråkigt mer än nödvändigt.. Jag vill han någonting kul att göra hela tiden. Och det har jag haft än så länge!

Torsdag: då gick jag lov, 12:00 cirkus. Hela den dagen var rolig. Vi pysslade julkort i skolan och fikade samtidigt. Efter allt fika tog jag bussen från skolan in till centrum/stan och träffade härliga människor, sedan blev det julbord hos farmor för endast "barnen" vilket var super mysigt!

Fredag: Gick upp tidigt och tog tåget till Skövde för att möta upp en hemlig person som jag resten av dagen spenderade tiden med. Vi gick på stan, köpte julklappar, som vi sedan åkte till Ryd med för att överlämna, åt Donken, åkte buss i 40 minuter uppåt i landet för att sedan ta bussen tillbaka för att käka på resturang! (Mys)

Lördag: julafton, julbord x 2. Mys med släkten.
Söndag: träffat S och bara myst, även gott långpromenad med Matilda, ätit pizza och tjockat i oss massor med fika..

Så att än så länge har allt varit på topp. Imorgon ska jag och Matilda hänga på vero modas dörrar när dom öppnar sin mellandagsrea för att få tag på en pälskappa som jag så gärna vill ha! Sen blir det Skövde för ännu mer shopping! Även då med Matilda!!

Likes

Comments

Denna dagen har framförallt spenderats hemma men också på stan och i Floby. Har pyntat två julgranar, provat kappor på VeroModa och varit på tacomys i Floby. Toppen dag, men tror att morgondagen kommer att bli roligare eller iallafall mysigare, hihi (hemligt)

Likes

Comments

Som rubriken lyder "en sån där bra dag". En sån dag har det varit idag. Först och främst är det lördag idag, (kom dock precis på att det är söndag när detta läggs ut) lördagar kan inget annat än att vara bra i min lilla värld.

Skövde: Shoppade denna fluffiga koftan och en t-shirt med citatet Fries before guys under de timmar som jag varit i Skövde. 10 av mina timmar detta dygn spenderade jag nämligen där med M och några fler innan jag tog tåget hem som som vanligt var sent. För att SJ kan inget annat än att vara sent.. Bröt också av en av mina klor.. Jätte fint är det nu... 9/10 kvar efter över 5 veckor. Kanske imponerande

M = Matilda

Några fler = hemligt

Jag är sjukt O-aktiv här.. Men har kommit på att det är för att jag endast har motivation om jag har en bild jag är nöjd med som huvudsyfte med inlägget typ. Och detta handlade om Skövde, därför en bild som togs där. Då har jag motivation, annars inte.

Hoppas ni haft en toppen dag för det har jag haft!

"Det ena leder till det andra"

puss

Likes

Comments