Hej alla hoppas ni mår super bra, själv mår jag bra iaf!
Var ett tag sedan jag skrev här men har liksom inte hunnit har ju skolan,vänner, pojkvän, fritid. Men tänkte uppdatera lite nu om vad som händer och så, skolan rullar på o de e nu alla läxor o lite prov sätts igång😴 och snart eller AA snart o snart är de väll inte men vi ska ha NP snart och känner mig lite stressad och lite pressad, men det är bara att andas och känna sig lugn som alla lärare säger!
Men vecka 39 hoppas jag på att det blir en bra vecka för då ska min klass på prao, jag funderar på att gå handel sen i gymnasiet så jag vill praoa i en affär och de ska helst va i en klädaffär men när jag och min vän till mig skulle gå och leta prao platser i klädaffärerna sa alla nej eller att det bara tog in de elever som går handel så jag gick till leklust och frågade och det sa ja så jag har nu en prao plats på leklust haha, men känner att bara det är i en affär så jag får känna hur det är så är jag nöjd men skulle inte velat prova i en matbutik, är helst kläder men aja det duger nog.

Nu är det äntligen helg, är såå skönt!! Vet inte riktig än vad jags ska göra i helgen men på söndag kommer min kille iaf, och på söndag har vi 1 vecka tillsammans hah😍 men tror det blir en lugn helg iaf. Hoppas alla ni får en bra/skön helg och att ni haft en bra vecka.💕

(Blev ännu ett litet kort inlägg för uppdateringen skull!)

Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Imorgon är de sista dagen på första skolveckan och det känns as skönt med helg haha. I måndags var de första dagen efter sommarlovet och det var ändå en chill dag, vi snack typ bara och sen var det slut hihi men efter dagen åkte jag och en vän ned till stan o fikade och bara hade de mys😍

Men imorgon är det spårdag i skolan så de innebär inga lektioner🙈 tror att spårdag är en dag man ska lära känna personerna i spåret bättre eller nåt sånt så imorgon ska vi vara indelade i grupper o göra nån slags 5 kamp som man ska sammarbeta på tror ja men det ska tydligen regna hela dagen imorgon så det kommer nog inte bli jätte kul:/ men det är fredag!!!

Idag var det en as seg dag och slutade 4 idag så sen dag idag,
Var as trött och hungrig hela dagen och inte alls på bra humör men som tur så har jag fina vänner som ändå gör en på bra humör även om man inte vill sånna älskar ja! När jag kom hem så vilade jag en liten stund innan familjen kom hem med pizza för det hade mitt älskade födelsedag syster valt som mat på sin dag🎉 grattis syrran på din 9:års dag!!!❤️🎉 nu ska jag snart sova för orkar inte göra nånting och är as trött, så godnatt på er alla och hoppas ni mår bra!

(Blev ett snabbt inlägg nu för att uppdatera lite, skulle ha skrivit i måndags men hann inte)

Kram!

Likes

Comments

Hej alla!!

Hoppas alla ni mår super bra & har en bra fredag!!!
idag är en riktig seg och regnig dag inte alls kul och om bara 3 dagar är det dax för skolan igen:/ visst de kommer blir riktigt kul att få träffa alla vännerna igen men är verkligen inte taggad för alla nationella prov som jag kommer ha nu. Jag ska då börja 9:an och är inte alls taggad på de om jag säger så, ett steg närmare studenten o vuxenlivet hihi det känns lite stressigt de gör det men de känns oxå spännande på nåt sätt
🙈 men det ska bli skönt att börja gymnasiet sen ändå, då får man ju nästan alltid hålla på med det man vill göra!

Mitt sommarlov har varit lite blandad och kanske inte det bästa, har vart sjuk typ hela lovet och inte gjort så speciellt mycket men har träffat några vänner o solat o badat, men idag är de sista riktiga sommarlovs dagen och det känns lite sorgligt och imorgon är det helg och jag tycker inte de räknas om sommarlovsdagar sen på måndag är de dax igen så nu är det bara att tagga till höstlovet haha!!!


Men är det nån som vet vad man kan göra på en regnig och seg dag, kommentera gärna då!

Kram


Likes

Comments

Hej på er!!

Jag är en tjej på 15 år o vill testa på dehär med att blogga, känner att jag måste ha nått att göra om dagarna o varför inte då testa om blogga är nåt för mig?

Här kommer ja skriva lite om min dag, tankar som ja vill dela med mig, hur ja mår. Ja lite allt möjligt!!!

Kram.

Likes

Comments