View tracker
View tracker
View tracker

Vad har hänt i veckan? Hahah det ända jag gjort är att jag har pluggat och tränat typ. Inte den roligaste veckan. Igår så fyllde min bror 17 år så vi åkte in till stan och åt på italiensk resturang. Och idag... tonade jag mitt hår lila igen! Jag vet att det inte finns någon bild på mitt hår och det är för att jag inte har tagit några bra bilder på håret. Jag ska ta biler på det imorgon så får ni se. Jag har som ju bara tonat håret och detta kommer bara hålla ett litet tag. Jag kände bara för det så jag körde på! Så himla jag att bara helt plötsligt göra något som är helt oplanerat...

Likes

Comments

OMGGGG, det är helt stört. Det snöar så mycket att vi fick gå tidigare ifrån skolan pga att matleverantören körde av vägen! Och när jag skulle ta mig hem ifrån skolan var det redan 1 meter tjockt snölager! Jag gick till busshållplatsen. Gissa vad. Nästa buss kommer om 25 min. Jag och mina kompisar börjar gå mot en Allé där en buss hem till mig går. Men nej, alla bussar är inställda. Jag har redan typ gråten i halsen pga att mina fingrar håller på att lossna för det är så kallt. Det brukar ta ca 7 minuter att åka buss hem ifrån skolan. Idag när jag gick men snö upp till midjan och det bara öste ner mera och mera så tog det 50 minuter... Jag som brukar älska vintern har redan tröttnat! Mamma skottade uppfarten vid 13. Vi gick ut nu igen och skulle skotta och det hade redan snöat igen det mamma hade skottat! På min trädgård så är det ca 1-1,5 m snö! Herregud liksom det är bara november Hahah!

Likes

Comments

Ikväll då har jag lite kompisar här som ska sova över och det ska bli så mysigt! Jag har tagit det väldigt lugnt nu på lovet så det blir kul att avsluta på topp!

Likes

Comments

Jag tycker verkligen att det är väldigt viktigt att ha sköna sängkläder. Jag är typ väldigt ovanlig och klarar inte av att ha nytvättade sängkläder. Täcket blir typ helt hårt och inte skönt alls!! Jag måste verkligen ha ett mjukt täcke för att kunna sova bra haha. Har ni sett Gossip Girl? I den serien så är en utav huvudpersonerna Blair Waldorf, hennes säng är ju att dö för! Jag är verkligen inte säker på vad jag säger nu men jag tror att det är siden? Har faktiskt inte en aning men jag kan säkert säga att detta kommer vara en julklapp till mig själv?

Blairs säng

Likes

Comments

bilder tagna ifrån Google

Hurrni, Gud vad jag håller på. Först säger jag att jag hatar hösten, att jag älskar vintern och bla bla bla. Nu ska vi reda ut detta. Min absoluta favoritårstid är sommar. Visst är jag originell? Grejen är att jag blir typ halvt deprimerad när det är mörkt och kallt. Sen är det ju ganska självklart att folk gillar sommaren då man är ledig hela tiden haha.

Nejmen som ni ser på bilderna är det ju ganska Najs. Vintern gillar jag ju också för det kan vara ganska mysigt med snö i rätt mängd. Grejen är att det typ inte blir så mycket snö i Sverige så det är typ bara en kallare höst.

Likes

Comments

Snö?? Nu?? Det känns så konstigt!! Det har lixom gått ifrån fin höst till vinter på några timmar! Det blev ingen övergång om man ska kalla det så. Det har inte varit som det brukar med frost, minus grader osv innan så allt kom som en chock när man vaknade imorse! Dock älskar jag vintern så mycket och jag tycker det är så kul med snö!<33 Har typ aldrig haft såhär mycket längtan till juletider nu!

Nu ska jag mot sjukgymnasten för andra gången och kolla upp mina knän och min vänsterfot. Ska kolla nu om allt går i rätt väg osv.

Likes

Comments

Om jag inte hette Emilia skulle jag heta: Ingen aning haha! Tycker dock om Bianca väldigt mycket.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: Då skulle jag nog byta med Beyonce <33

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: Gitarr eller piano!

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag:  Band... Lyssnar aldrig på band haha. 

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: Skapa typ den snyggaste bröllopsklänningen som var helt magisk!

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Haha inte en aning, kanske någon resa eller inom friidrotten.

Vad vill du jobba med när du blir äldre: Jag vill jättegärna jobba inom friidrott, som aktiv själv eller i svenska friidrottsförbundet.

Om du hade en superkraft vad skulle du välja? Stanna tiden eller flyga! Stannar man tiden kan man ju göra så mycket som att råna banker, sno kläder osv. Och behöver jag ens förklara varför jag vill kunna flyga? Sååå coolt bara, också ekonomiskt. Man kan ju ta sig överallt utan bil, flygplan eller tåg.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: Jag tror jag skulle välja LA, de är varmt, coolt och mera händelserikt.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Tacos hehe.

Om livet tog slut på söndag skulle jag: Äta massa god mat, spendera alla mina pengar och umgås med mina nära och kära

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw