I dag har eg fri fra jobb og ungene er i barnehagen. Eg har lenge hatt lyst å prøve spraytan, siden eg ikke tar meg tid til solarium eller selvbruningskrem. Dette tilbudet har vi ikke hatt i denne bygda eg bor i, men nå har de altså akkurat begynt med det her også! Heldige meg som fortsatt hadde gavekortet eg fikk fra jobben i julegave så bestilte derfor en time med spraytan. Utrolig spennende når eg aldri har prøvd dette før.
Så i dag klokka elleve, gikk eg ut uten sminke og i løse klær(i håp om at ingen såg meg).
Timen gikk veldig fint. Eg sa eg ønsket å bli veldig brun, skikkelig sydenbrun. Hehe, det ble eg også. Ser ut som eg har vært i Thailand minst en mnd😂 Men eg likte det da. Men gleder meg til å dusje i kveld. Nå er huden litt klissete og vil bli finere når eg får dusjet.

I helga er det nemlig Norges største oktoberfestival her og eg skal ut!!💃🏼 Gleder meg veldig! Dette har tatt helt av og mange tusen skal delta. Alle kler seg ut og det er god stemning. Eg har bare blitt med på dette én gang før og da gikk eg gravid med første. Så etter to graviditeter og to ammeperioder er det endelig min tur å bli med skikkelig! Her er det sånn at alle kler seg ut, så om man møter opp i vanlige klær skiller man seg veldig ut fra folkemengden.

Her er kjolen eg skal gå med. Egentlig er eg ikke en "rosa person". Men syns denne er ganske søt, også går det fint når det er et kostyme. Elsker bondepike draktene, syns de er super søte. Med underskjørt og strømper til. Håper det blir en veldig kjekk kveld i morgen.

Ha en fin dag!💕

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 69 lesere

Likes

Comments

I dag har eg fri og barna er i barnehagen. Det er helt sykt godt med en fridag med alenetid! Eg er ikke vant til en sånn frihet og lurer hver gang på hva eg skal bruke dagen på. Eg liker å få mest ut av dagen så i dag har eg ryddet, sortert, vasket klær, bretta klær, støvsugd, skifta på alle sengene og ommøblert rommet til storebror. Og det i fred og ro! Er så godt å få gjør litt husarbeid uten å ha noen opp etter knærne eller et eller to barn i armene.

Eg elsker å styre på barnerommene og i dag ble det K sitt rom som fikk en liten ny vri. Tok bort teltet hans siden det sjelden er i bruk og bare står og tar plass. Og det gjorde seg virkelig. Rommet ble mye større syns eg. Egentlig har eg lyst å forandre ganske mye på rommet hans, male og få det litt mer "storgutt rom". Men eg venter litt til med det.

Nå skal eg ta meg en lang fredfull dusj, med kur og greier. Det skal nytes. Etterpå blir det å lufte hunden, handle mat og dermed lage middag før ungene er ferdig i barnehagen. Håper dere har en fin torsdag!🙋🏼

  • 126 lesere

Likes

Comments

God morgen!🌸
Eg er ikke så flink å oppdatere her på bloggen, men skal prøve å ta meg bedre tid til det fremover. Det har skjedd litt nytt i livet mitt, noe eg kommer til å dele med dere etterhvert når eg blir klar for det.
Nå er eg altså tilbake i arbeid etter to helt tette svangerskapspermisjoner. Eg trudde eg skulle syns det var tungt og litt kjipt med tanke på at eg skulle savne å være hjemme med gulla mine. Men det har gått veldig fint. Det er godt å komme seg ut å treffe mennesker i igjen! Kjekt å jobbe med kjekke kollegaer og ha hyggelige kunder i frisørstolen. Barna trives godt i barnehagen og er veldig tillitsfulle. Litt gråting er det ved avskjeden, men de roer seg fort heldigvis!
I går hadde eg fri og ungene også. Det er godt å ha en dag i uka som er bare vår. Dessverre greide minste jenta mi å ramle på gulvet i stua, med hodet først. Ho fikk en stor overleppe og slo ut en del av fortanna si! Det reiv godt i mammahjertet da og tårene var ikke til å stoppe på meg heller. Huff. Så nå skal eg få tak i tannpleier så kan se på henne. Håper det ikke er så ille.

Håper dere får en fin dag! 💗👋🏼

  • 177 lesere

Likes

Comments

Nå har jammen mine små begynt i barnehagen! I går var første dag på tilvenning der eg var sammen med de hele tiden frem til de skulle sove. Da gikk vi hjem og sov hjemme. Når vi kom inn døra rakk eg knapt ta av K skoa før han sprang inn til alle sammen og begynte å leke med engang! Han er veldig tillitsfull og fins ikke beskjeden. Lille C ble litt skeptisk med engang vi satt oss ned på gulvet, men hun ble fort avslappet og begynte å leke hun også.

I dag var det likt med K, han sa "hei!" til barnehagetanta og sprang inn å begynte å leke med engang. Lille C var varmere i trøya denne dagen. Så eg gikk etter ca tre kvarter. Og da hadde det gått så fint at de ønsket å prøve å legge de uten meg. C sovnet bra fort, men våknet etter 10 minutter. Så da hentet eg henne så hun kunne få sove litt hjemme. K sovnet også, men tok litt lenger tid. Men han hadde ligget fint og sov over 1 time! Så eg er kjempe fornøyd. Ingen av de er vandt med å sove verken borte eller i vogn, så dette gikk jo supert for å være første gang. Flinke barn, flinke tanter!

Når eg skulle hente storebror i dag, virket det ikke som han hadde merket at eg hadde vært borte engang! Men han ville IKKE hjem. Hylskrek for full hals! Det pleier han å gjøre når vi må hjem fra å vært ute å lekt så det var eg forberedt på. Bare utrolig glad for at han liker seg så godt!

Så i morgen skal eg bare levere de og gå. Så ser vi hvordan det går, de ringer meg såklart om det blir krise.

Så utrolig glad for at det har gått så fint hittil😃 Hvordan var deres barnehagestart?😊

  • 615 lesere

Likes

Comments

De fleste har sikkert skjønt at eg er over gjennomsnittlig opptatt av barnerom. Det er de som har fått første prioriteringen her i hus, syns det er kjempe morro å lage til. Det siste nye på gutterommet er desse skjønne lampene fra jollyroom! En sky og ei stjerne. Syns de pynter opp og lager koselig, behagelig belysning. Du finner lamper her og alt til barnerom her! Nå er det også masse salg, så go crazy!!😄

Nå skal eg avgårde på min siste arbeidsdag. Har jobbet i 7 dager nå, med salongen helt for meg selv og med smekkfulle lister! Veldig hektiske dager, men utrolig kjekt! Så etter denne dagen blir eg å nyte resten av permisjonstiden min som varer til midten av august. Da har eg hatt over 2 år permisjon med noen jobbdager inni mellom. Håper dere får en fin dag! Hade🙋🏼💕

  • 806 lesere

Likes

Comments

Eg viste ikke om dette ordet før eg fikk mine to. Om man får barn som er 18mnd mellom eller mindre, kalles det altså pseudotvillinger. Mine er 16 mnd mellom. På dagen faktisk. Vi har alle sammen datoen 23, litt morro. Eg har alltid hatt lyst på to bra tette, fordi de får så stor glede og selskap av hverandre. Eg har selv ei søster som bare er 16 mnd yngre enn meg så eg vet hvordan det er. Vi har alltid hatt hverandre. Alltid hatt noen å leke med. Søskenkrangel blir det nok uansett alder tenker eg.

