Selv om det er vårmåned er det ikke dermed sagt regn og snø forsvinner. Storebror har vokst ut av alle regnklærne så nå var det på høy tid med noe nytt. Vi har fått prøvd ut regnklær fra jollyroom. Vi syns de er kjempe fine og god kvalitet. Begge barna ble kjempe fornøyd når de fikk nye fine dresser, med støvler og votter til. Storebror fikk en kjempe fin gul dress så lillesøster kan arve etter han. Lillesøster fikk en lilla da hun hadde en rosa dress tidligere.

Se så fine friske farger😍 K syns det var så kjekt å komme i barnehagen å vise frem det fine settet sitt.

Her finner du linkene til dette settet:

Grønne votter, Regnsett Gult, Grønne støvler.

Link til dette settet:

Lilla votter, Støvler, Regnsett.

Sjekk ut mer av utvalget på barneklær, knallgode tilbud nå!

Håper dere får eg super kveld, Vi har hatt en koselig dag med feiring av 3åringen vår! Vi skal ha et til selskap på lørdag. Nå er eg så trøtt at eg stuper i seng. Natta!💋

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 50 lesere

Likes

Comments

Først vil eg si tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på tidligere innlegg! Det setter eg utrolig pris på. Bildene eg delte med dere var egentlig ment for meg selv, for å gi meg selv motivasjon. Men så tenkte eg at viss eg kan hjelpe med å motivere andre også er jo det veldig kjekt.

Før eg ble gravid har eg alltid vært ganske tynn/slank. Eg har ikke måtte tenke på hva eg puttet i meg daglig. Men før såg eg ikke selv hvor tynn eg var. Når eg ser tilbake på bilder nå ser eg det. Etter eg ble gravid med nr 1 forsvant kiloene ganske fort, men med nr 2 satt de seg. Ikke bare satt de seg, men eg gikk opp enda mer! Når eg gikk på vekta i fjor var eg to kilo unna det eg veide når eg skulle føde! Det er mye for meg. Eg fikk nok. Eg skulle ikke gå opp et gram til! Så da tenkte eg at starten på nye året skulle eg bli sunn. Eg trodde faktisk ikke eg skulle greie det, for mange ganger har eg tenkt det samme også har eg sprukket etter 1-2 uker uten sjokolade og da har eg gått bananas på sjokoladen igjen🙈 Denne gangen satt motivasjonen seg og den har enda ikke gitt seg.
Eg sa først at eg ville gå ned 10 kg, da var eg tilbake på gamle vekten min. Men nå som eg gikk ned 6 kg, føler eg meg ganske fornøyd. Eg har faktisk ikke lyst å bli like tynn som før, eg var en formløs strek. Nå skal eg trene og forme kroppen.

Flere har spurt meg hva eg har gjort for å gå ned i vekt så fort. Så det skal eg fortelle dere her.

Det første eg kuttet ut var min aller største svakhet: SJOKOLADEN. Som eg spiser hver. Eneste. Dag! Og da snakker eg ikke et par ruter, da snakker vi en plate! Eg kuttet også ut brødet, og erstattet det med knekkebrød eller havre müsli blanding(favoritt). Det beste var at eg var lei av brød også så det var utrolig godt med forandring. Da spiser eg ei skål med frokostblanding, med frukt og bær oppi. Utrolig frisk frokost/lunsj og du blir mett på en mye bedre måte enn med brød.
Eg begynte også å trene hjemme, lastet ned treningsapp og satt på musikk og gjorde masse øvelser for hele kroppen.
Eg lastet ned Lifesum appen. Den hjalp meg ha kontroll på kcal eg inntok. Den skanner strekkoder så den gjør jobben veldig lett om man skal telle kcal. Eg holdt meg til 1500 kcal daglig. På den måten gikk eg ikke sulten, men gikk ned i vekt. Så den vil eg anbefale alle som skal enten ned eller opp i vekt.
Ellers prøver eg å spise normalt, men sunt. Velger alltid nøkkelhull produkt og drikker ikke brus ol. Eg spiser masse frukt og bær. Eg koser meg med sjokolade i helgene, for eg vil ikke være for streng med meg selv. Nå har vekta sluttet å gå nedover, men eg ser på målebandet at magen minsker enda! Så det motiverer.
For en måned siden meldte eg meg innpå treningsstudio for eller første gang, og eg liker det! Eg elsker å se at eg greier tyngre og tyngre vekter og se muskler dukker opp. Når eg har vært på trening tidlig, vil eg alltid tilbake senere på dagen. Hekta ja..🙈🙊Så når man skal ned i vekt må man gi opp noe man liker godt, men man bytter det ut med bedre selvfølelse, selvtillit, energi og generelt bedre humør. Så om man har dårlig selvbilde, gjør noe med det! Alle kan om man vil.😊👊🏼 (se tidligere innlegg for før og etterbilder av min vektnedgang.)


Håper dette var til noe hjelp og motiverte. Eg syns hvert fall det er utrolig kjekt å få tilbake kroppen min og se at den blir sunnere. Det er godt å ta seg tid til seg selv også, ikke bare være mamma. Trening er min lille egentid til bare meg selv.🙌🏼💗

Ha en fin tirsdag alle sammen!

