Nå har eg vært barnefri i 3 dager! Det er det lengste eg har vært barnefri hittil og det er fortsatt en del dager igjen. Eg trodde eg kom til å savne de nesten i hel, men helt ærlig går det helt fint! Eg klarer faktisk å nyte det! Eg vet de har det kjempe morro med bestemor og får være med tante, onkel og kusine. Så hittil har eg hatt besøk av ei av mine beste venninner, trent så lenge eg vil og til og med sovet middagslur på sofaen, haha! Kan ikke huske sist det sjedde, må ha vært 4 år siden. Det var veldig etterlengtet med litt barnefri nå. Hverdagen med to små, jobb og trening er hektisk! Så dette må bare nytes. Nå sitter eg i stua å hører på høy musikk og slapper av. Har vasket en del klær og ryddet barnerommene så de er klare til de kommer hjem. Tenker på hvor enkelt livet var før eg fikk barn, men det er såklart mye mer meningsfylt nå.

Eg skal jobbe en uke til så skal eg ha 2 uker ferie, det skal bli litt godt. Vi har ingen store planer i år, bare besøke litt familie og ta småturer. Håper på en sydentur neste år, da er de 3 og 4 år.

Håper dere har en fin sommer videre! Ha en god kveld/natt!💖

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 381 Lesere

Likes

Comments

Wææ! Neste uke skal eg være alene hjemme! Guri malla sier eg bare. Eg gruer meg til at ungene skal være borte så lenge, samtidig som eg gleder meg veldig. Eg trenger en liten pause fra den hektiske hverdagen. Samboeren har ferie og skal da ta med barna til tante og onkler. Da får eg plutselig huset helt for meg selv.
Eg har ikke vært så lenge fra noen av dem noen gang. Lengste er 2-3 dager og da har eg savnet de noe enormt! Så ja, det blir nok litt tøft også, rart hvor vanvittig mye man savner de.❤️
Nå er det skikkelig sommer-rush på salongen så vi har stappfulle lister. Det er utrolig kjekt, men ganske travelt når man kommer hjem og ikke får slappe av skikkelig. Så til uka skal eg prøve å slappe av, shine huset, ha lange treningsøkter også skal eg se igjen ei av mine bestevenninner! Det blir så herlig å se henne igjen. Eg har vært utrolig lite sosial etter eg ble mamma, livet blir en del annerledes og man får andre prioriteringer her i livet. Så det er veldig veldig etterlenget.

Ungene sover søtt nå og eg skal ta en dusj også legge meg. Håper dere får en fin helg!💜

  • 434 Lesere

Likes

Comments

Nå er det jammen lenge siden sist innlegg. Eg blir bare mindre og mindre aktiv på blogg og instagram. Dagene er rett og slett for hektiske. Dagene går ut på levere ungene i barnehagen, dra på jobb, hente ungene, handle, lage middag, rydde, trene også har vi den endeløse klesvasken da.. hvordan får dere vasket alt, dere med flere barn? Føler eg vasker og vasker, og aldri finner rene klær😆 Eg har hvert fall fått stor respekt for flerbarnsforeldre! Bøyer meg i støvet. Følger flere større familier her på blogg og instagram og de er kjempe flinke og er aktive daglig på sosiale medier. Nei nå skal eg prøve å å bli litt flinkere å dele med dere.

Vi flyttet inn i mitt barndomshjem for va 2 mnd siden. Barnerommene var kritt hvite, så eg spurte moren min om det var greit at eg malte rommene. Det fikk eg lov til. Så nå har eg endelig fått somlet meg til å gjøre det. Eg hater å male panel! Skal eg noen gang bygge hus selv, skal eg ikke ha panel! Fy søren så mye lenger tid det tar å male det enn en blank vegg. Meen totally worth it tho😍

Her er før og etter:

Ganske stor forskjell selvom fargene er ganske lyse. Er i hvert fall kjempe fornøyd med nye fargene! Er ikke helt ferdig med å dekorere hele rommene enda, men det blir eg snart.
Kjempe morro å lage til rommene til de små😍

Nå sier eg meg ferdig med mitt første innlegg på lenge og håper eg greier å holde meg litt aktiv fremover. Skriv gjerne ned litt spørsmål eller tips om hva dere ønsker å lese, da blir det litt lettere for denne slitne moren å vite hva eg skal skrive om og bli litt motivert😄 Ha en superfin søndag videre!🌸

  • 602 Lesere

Likes

Comments

Håper dere alle har hatt en fin påske. Vi har koset oss selvom vi fortsatt er midt inn i flytting. Idag hentet eg en pakke i posten og gjett om ungene ble glad! Disney Junior har nylansering på den splitter nye serien av Mikke mus i morgen, og vi er så heldige å få preparty-kit med en smakebit av serien.

