Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har varit en ovanligt bra dag. Den har bara varit så där bra! Riktigt bra. Florist-prov i skolan, gick super enligt mig!! Skövde city efter det, 2 par nya glajjor, tyvärr inga svarta jeans som jag var ute efter men blev donken istället så det funkade ju ändå lixom haha.

Även en snabb sväng på stan här i FKP men det var skot så jag åkte hem, vilade i någon timma sen bussen vidare mot mindre ort för att umgås med min pojkvän, där jag var i några timmar tills vi sedan åkte in till Falköping igen och hem till mig.

Och nu sitter jag här, i soffan och myser framför Gåsmamman, tyvärr utan min älskling som åkt hem.. men som kommer imorgon igen. Men sover heller inte här, då jag ska till STOCKHOLM och Stockholmsmässan med lite florister på lördag!! Ska bli en lång men förhoppningsvis kul dag!!

Likes

Comments

Jag har egentligen inte så jätte mycket att säga, men jag vill verkligen uppdatera för jag känner att det var ett bra tag sedan nu. Den har inte hunnit hända så mycket sedan sist jag skrev, då skrev jag att fredagar är bästa dagen. Och imorgon är det återigen fredag och jag är riktigt glad över det. Nä, men denna låt här under är min drog just nu, så sinnessjukt bra! Den går hett i min mobil just nu. På tal om mobil så har jag skaffat mig en ny. Iphone 7 plus, en svart sådan. En riktig monster telefon. Det enda negativa jag har att säga om den är ju att man inte kan ladda samtidigt som man lyssnar musik i hörlurar, men annars underbar.

Likes

Comments

Igår var det lördag, vilket är typ den bästa dagen. Dock är nog fredagar en aning bättre då man vet att man har hela helgen framför sig, och denna fredagen var extra bra faktiskt!! Var på min praktiskt på förmiddagen, vilket var väldigt mysigt! Plockade upp varor, plockade fram lite påsk från källaren, gjorde några super söta planteringar och var iväg på begravningsbud! Jag praktiserar alltså i en blomsteraffär för er som missat det, då jag går inriktning florist på gymnasiet!! När praktiken var slut gick jag en liten runda på stan, åkte till Donken och köpte en mocka frappe, mums. Sen senare på kvällen kom min pojkvän som sov över och i lördags, alltså igår så var det kalas hos mina kusiner, mysigt! Och idag är det söndag vilket betyder söndagsångest... haha nä men ha en bra dag! Nu ska jag bara chilla och mysa med min pojkvän och ta vara på sista lediga dagen för denna veckan!! Puss

Likes

Comments

För idag är det Internationella Kvinnodagen. Låter bilden tala. GRLPWR

Likes

Comments

Det var ett bra tag sedan nu. Har flera gånger startat datorn och loggat in här och tänkt nu, NU ska jag göra ett blogginlägg men det har varje gång blivit så att jag stängt igen skärmen igen för att jag inte vet vad jag ska skriva eller hur jag ska börja.. Senaste inlägget var 25 december 2015...

Då minns jag att jag skrev att jag skulle sträva efter att alla dagar under jullovet skulle bli roliga på något sätt. Det blev dom inte kan jag nu i efterhand berätta. Fick ett sms dom förstörde hela lovet men som jag nu i efterhand är riktigt glad över att jag fick! "det ena leder till det andra", så är det ju faktiskt. Kan glatt säga att jag idag uppdaterade min Facebook status från singel till i ett förhållande. Just därför jag är väldigt glad att jag fick just det där sms som gjorde att jag hittade en prins som nu är min. Det där sms:et var då ifrån en tidigare liten romans som jag idag skratta åt, finns så mycket konstigt folk med så sjukt udda tänkesätt kan jag konstatera.

Har inte hänt så mycket annat än detta faktiskt. Skolan har startat och det är snart lov igen, går fort nu.

bestämde mig igår kväll för att köra 30 dagar utan godis, läsk och skräpmat. Men det sket sig redan idag då jag tryckte i mig en semla, åt nuggets och pommes. GOOD JOB! Men ska försöka hålla mig så nyttig jag bara kan då jag sagt upp mitt gymkort och dubbelhakan börjar titta fram haha.

Likes

Comments

Nya dojor, Så jäkla nöjd!

Likes

Comments