  • 182 lesere

Likes

Comments

Nåå ble eg motivert! Eg har tidligere lovet at eg skal vise før og etter bilder av min vektnedgang. Idag tok eg bilder for å se forskjellen. Og det var heldigvis betydelig forskjell! Bildet er nesten 1 år mellomrom, MEN eg veide minst like mye i jula. Så denne forandringen har skjedd i år, på 2,5 mnd!!

Eg har lenge hatt lyst å få kroppen tilbake etter to tette barn, og nå har eg endelig overskudd og energi til å gjøre noe med det. Eg begynte å trene på treningsstudio for snart en mnd siden, før det trente eg hjemme i stua fra første januar. Kostholdet har eg også lagt om. Her ser du forskjellen. Måtte sensurere rumpa🙈😂

Eneste minus er at brystene også minker😂 Men det får heller være. Ble så glad nå når eg såg forskjellen her i kveld at eg bare måtte dele det med dere! Nå er eg enda mer motivert og gleder meg til å fortsette å trene! Nå er eg egentlig ikke så opptatt av å gå så mye mer ned i vekt, men heller strammes opp og bygge litt muskler. Wish me good luck!

God natt alle sammen!💋

  • 551 lesere

Likes

Comments

Idag er det tirsdag, min fridag! Før har eg hatt fri sammen med barna, men de har nå fått full barnehageplass. Eg trenger en dag der eg virkelig kan shine huset eller få unnagjort alle ærend eg har.

Idag startet dagen halv 6, noe som har blitt en vane nå. Heldigvis sover lillesøster litt lenger, så da setter eg på tven til storebror i stua så får eg noen minutter ekstra på puta. De fikk et morgenbad før barnehagen i dag, også gikk leveringen knirkefritt i dag også. Storebror er ikke like glad i å ta farvel med mammaen sin, men det pleier heldigvis å gi seg så snart eg er utenfor dørene.

Så i dag har eg fått ryddet, støvsugd, vasket gulv og satt på en del klesvask. Sånne ting gjør man daglig, men er noe helt annet å få gjøre det i fred. Uten fult av leker overalt, og uten krangel mellom ungene. Ja, de har begynt å krangle en del. Men det er jo normalt, de har masse glede av hverandre også heldigvis.

Har dere husket hvilken dag det er i dag da? Siden samboer var så snill å kjøpte valentinesgave til meg, så var det på sin plass at han fikk biffen sin, hehe!

Nå skal eg av gårde på trening. Hvem skulle tro at eg faktisk skulle LIKE å trene?? Eg har alltid hatt lyst å melde meg inn, men aldri turt. Men i år fikk eg endelig kvinnet meg opp til å melde meg inn. Etter å vært alenemamma i 2 år, vet eg å nyte alenetiden min og benytter meg av all frihet eg får. Og treningen er det beste eg har unnet meg på lenge.

Håper dere har hatt en fin dag.😘

  • 612 lesere

Likes

Comments

Igår fikk vi pakker fra jollyroom i posten. Det er jo bare såå gøy med pakker i posten! Så eg monterte ivrig hushyllen før eg hentet barna i barnehagen. Og fylte den med masse skjønn pynt fra jollyroom. De har så mye fint og alltid masse gode tilbud. Absolutt min favoritt nettbutikk til barn.💗
Eg har lenge hatt lyst å fylle den siste veggen til C, og nå begynner det endelig å ligne noe.
Her finner du linken til tingene:

Bokhyllehus, Koffert, Smykketre, Lyslenke, Kakefat, Bokstavlampe, Sminkebord, Kaninlampe.

Her kan du finne alt du trenger til barnerommet!

I morgen skal vi reise til Bergen i bursdag til kusina til ungene. Det blir sikkert veldig kjekt, men fy så slitsomt det er å reise med barn. Nå er det bare en natt vi skal sove der så skal vi hjem igjen på søndag. Håper dere får en super helg!-Charlotte

  • 710 lesere

Likes

Comments

God morgen!
Eg har ikke turt å skrive så mye om dette, i tilfelle eg skulle gi opp. Men nå har det gått flere uker og eg er fortsatt veldig motivert.
Eg har lenge ikke følt meg vel i kroppen min etter to tette svangerskap. Første svangerskap raste kiloene av etter et par uker etter fødsel, men etter nr to ble de sittende. Og når eg da gikk på vekta i jul var eg 2 kilo unna det eg veide når eg skulle føde! Da var eg 10 kilo over det eg veide før eg ble gravid. Da fikk eg nok og fra januar kuttet eg bort sjokoladen i ukedagene. Eg har begynt å tenke over hva eg putter i meg. Eg går ikke på noen diett, men holder meg til 1500 kcal daglig. På den måten går eg rolig og fint ned i vekt uten å sulte meg selv. Og det syns eg går veldig fint. Eg har begynt å trene hjemme i stua for å stramme opp kroppen. Eg har allerede mye bedre energi og er passelig mett gjennom dagene. Det er utrolig deilig å ikke spise sånn tung mat og sjokolade suget er usedvanlig lite. Eg koser meg litt lørdager for eg vil ikke være for streng med meg selv. Så hittil har eg gått ned 5,8kg siden første januar! Det er så kjekt at det skjer noe og at eg faktisk ser at magen har minket! Ved neste lønning skal eg også melde meg inn på treningssenter! Det har eg aldri gjort før så eg syns det er litt skummelt, men det er noe eg har hatt lyst til lenge så nå både gruer eg meg og gleder meg til å begynne.
Eg kommer til å dele før og etterbilder etterhvert så dere får se, men det er eg ikke helt klar for enda. Så da blir det et bilde av det eg er veldig hekta på for tiden. Dette spiser eg nesten hver dag til frokost. Blåbær müsli med frukt og bær. Sunt, godt og mettende! Mmm!

