Header

Hej på er!

igår hade jag min sista semesterdag och ikväll börjar jag jobba igen. Lite blandade känslor, semestern har ju gått så fort och jag har haft det så mysigt med familjen.

Men det ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka till rutinerna. Det har ju inte varit någon direkt sommar hittills så det känns som att man lika gärna kan göra någon nytta 😂

Idag blir det bara en lugn och slapp dag. Försöka att samla energi och så inför natten. Jag kommer börja med 5 nätter på rad direkt efter min semester så det kan behövas. Tänkte jag skulle skriva ihop ett inlägg sen om vad vi gjort under vår semester. Vi har ju faktiskt hunnit en del. ❤ Men det får bli lite senare, nu ska jag bara läsa lite bloggar och må gott.

Likes

Comments

Hej på er!

Då var det dags att börja blogga igen efter en tids uppehåll. Ny bloggportal blev det denna gång också. Spännande!

Vem är jag?

Jag heter Therese och är en glad tjej på 32 år. Bor i Sundsvall tillsammans med min familj. Vi bor i lägenhet en bit utanför stan, alldeles intill skogen, vilket är helt underbart. Drömmer dock om ett stort eget hus så småningom.

Familjen består av mig, min man och våra 3 barn, Emanuel, Melissa och Liam. Vi har också två hundar och två katter.

Jag jobbar natt som Personlig assistent och det är ett jobb jag älskar. Trivs superbra. Det kan vara tufft ibland att jobba nätter och ändå styra upp allt med familj och så vidare. Men det funkar :)

Det var lite om mig i alla fall. Välkommen till min blogg!

Likes

Comments