Disney Juniors animerte TV-serie "Mikke og racinggjengen" er et actionfylt racingeventyr for 2-7-åringer. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blant Mikkes venner, som Minni, Pluto, Langbein, Dolly og Donald. Mikke og gjengen driver en garasje i Racervik. På fritiden deltar de i fartsfylte og morsomme konkurranser med sine unike racingbiler, som er inspirert av karakterenes personlighet og som både kan forvandle seg i form og farge. Når de ikke er på veien, driver Dolly og Minni Den Glade Hjelper, et foretak som gir en hjelpende hånd til folk i byen.

Ungene var helt med i serien mens de koset seg med godteri. Mine elsker mikke mus og vennene hans så serien falt absolutt i smak! ❤️

Vi har ikke funnet frem DVD spilleren i flyttekaoset så da var det frem med bil dvd-spilleren, noe som var minst like populært🙊

Nå skal eg ned i leiligheten å begynne å vaske. Det er såå mye jobb med flytting. Gleder meg til vi er helt ferdig! Håper dere har en fortreffelig kveld!


- Charlotte 🖤#mikkemus #førpremiere #nylansering

  • 1005 Lesere

Likes

Comments

Ja faktisk kjente eg litt til babysyken nå. Nå som eg har vært så heldig å få teste ut vårens nyhet fra Moweo – Moweo Mejor Air Kombivogn fra jollyroom!!😍


Her har du alt i ett, trenger ikke bytte bagdel for så å ta på sportsdelen. Dette er nemlig en kombivogn, som forandres til og fra det som skulle passe barnet ditt. Kjenner savnet på å bruke bagdel. Denne vognen skal eg definitivt ha til neste barn.. om eg skal ha flere🙊

Men nå får minstejenta mi bruke den. Hun syns det var spennende med ny vogn. Det syns selvfølgelig mammaen også. Vognen er helt fantastisk. Den er enda bedre enn eg trodde. Eg syns den er utrolig lett å justere som man ønsker og var ikke vanskelig å forstå deg på, selvom det er mange nye vrier eg ikke har vært borti før. Eneste eg ikke skjønte med engang var hvor bremsen/låsen var. Det pleier jo å være mellom bakerste hjula. Men denne har en liten knapp oppe til høyre for styret. Et lite klikk, så er den låst. Også trykker man opp igjen knappen når den skal låses opp igjen. Styret har også en knapp som justerer høyden på styret, utrolig lettvint!

Skal du vippe ryggen bak er det en enkel knapp på ryggen som trykkes inn mens man lener den bak til ønskelig høyde. Også er det en knapp midt på ryggen bak som holdes inne når man skal gjøre klar til bagen. Skal den opp i sportsdel igjen skal man skru den opp med samme knapp.

Understellet har en oppbevaringskurv med god plass og høyt under "taket". Hjulene er luftdekk så de er utrolig behagelige å trille på. Her finner du hele utvalget på barnevogner!

Vognposen er fra Nordlys og er beregnet til våren.🌸 Det var utrolig deilig å slippe den tykke varme dunposen nå og få på plass denne lekre posen i nydelig mint😍 Det var lett å få selene gjennom og den passet utmerket til vognen. Du finner denne her og her finner du resten av utvalget på vognposer.

Eg er kjempe fornøyd med vognen og anbefaler den virkelig❤

  • 1181 Lesere

Likes

Comments

Ja nå skal vi faktisk flytte. Det var en veldig spontan avgjørelse. Eg har flyttet utrolig mange ganger i livet, bodd i mange forskjellige leiligheter og hus. Men det er faktisk ingen plass eg har likt meg så godt som her. Til tross for at leiligheten er gammel, så er den stor og vi har hatt store soverom alle sammen. Men leiligheten er som sagt gammel og veldig dårlig isolasjon. Så vi har hatt vanvittige strømutgifter her. Nå skulle husverten ha mer i leie også så da fant vi ut at vi ville finne noe annet.
Foreldrene mine har et hus de har nedbetalt og et hus de leier billig. Så de tilbudte oss å leie huset dems. Det kunne vi bare ikke takke nei til, så nå skal vi låne huset eg vokste opp i en periode. Blir herlig med et helt hus og god plass, og ikke mist å ha HAGE!🙏🏼 Det er det eg savner mest med her eg bor nå. Så fremover kommer vi til å være midt i et flyttekaos igjen. Eg hater virkelig å flytte. Man glemmer hvor mye man har og eier helt til man skal flytte. Men det blir spennende å bo der igjen og gleder meg til å kunne sole oss og bade i hagen i sommer.