Nå nærmer C seg 1 år og K blir da 2 år og 4 mnd. Syns det er helt fantastisk med så nær alder! De fikk glede av hverandre mye tidligere enn eg hadde trodd og det blir bare mer og mer. C går ikke enda, men krabber i en fart etter broren og de ler og skratter av hverandre. Det er virkelig balsam for sjela å se på de.😍 De er jo så søte at det går gjennom marg og bein altså! Så her blir de filmet og tatt masse bilder av daglig, for det er jo så fint å se tilbake på. De liker godt når eg setter C med lekebordet og K serverer mat og så sitter de å spiser. Dette gjorde eg og søsteren min masse av som små, så er så utrolig koselig å gjenoppleve det sammen med barna mine!❤️

Her sitter de med sine nye badekåper fra jollyroom! Syns de var super skjønne, myke og god. Du finner badekåper her og alt du trenger innen UV og bad her .

Er de ikke skjønne? Eg elsker å kle de matchende🙈❤️

#pseudotvillinger #badekåper #spons

  • 902 lesere

Likes

Comments

I dag ble eg vekt litt før 06. Når eg blir vekt så tidlig leier eg han pent inn igjen på rommet sitt, det er bare for tidlig for denne mammaen. Når eg skulle kjøpe juniorseng til storebror, var eg forberedt på stor forandring i hjemmet. Med en som skulle stå på bakbeina om han måtte legge seg igjen etter å ha stått opp fra senga. Men der er han veldig flink. Han sier ikke et pip når eg leier han inn igjen på rommet og han går selv opp i senga å legger seg. Vi må gjerne gjenta det noen ganger, men eg hadde ikke forventet noe annet. Dagene er ganske turbulente for tiden. Humøret hans svinger til de grader så eg går nesten å holder pusten tilfelle han skal eksplodere😅 Mange spør meg om eg har lyst på flere barn og eg har tidligere svart at eg vil det når de blir eldre, men enkelte dager nå kjenner eg at eg må kanskje revurdere det, haha! Neida, joda, eg vet ikke. Vi får se, eg må jo ha en mann uansett så vi får bare se hva tiden vil vise. Nett nå er det passelig med to. Det er jo stort med barn, men eg hadde løyet om eg sa det ikke byr på utfordringer også.

Jaja uansett da, eg vil gjerne vise dere nye gåtrillen som lille C har fått. Er den ikke nydelig?? Har aldri sett en så fin gåtrille før! Den er fra jollyroom! Denne er midt i blinken for babyer som ikke enda har lært å gå og kan ha noe å øve seg på. Den blir nok også veldig kjekk å ha dukker i etterhvert!😍🌸

De har en drøss med forskjellige gåtriller som du kan finne her: http://www.jollyroom.no/leker/babyleker/gavogner.

Ellers har de også masse fine leker til babyer og barn her: http://www.jollyroom.no/leker/babyleker. De har alltid masse tilbud også så er veldig gøy å shoppe hos jollyroom!😍

Har du foresten fått med deg giveawayen eg holder på instagram? Du kan vinne et sminkebord OG en lenestol fra jollyroom!😍💕

Gå inn her for å delta. Masse lykke til!👏🏼

  • 1040 lesere

Likes

Comments

Forrige uke var vi på informasjonsmøte i barnehagen, og i går var eg på oppstartsmøte. Eg har på en måte lyst å sette meg ned å gråte fordi permisjonen min snart er over, men samtidig er det en liten del av meg som også gleder seg litt. Blant annet til å tjene penger igjen. Etter å blitt gravid mens eg enda gikk i min første permisjon, fikk eg ikke tjent opp skikkelig penger så har ikke hatt mye permisjonspenger denne gang. Og skyhøye strømregninger hjelper lite på. Så akkurat det gleder eg meg til å få endring på.
Storebror er veldig moden for barnehagen nå så det blir godt for oss begge. Lillesøster er veldig tillitsfull til de fleste og er stort sett veldig gladjente, så tror også hun vil trives godt i barnehagen. Så nå blir det å handle inn barnehageklær og merke alt de eier. Heldigvis har vi en liten stund igjen før de begynner!

I kveld satt eg meg ned å begynte på bursdagskronen til lillesøster. Kan virkelig ikke forstå at hun fyller 1 år om under 4 uker!!! Hvor ble det av min baby? Sånn seriøst? Syns det er fryktelig skummelt og trist at tiden forsvinner foran øynene på meg. Men når det er sagt eelsker eg 1års alderen! Det trur eg er min favoritt alder hittil.. Eller delt plass med nyfødt tiden! Så nå må eg hive meg rundt å bestille bursdagspynt til den store dagen, blir vist senere og senere ute for hver bursdag.

Eg ble faktisk ferdig med kronen i kveld og må si meg fornøyd. Men tenkte å vente litt med å vise ferdig resultat. Har brukt en ny mal denne gang og syns den passer veldig godt til prinsessa mi.

I morgen skal eg holde ny giveaway, håper mange vil delta! Ha en riktig god natt folkens!😊

Likes

Comments

Vi er så heldige å få teste ut Beemoo Joggevogn Sport Kombo fra jollyroom! Vi elsker vi den! Den er lett, smal og man merker nesten ikke at man triller en vogn. Dette er en vogn som er midt i blinken for jogging eller shopping! Den er som sagt smal så er en drøm i butikker. Den har også god plass til varene under vognen. Med på kjøpet følger det med kopp/flaske holder og en lomme du kan ha mobil, kort, penger og lignende i.
Når den slås sammen blir den veldig liten så fin å ha med i bil. Fremhjulet er svingbart og kan låses om ønskelig. Oppå kalesjen er det en luke man kan ta av der det er gjennomsiktig plast så man kan se ned på barnet, midt i blinken for meg som liker å ha full kontroll hele tiden.

- Store lufthjul, 16" bak og framhjul på 12".
- Brett med koppholder og oppbevaringsplass.
- Justerbar ryggstøtte med liggestilling (ikke full liggestilling).
- 5 punktssele.
- Romslig handlekurv.
- Avtagbar sikkerhetsbøyle.
- Stor fotstøtte med reflekser på sidene.

Denne vognen er på tilbud nå og du finner den og mange andre vogner her: http://www.jollyroom.no/barnevogner

Likes

Comments

De siste månedene har eg takket høyere makter for at eg fikk lillesøster når storebror bare var litt over 1 år. Litt før han fylte 2 år begynte trassen. Det hadde vært mye mer slitsomt om eg fikk baby nå, enn når han var 1 år. Nå er trassalderen slått til for fullt og det er hyling og skriking store deler av dagene. Eg gidder ikke å late som det ikke er travelt, for det er det. Virkelig travelt er det! Han er veldig moden for barnehagen nå merker eg, kjeder seg hjemme. Eg prøver å gå mye turer, leke ute, besøke mormor og morfar, alt som får han i bedre humør. Blir også lettere når lillesøster lærer å gå og blir mer selvstendig. 

I kveld skal eg på mitt første barnehage møte! Det blir veldig spennende å få vite litt mer. Begge mine starter samtidig i august og har komt inn på samme gruppe. Eg er sikker på de kommer til å kose seg i barnehagen. Eg har hele tiden hatt blandet følelser om barnehagestart, fordi eg har koset meg sånn med dem hjemme. Men det skal også bli godt å begynne å jobbe litt igjen. De skal ikke gå alle dagene i barnehagen så eg får fortsatt ha dem hjemme litt. Så både gleder meg og gruer meg. 

I morgen drar eg endelig til Bergen! Skal besøke ei av mine bestevenninner der også skal vi på konsert på kvelden! Gleder meg veldig nå! Så i kveld blir det pakking, så drar eg i morgen tidlig. Barna skal kose seg med mormor og morfar. De skal ha dem her hjemme for de sover ikke så bra på overnatting, så det er det beste for alle sammen😊

Ønsker dere en fin dag🙋🏼


  • 1325 lesere

Likes

Comments