View tracker

Nya dojor, Så jäkla nöjd!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Detta år 2016 blev som det blev, upp och ner kan man lugnt säga. Ska jag vara helt ärlig har jag inte gjort speciellt mycket roliga saker detta året vad jag kan komma på. Utifrån dessa bilder nedan kan jag ju säga att det varit ganska tråkigt år. Nedgångar i det mesta. Men självklart har det också varit bra, och när det har varit bra har det verkligen varit super bra. och samma åt andra hållet.

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att under detta lovet ska jag inte ha tråkigt mer än nödvändigt.. Jag vill han någonting kul att göra hela tiden. Och det har jag haft än så länge!

Torsdag: då gick jag lov, 12:00 cirkus. Hela den dagen var rolig. Vi pysslade julkort i skolan och fikade samtidigt. Efter allt fika tog jag bussen från skolan in till centrum/stan och träffade härliga människor, sedan blev det julbord hos farmor för endast "barnen" vilket var super mysigt!

Fredag: Gick upp tidigt och tog tåget till Skövde för att möta upp en hemlig person som jag resten av dagen spenderade tiden med. Vi gick på stan, köpte julklappar, som vi sedan åkte till Ryd med för att överlämna, åt Donken, åkte buss i 40 minuter uppåt i landet för att sedan ta bussen tillbaka för att käka på resturang! (Mys)

Lördag: julafton, julbord x 2. Mys med släkten.
Söndag: träffat S och bara myst, även gott långpromenad med Matilda, ätit pizza och tjockat i oss massor med fika..

Så att än så länge har allt varit på topp. Imorgon ska jag och Matilda hänga på vero modas dörrar när dom öppnar sin mellandagsrea för att få tag på en pälskappa som jag så gärna vill ha! Sen blir det Skövde för ännu mer shopping! Även då med Matilda!!

Likes

Comments

Denna dagen har framförallt spenderats hemma men också på stan och i Floby. Har pyntat två julgranar, provat kappor på VeroModa och varit på tacomys i Floby. Toppen dag, men tror att morgondagen kommer att bli roligare eller iallafall mysigare, hihi (hemligt)

Likes

Comments

Som rubriken lyder "en sån där bra dag". En sån dag har det varit idag. Först och främst är det lördag idag, (kom dock precis på att det är söndag när detta läggs ut) lördagar kan inget annat än att vara bra i min lilla värld.

Skövde: Shoppade denna fluffiga koftan och en t-shirt med citatet Fries before guys under de timmar som jag varit i Skövde. 10 av mina timmar detta dygn spenderade jag nämligen där med M och några fler innan jag tog tåget hem som som vanligt var sent. För att SJ kan inget annat än att vara sent.. Bröt också av en av mina klor.. Jätte fint är det nu... 9/10 kvar efter över 5 veckor. Kanske imponerande

M = Matilda

Några fler = hemligt

Jag är sjukt O-aktiv här.. Men har kommit på att det är för att jag endast har motivation om jag har en bild jag är nöjd med som huvudsyfte med inlägget typ. Och detta handlade om Skövde, därför en bild som togs där. Då har jag motivation, annars inte.

Hoppas ni haft en toppen dag för det har jag haft!

"Det ena leder till det andra"

puss

Likes

Comments

Äntligen Fredag, bästa dagen. Idag har jag noll planer, ska bara dricka så mycket coca cola som jag bara kan och bara ta det lugnt efter denna vecka som varit lika stressig som alla andra. Att det blir mörkt redan vid fyra tar kål på mig, då det känns som att det redan är natt fast att man har 1000 grejer som man vill göra. Längtar så grymt mycket till våren redan nu. Bästa årstiden. Längtar också tills alla fina tulpaner kommer så att jag kan göra massor med tulpanbuketter vilket jag älskar. Men i detta hustdepp så finns ju musik som gör allt lite lättare som tur är. haha, ha en bra dag hurni. pussss

Likes

Comments

super god Paella åt vi idag till kvällsmat. Kan inte annat än att tacka mig själv för att vara en god kock! haha

Likes

Comments

Likes

Comments