Contains affiliate links

Hörni! Awa har slĂ€ppt en kollektion tillsammans med Nelly.com. Den hĂ€r kollektionen Ă€r sĂ„ sjukt fin! Alla plaggen Ă€r sĂ„ fina och somriga! Kollektionen hittar ni HÄR.

Jag Àlskar den mörkrosa baddrÀkten sÄ mycket!

Likes

Comments

Gud vad lÀnge sedan det var jag satte mig ned och skrev ett inlÀgg. Jag har inte haft nÄgon inspiration till bloggandet och har heller inte haft tid! Jag har haft sÄ mycket med trÀning och plugg sÄ jag inte har kunnat ta det lugnt!

Jag vill verkligen ut och resa. Jag vill redan nu börja jobba för att kunna tjÀna pengar till olika resor. UpptÀcka nya platser med nya kulturer och klimat. Jag mÄr sÄ sjukt bra nÀr jag Àr utomlands. Jag blir sjukt mycket gladare och mindre stressad. Men vem blir inte? Att resa Àr dock nÄgot som jag kommer försöka prioritera nÀr jag blir Àldre och börjar tjÀna mina egna pengar.

Att testa ens grÀnser och uppleva sÄ mycket saker man kan! Jag kan bara tÀnka hur mycket man utvecklas som person nÀr man Äker utomlands under en lÀngre tid. LÀra kÀnna nytt folk, prata andra sprÄk och testa helt nya levnadssÀtt!

Likes

Comments

Macbook skal

Jag bara Ă€lskar detta skal! SĂ„ JÄÄÄÄVLA snyggt. Jag behövde ett skal som ska skydda min dator mot repor och sprickor. Jag gillar marmor mönstret men jag tycker det Ă€r vĂ€ldigt trĂ„kigt nĂ€r det bara Ă€r silvrigt eller grĂ„tt. Jag hittade dock detta skalet HÄR och tyckte det var sĂ„ sjukt snyggt sĂ„ jag önskade det i julklapp. Jag hade ett helt rosa fodral förut men det var sĂ„ stort och klumpigt!

Personlig Almanacka

YEES! Jag Ă€lskar min almanacka! Jag har designat den sjĂ€lv och tycker den Ă€r sĂ„ jĂ€vla snygg. Jag Ă€lskar att skriva ner alla min planer och vill planera mera saker hela tiden haha. SĂ„ enkelt att aldrig dubbel boka nĂ„gonting. Jag gillar att kunna se fram i tiden ocksĂ„ sĂ„ jag ser vad mina planer för "framtiden" Ă€r. Almanackan hittar ni HÄR. Jag har storleken A5 och den Ă€r helt perfekt.

Likes

Comments

Jag Àr en sÄn mÀnniska som behöver inspiration i vad jag Àn gör. Om det gÀller friidrotten, skolan eller nÄgot helt annat. Just nu har jag som mÄl att vinna en USM medalj i mars. Just inom friidrotten sÄ har jag alltid haft nÄgon drivkraft eftersom friidrotten Àr sÄ sjukt rolig och full av nya utmaningar. Man ser sÄ tydligt hur man utvecklas och hur mycket trÀningen ger fÀrdighet. Jag anser inte att det finns nÄgon anledning att tÀvla om man inte har gjort allt man kan för att nÄ högsta bÀsta resultat.

Jag har absolut inte en ide om vad jag vill jobba med nÀr jag blir Àldre. Det Ànda jag vet Àr att jag vill jobba inom friidrotten pÄ nÄgot sÀtt. SÄklart vill jag som aktiv friidrottare delta i SM, EM,VM och OS men ja g hade ocksÄ kunnat tÀnka mig att jobba inom det svenska friidrott förbundet. Jag tycket inte att nÄgra drömmar Àr för stora!

Likes

Comments

Vad har hÀnt i veckan? Hahah det Ànda jag gjort Àr att jag har pluggat och trÀnat typ. Inte den roligaste veckan. IgÄr sÄ fyllde min bror 17 Är sÄ vi Äkte in till stan och Ät pÄ italiensk resturang. Och idag... tonade jag mitt hÄr lila igen! Jag vet att det inte finns nÄgon bild pÄ mitt hÄr och det Àr för att jag inte har tagit nÄgra bra bilder pÄ hÄret. Jag ska ta biler pÄ det imorgon sÄ fÄr ni se. Jag har som ju bara tonat hÄret och detta kommer bara hÄlla ett litet tag. Jag kÀnde bara för det sÄ jag körde pÄ! SÄ himla jag att bara helt plötsligt göra nÄgot som Àr helt oplanerat...

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw