Hudvård & skönhet

Någon vidare sol är synd att säga att vi har haft här i Sverige i år. Iallafall inte på västkusten. I väntan på solen (om den kommer) och jag inte står på Väla känns BUS som ett väldigt bra alternativ. Jag har nu testat St.Tropez brun utan sol express mask.

Okej vill man ha mycket färg så är denna att rekommendera. Jag vaknade verkligen brun på morgonen dagen efter. Jag tog på den på kvällen. Hade på arkmasken i 15min och sedan masserade jag in serumet som var över. Jag tror faktiskt inte det spelar någon roll om man har masken i 5 eller 15min som det står på, att man kan välja hur brun man vill bli. Tror man blir så brun som jag blev i vilket fall då man masserar in serumet efter och tvättar alltså inte av det. hehe!

Jag fick använda mig av en foundation som var snäppet ljusare till dagen sen för att dämpa färgen lite. Ja du hörde rätt! Så brun blir man. haha! Så tummarna upp för dem som vill bli riktigt bruna och fina i sommar!

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

God morgon!

Är nu alldeles strax dags att sätta igång på jobbet. Blir heldag där idag från 10-20. Är faktiskt riktigt kul på jobbet nu! Många kunder som behöver rådgivningar om allt möjligt. Alltid kul att hjälpa till! Är doc bara denna och nästa vecka kvar på de veckor där jag har mer jobb på sommarschemat. Sen blir det lite mer ledighet innan skolan sätter igång igen.

<3

Likes

Comments

Allmänt

Veckan att göra:

Sitter och kollar över veckans planer. Är en ganska fullsmockad vecka faktiskt. En hel del jobb på KICKS, ner till Malmö och träffa min farbror ikväll efter jobbet, sen kommer familjen ner då vi har en liten överraskningsdag kvar för mamma sedan hon fyllde 50 och till helgen vankas det bröllop för Robins brossa där Robin är Toast Master. Så lite att stå i denna veckan för att få allt att klaffa. Träningen får komma lite i andra hand då jag aldrig kommer kunna få in så många pass som jag brukar. Spelar doc ingen större roll då det bara känns som en rolig vecka!

Veckans att se fram emot:

Träffa alla familjer helt klart. Blir både min familj och Robins familj denna veckan.

<3

Likes

Comments

Allmänt
  • Jag dricker ungefär en nocco om dagen. Älskar Caribbean & Tropical.
  • Jag vill gilla skräckfilm men när jag väl tittar vågar jag knappt se någonting.
  • Jag går nästan aldrig utanför dörren utan att ha mina ögonbryn ifyllda.
  • Jag kan typ inte prestera träningsmässigt på morgonen. Klarar hälften av vad jag kan göra på kvällen och blir helt väck resten av dagen sen.
  • Jag hatar att gråta! Tycker bara det är jobbigt. Därför gråter jag typ aldrig.
  • Mitt lokalsinne är det absolut sämsta jag sett hos någon. Det tog ungefär 2 år innan jag ens kunde hitta ordentligt här i Helsingborg. Det är verkligen kasst!
  • Jag älskar snacks! Allt som går att småäta är fantastiskt!
  • Jag hittar nästan aldrig något absolut favoritmärke i varken hudvård eller smink utan älskar att blanda hejvilt av olika favoriter i olika märken.
  • Jag älskar att att bada men tycker det är dötrist att simma. haha!
  • Min näsa blir nästan alltid röd. Fryser jag är den röd. Är jag varm är den röd. Dricker jag alkohol blir den röd och första stället solen bränner mig på är alltid näsan. Bra foundation is the shit då! haha!


<3

Likes

Comments

Träning

För att jag ska få ordentligt med fart igen under benen efter all långlöpning som varit har jag bestämt mig för att köra 200m intervaller i gång i veckan. Jag körde det första gånge idag. 30sek vilan är skön men de 10 med 20sek vila i mellan de känns i benen. Så ska det vara och det blir ändå så pass mycket vila hela tiden så man hinner syrestätta sig igen och kunna kuta på.

Passet:

Uppvärmning
10 x 200m med 30 sek vila
3 min återhämtning
10 x 200m med 20 sek vila
3min återhämtning
10 x 200m med 30 sek vila
Nedvarvning

Hela passet tar ungefär 1h!

Jag tänkte på det idag när jag sprang. Jag är som en PT till mina egna ben! hahaha! Jag pushar dem under passet. Nu har ni gjort halva kom igen nu! Bara 2 kvar på denna omgången sen får ni längre vila. Bit ihop nu ben! Så snurrar min hjärna när jag springer! hahaha! Huvudet vill verkligen att benen ska klara allt!

<3

Likes

Comments