Huset er veldig grei beliggenhet, 10 min gå avstand til sentrum. Så blir litt lenger vei enn vi er vant med nå da vi bor i sentrum, men det går helt fint. Litt godt å flytte bort fra trafikkstøyen også.

Eg har også fått godkjenning av moren min å male veggene på de rommene ungene skal bruke. Så nå funderer eg på fargevalg også. Hva tror dere eg kommer til å velge?😄


Håper dere har en fin tirsdag!

-Charlotte💋  • 1552 Lesere

Likes

Comments

Wow, dagene flyr altså. Vet eg sier det ofte, men det gjør de virkelig. Føler det er helg annenhver dag. Selvom dagene starter grytidlig skulle eg gjerne hatt flere timer i døgnet. Dagene blir fylt opp med jobb, tid med ungene og trening. Og såklart den evige klesvasken og husarbeid (respekt til store familier).

I går hadde eg besøk av søstrene mine. Vi koset oss med vin og tok turen ut etterpå. I dag tidlig sto pappaen opp med ungene og ga de frokost og gikk ut på tur med de. Eg var så heldig å få ligge i fred og ro i senga i mange timer! Virkelig fantastisk. Når eg sto opp satt de på kjøkkenet og baket boller. De var smørblide alle i hop. Herlighet så fantastisk heldig eg er. Eg er så lykkelig for tiden, aldri hatt det bedre. Eg vet ikke hva eg har gjort for å fortjene dette. Tenk at eg og pappaen skulle finne veien tilbake og faktisk få det så bra igjen! Bedre enn noen gang! Det hadde eg aldri trodd da eg var alenemamma.

Så idag har eg spist mer boller enn noen gang. Og koset oss med kakao til. Det er lov på en søndag som dette. Håper dere har hatt en fin helg også. 💗

Ikke nok med det, så fikk eg dette sjokoladehjertet når eg sto opp😭❤ Håper han aldri forlater meg.

Ønsker dere alle en fin kveld og god natt.🌙

- C

  • 1670 Lesere

Likes

Comments

Selv om det er vårmåned er det ikke dermed sagt regn og snø forsvinner. Storebror har vokst ut av alle regnklærne så nå var det på høy tid med noe nytt. Vi har fått prøvd ut regnklær fra jollyroom. Vi syns de er kjempe fine og god kvalitet. Begge barna ble kjempe fornøyd når de fikk nye fine dresser, med støvler og votter til. Storebror fikk en kjempe fin gul dress så lillesøster kan arve etter han. Lillesøster fikk en lilla da hun hadde en rosa dress tidligere.

Se så fine friske farger😍 K syns det var så kjekt å komme i barnehagen å vise frem det fine settet sitt.

Her finner du linkene til dette settet:

Grønne votter, Regnsett Gult, Grønne støvler.

Link til dette settet:

Lilla votter, Støvler, Regnsett.

Sjekk ut mer av utvalget på barneklær, knallgode tilbud nå!

Håper dere får eg super kveld, Vi har hatt en koselig dag med feiring av 3åringen vår! Vi skal ha et til selskap på lørdag. Nå er eg så trøtt at eg stuper i seng. Natta!💋

  • 1772 Lesere

Likes

Comments

Først vil eg si tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på tidligere innlegg! Det setter eg utrolig pris på. Bildene eg delte med dere var egentlig ment for meg selv, for å gi meg selv motivasjon. Men så tenkte eg at viss eg kan hjelpe med å motivere andre også er jo det veldig kjekt.

