Gud vad härligt det när när man går påvarna under sommaren! Finns det något mysigare än att bara gå runt på stan! Inte lika mysigt när man går på stan på hösten eller vintern då det bara är kallt och blåsigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har hunnit ladda upp vem som vann veckans blogg! Jag har nu kollat upp och vinnaren äääär.... http://nouw.com/amandanyman !! Jag tycker verkligen att hennes blogg är väldigt fin och bra! @amandanyman <3

Likes

Comments

Hur snygga är inte dessa jackor?? Jag älskar dem bara och dem känns såå bra nu i hösten och kanske vinter. Jag vet dock inte om jag skulle passa jättebra i det haha. Men vem bryr sig, jag får köpa det och få passa i det iallafall. Jag har så långa ben och att få en sån "tjock" överkropp så det kanske ser lite skumt ut. Vad tycker ni om jackorna??

Likes

Comments

Mys!! Har varit på min brors "basket match" (det blev ingen match för andra laget var inte tillräckligt många) och min kusins hockey match. Nu är vi hemma hos min moster och ska ha värsta mys kvällen!! Jag älskar verkligen tapas eller småplocks mat haha! Så sjukt gott!!

Likes

Comments

​Jag älskar verkligen solnedgångarna i Tyresö! Minst 2 gånger i veckan är det så sjukt fint! Älskar det verkligen!!!

Likes

Comments

Finallyyyy! Denna vecka har varit extremt lång skulle man kunna säga. Jag har inte något planerat något i helgen förutom på söndag då jag ska gå en tränar utbildning nästan hela dagen. Det ska bli spännande och kul och se vad man kommer att få lära sig. Annars imorgon tror jag bara att jag ska vara med kompisar. Kanske åka och shoppa eller bara ta det lugnt hemma!

Idag så skrev vi ett NO prov som gick sådär och jag redovisade spanska med 2 kompisar. Börjar bli ganska stressad då jag har sjukt mycket att göra i matte, svenska och so nästa vecka, jag kommer typ dö. Aja koppas ni får en bra helg!

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att ha flätor! Det finns inget bättre sätt att få bort håret på ett snyggt sätt! Innan så gjorde jag hela tiden "messy buns" men det tycker jag inte sitter så bra så flätor är det bästa! Dock kan jag inte göra flätor på mig själv så mina kompisar i skolan får alltid göra på mig så att det ska se bra ut haha!

Likes

Comments

​Jag är så mosig i hjärnan. Vi har inte haft jättemycket grejer idag, ändå känns det som att jag inte har gjort något annat i mitt liv än att plugga. Jag hade på morgonen NO och skrev klart en texts som ska lämnas in på fredag. Sen efter lunch så hade vi en föreläsning på 2 timmar om förintelsen. Vi sång en långfilm som var riktigt hemsk då man har fått tag på film material ifrån andra världskriget. Vi skulle nämligen förbereda oss för imorgon kommer en man som överlevde ifrån andra världskriget och ska föreläsa för oss! Det ska bli sjukt spännande jag vet dock att jag kommer typ gråta sönder om alla hemska historier från koncentrationslägerna. 

Nu ska jag på träning, har redan sjukt mycket träningsvärk från igår! Det är dock väldigt skönt att vara igång igen. 

Likes

Comments

Jag har seriöst redan ont i hela kroppen! Jag är så sjukt otränad just nu! Men jag hade lite problem eftersom jag har ont i knäna och fötterna, men jag gjorde mitt bästa och känner att det ger resultat! Vi körde hoppstyrka. Alltså styrka till höjdhopp, längdhopp och tresteg. Jag fick avbryta i slutet och gjorde andra övningar eftersom jag hade så ont i mitt knä:(

Likes

Comments

Vet inte varför jag är så himla trött hela tiden! Farter verkligen inte haha! Kan vara för att vi har så mycket i skolan denna vecka. Ikväll så är det min första friidrottsträningen på två veckor!! Gud vad jag har längtat!! Vi har haft tränings uppehåll i 2 veckor för att vila kroppen!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw