Allmänt
 • Jag dricker ungefär en nocco om dagen. Älskar Caribbean & Tropical.
 • Jag vill gilla skräckfilm men när jag väl tittar vågar jag knappt se någonting.
 • Jag går nästan aldrig utanför dörren utan att ha mina ögonbryn ifyllda.
 • Jag kan typ inte prestera träningsmässigt på morgonen. Klarar hälften av vad jag kan göra på kvällen och blir helt väck resten av dagen sen.
 • Jag hatar att gråta! Tycker bara det är jobbigt. Därför gråter jag typ aldrig.
 • Mitt lokalsinne är det absolut sämsta jag sett hos någon. Det tog ungefär 2 år innan jag ens kunde hitta ordentligt här i Helsingborg. Det är verkligen kasst!
 • Jag älskar snacks! Allt som går att småäta är fantastiskt!
 • Jag hittar nästan aldrig något absolut favoritmärke i varken hudvård eller smink utan älskar att blanda hejvilt av olika favoriter i olika märken.
 • Jag älskar att att bada men tycker det är dötrist att simma. haha!
 • Min näsa blir nästan alltid röd. Fryser jag är den röd. Är jag varm är den röd. Dricker jag alkohol blir den röd och första stället solen bränner mig på är alltid näsan. Bra foundation is the shit då! haha!


<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Träning

För att jag ska få ordentligt med fart igen under benen efter all långlöpning som varit har jag bestämt mig för att köra 200m intervaller i gång i veckan. Jag körde det första gånge idag. 30sek vilan är skön men de 10 med 20sek vila i mellan de känns i benen. Så ska det vara och det blir ändå så pass mycket vila hela tiden så man hinner syrestätta sig igen och kunna kuta på.

Passet:

Uppvärmning
10 x 200m med 30 sek vila
3 min återhämtning
10 x 200m med 20 sek vila
3min återhämtning
10 x 200m med 30 sek vila
Nedvarvning

Hela passet tar ungefär 1h!

Jag tänkte på det idag när jag sprang. Jag är som en PT till mina egna ben! hahaha! Jag pushar dem under passet. Nu har ni gjort halva kom igen nu! Bara 2 kvar på denna omgången sen får ni längre vila. Bit ihop nu ben! Så snurrar min hjärna när jag springer! hahaha! Huvudet vill verkligen att benen ska klara allt!

<3

Likes

Comments

Träning, WOD

Idag blev det bara en skön joggrunda på morgonen men igår blev det däremot ett härligt grisigt pass! Snodde det från syrran för ett bra tag sedan och hittade det igen nu! Hett tips till ett svettigt pass som kan göras vart som helst!

Spring en utsedd runda i tex skogen. Min var på 400m. Man kan även springa på tid. Min 400m runda tog mellan 1,5-2min. Mellan varje varv gör du en övning i 1 min med egna kroppsvikten. Gör en lista på de övningar jag körde här:

Benböj

Armhävningar

Planka

Utfall

Rygglyft

Sidoutfall

Dips

Upphopp

Höftlyft

Jägarvila

Burpees

Efter detta då det sög lite i benen det sista avslutade jag med:

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 med burpees & sit ups. Sen blev det bara en promenad hemåt. hehe! Hela passet tog ungefär 1h.

<3

Likes

Comments

Recept

Blandade i förgår ihop en trevlig kycklingfärs-sås. Tänkte jag skulle blir bättre på att fota också men går sådär att komma in i det. Haha! Det kommer förhoppningsvis. hehe! Använda mig iallafall av rosé i maten istället för vanligt vitt vin. Hade en öppen så var tvungen att testa, och jag måste säga att jag tyckte det blev bra!

Ingredienserna:
 • Kycklingfärs (ca500g)
 • Gullök
 • 1pkt krossade tomater
 • 2dl grädde
 • 0,75dl rosé
 • Soja
 • Sweet chilisås
 • Salt & peppar
 • Champinjoner
 • Sambal olek

Servera ihop med pasta och strö över lite parmesan till serveringen!

<3

Likes

Comments

Allmänt

Sommarplaner

Jag har inte alls så mycket sommarplaner som jag brukar ha. Jag ska jobba en hel del på KICKS, vilket jag inte klagar på. Där kan jag arbeta med skönhet som är ett av mina essen. I mellan arbetspassen kommer det blir mycket träning, småtripper och njuta extremt mycket av solen och värmen. Sen i slutet av sommaren ska jag försöka få in en resa till innan termin 4 för min SSK-utbildning startar.

Sommarträningen

Det blir alltid mer träning utomhus på sommaren trotts att jag är ganska bra på att köra endel ute året om. Men mycket intervaller i skogen som avlutas med nedjogg vid havet och gärna ett dopp. Sen ska jag äntligen ta tag i crossfiten igen. Nu jäklar ska jag lära mig de övningar som inte sitter ännu och bli stark! Motorn har jag. Det är styrkan och endel teknik som ska in!

Sommarsminket

Det blir alltid mindre smink på sommaren. Vilket jag faktiskt tycker är härligt. Blir variation från den maxade makeupen det kan bli på vintern. Doc kör jag all in vissa arbetsdagar ändå, mest för att det är kul att brassa ibland och på jobbet har man verkligen chansen till det.
Till lediga dagar blir det lätt med antingen ett mineralpuder eller en BB-creme med solpuder svept över. En fransmarkering och mascara. Och såklart en massa olika läppglans och läppstift med härliga färger för att fortfarande få till en helhet! Tänkte göra en lista med favoritprodukterna till sommaren sen :) .

Här badar jag helst

I Havet! Helst utomlands såklart men annars i havet efter ett träningspass!

Bästa sommarstället

Jag älskar Helsingborg på sommaren. Då hela staden börjar leva. Men ska jag välja ett så måste jag nog ända säga min farmor och farfars sommarstuga! Älskar att vara där ute och bara vara och njuta av allt grönt, äta gott och kunna göra precis vad jag vill när jag vill!

Detta äter jag i sommar

Twister glassar! hahah! Älskar den glassen! Annars blir det en hel del enklare mat. Är inte lika sugen på de tyngre höstgrytorna. Så endel sallader om jag äter ute tror jag. Sen hänger såklart matlådorna fortfarande med till jobbet. Så lite kyckling och ris ändå kanske.

<3

Likes

Comments