Før eg ble gravid har eg alltid vært ganske tynn/slank. Eg har ikke måtte tenke på hva eg puttet i meg daglig. Men før såg eg ikke selv hvor tynn eg var. Når eg ser tilbake på bilder nå ser eg det. Etter eg ble gravid med nr 1 forsvant kiloene ganske fort, men med nr 2 satt de seg. Ikke bare satt de seg, men eg gikk opp enda mer! Når eg gikk på vekta i fjor var eg to kilo unna det eg veide når eg skulle føde! Det er mye for meg. Eg fikk nok. Eg skulle ikke gå opp et gram til! Så da tenkte eg at starten på nye året skulle eg bli sunn. Eg trodde faktisk ikke eg skulle greie det, for mange ganger har eg tenkt det samme også har eg sprukket etter 1-2 uker uten sjokolade og da har eg gått bananas på sjokoladen igjen🙈 Denne gangen satt motivasjonen seg og den har enda ikke gitt seg.
Eg sa først at eg ville gå ned 10 kg, da var eg tilbake på gamle vekten min. Men nå som eg gikk ned 6 kg, føler eg meg ganske fornøyd. Eg har faktisk ikke lyst å bli like tynn som før, eg var en formløs strek. Nå skal eg trene og forme kroppen.

Flere har spurt meg hva eg har gjort for å gå ned i vekt så fort. Så det skal eg fortelle dere her.

Det første eg kuttet ut var min aller største svakhet: SJOKOLADEN. Som eg spiser hver. Eneste. Dag! Og da snakker eg ikke et par ruter, da snakker vi en plate! Eg kuttet også ut brødet, og erstattet det med knekkebrød eller havre müsli blanding(favoritt). Det beste var at eg var lei av brød også så det var utrolig godt med forandring. Da spiser eg ei skål med frokostblanding, med frukt og bær oppi. Utrolig frisk frokost/lunsj og du blir mett på en mye bedre måte enn med brød.
Eg begynte også å trene hjemme, lastet ned treningsapp og satt på musikk og gjorde masse øvelser for hele kroppen.
Eg lastet ned Lifesum appen. Den hjalp meg ha kontroll på kcal eg inntok. Den skanner strekkoder så den gjør jobben veldig lett om man skal telle kcal. Eg holdt meg til 1500 kcal daglig. På den måten gikk eg ikke sulten, men gikk ned i vekt. Så den vil eg anbefale alle som skal enten ned eller opp i vekt.
Ellers prøver eg å spise normalt, men sunt. Velger alltid nøkkelhull produkt og drikker ikke brus ol. Eg spiser masse frukt og bær. Eg koser meg med sjokolade i helgene, for eg vil ikke være for streng med meg selv. Nå har vekta sluttet å gå nedover, men eg ser på målebandet at magen minsker enda! Så det motiverer.
For en måned siden meldte eg meg innpå treningsstudio for eller første gang, og eg liker det! Eg elsker å se at eg greier tyngre og tyngre vekter og se muskler dukker opp. Når eg har vært på trening tidlig, vil eg alltid tilbake senere på dagen. Hekta ja..🙈🙊Så når man skal ned i vekt må man gi opp noe man liker godt, men man bytter det ut med bedre selvfølelse, selvtillit, energi og generelt bedre humør. Så om man har dårlig selvbilde, gjør noe med det! Alle kan om man vil.😊👊🏼 (se tidligere innlegg for før og etterbilder av min vektnedgang.)


Håper dette var til noe hjelp og motiverte. Eg syns hvert fall det er utrolig kjekt å få tilbake kroppen min og se at den blir sunnere. Det er godt å ta seg tid til seg selv også, ikke bare være mamma. Trening er min lille egentid til bare meg selv.🙌🏼💗

Ha en fin tirsdag alle sammen!

  • 1892 Lesere

Likes

Comments

Nåå ble eg motivert! Eg har tidligere lovet at eg skal vise før og etter bilder av min vektnedgang. Idag tok eg bilder for å se forskjellen. Og det var heldigvis betydelig forskjell! Bildet er nesten 1 år mellomrom, MEN eg veide minst like mye i jula. Så denne forandringen har skjedd i år, på 2,5 mnd!!

Eg har lenge hatt lyst å få kroppen tilbake etter to tette barn, og nå har eg endelig overskudd og energi til å gjøre noe med det. Eg begynte å trene på treningsstudio for snart en mnd siden, før det trente eg hjemme i stua fra første januar. Kostholdet har eg også lagt om. Her ser du forskjellen. Måtte sensurere rumpa🙈😂

Eneste minus er at brystene også minker😂 Men det får heller være. Ble så glad nå når eg såg forskjellen her i kveld at eg bare måtte dele det med dere! Nå er eg enda mer motivert og gleder meg til å fortsette å trene! Nå er eg egentlig ikke så opptatt av å gå så mye mer ned i vekt, men heller strammes opp og bygge litt muskler. Wish me good luck!

God natt alle sammen!💋

  • 2261 Lesere

Likes

Comments