Viss dere vet om noen inspirerende bloggere innen fitness eller sunt kosthold må dere gjerne tipse meg. Håper dere har en fin mandag!😊

  • 875 lesere

Likes

Comments

God morgen!
I dag våknet eg av at det plutselig låg en gutt ved siden av meg. Eg hadde ikke fått med meg at han kom inn å la seg i senga vår. Da var klokka 05. Det er bare for tidlig for meg. Eg la han tilbake i senga si da vi sover best i hver vår seng. Men viss han ikke er trøtt nok så ligger han bare i senga til babycallen slutter å spille musikk, så står han opp igjen. Så eg og pappaen har stått opp og lagt han hvert kvarter siden 05 idag, hehe. Syns han er utrolig flink som ikke begynner å gråte eller å nekte å legge seg, går pent og lydig tilbake i senga si. Fra halv 7 får han se på barnetv i stua. Der sitter han fint i sofaen til han blir lei og da går han inn å vekker oss.

Idag har eg fri sammen med ungene. Lurer på hva vi skal finne på. Eg tenker å kjøpe klistremerkebok til K, eg har så lyst å få slutt på bleien på han. Hittil er han ikke interessert i å sitte på potta eller do. Så nå tenkte eg å lage et skjema, der han får premier av å gå så og så mange ganger. Også få klistremerker i boka hver gang han har vært flink. Er det noen som ellers har noen tips? Eg er jo helt ny på akkurat dette. Burde vel snart tenke på smokkeslutt også. Har lurt på hva vi skal ta først. Han får bare smokk når han skal sove, men da er han temmelig avhengig.

Eg skal prøve å bli flinkere å oppdatere. Det er ingen hemmelighet at småbarnstiden og jobb er hektisk, så da blir blogg og instagram mindre prioritert. Men bare det at det blir lysere dager nå blir det lettere å legge ut ting. Eg hater å ta bilder om det ikke er dagslys. Uansett, håper dere har hatt en fin jul og nyttårs feiring. Bare spør om det er noe dere vil eg skal skrive om. Så håper eg dere har en fin dag!🌸

  • 1134 lesere

Likes

Comments

Denne uka har fire små skurker herjet jollyroom for å ha prisene super lave! Og det har de greid! Resten av helgen er det MASSE rabatter på en hel haug med produkter!! Du finner garantert noe du liker!

Eg har valg ut to av julegavene til barna her.

Her kan du finne elmotorsykkel til hele 60%!

Er den ikke stilig? Gleder meg til å se uttrykket til sønnen min når han åpner den på julaften!


Her finner du også dette super skjønne dukkehuset! Det er på halv pris denne helgen!

Superskurkene holder prisene nede resten av helgen! Dette må du ikke gå glipp av. Sjekk ut utvalget på blackweek!


#jollyroom #blackweek

  • 1422 lesere

Likes

Comments

I dag opplevde eg noe ekkelt. Etter jeg hadde levert barna i barnehagen, gikk jeg hjem og åpnet postkassen. Jeg hadde fått et uventet brev i posten. Konvolutten var helt svart! Hva er dette? Jeg gikk opp de tre etasjene og åpnet ytterdøren til leiligheten. Jeg gikk inn og satt meg ned og såg på den svarte mystiske konvolutten. Hvem er det fra? Skal jeg vente til samboeren kommer hjem? Nei, nysgjerrigheten tar over. Jeg tar opp brevet og åpner forsiktig. Jeg drar ut et svart brev med avklippet bokstaver. Eg får frysninger gjennom kroppen. Hva er dette?...

"Something black is coming!"

Noe spennende kommer til å skje på Jollyroom neste uke!!

Ingen vet hva, så her må vi bare vente i spenning for å se hva som skal skje.


Hva tror dere om dette?

  • 1495 lesere

Likes

Comments

Wææ🙈 Hater mitt usminka ansikt!! Men må bare få vist dere hvor ekstrem stor forskjell det bli med vippe extensions! Idag fikk eg endelig satt på vipper! Å det er så utrooolig deilig! Nå føler eg meg såå fin! Hehe. Og utrolig deilig å slippe å sminke seg så mye. Eg kommer fortsatt til å bruke sminke på hud, leppe og bryn men trenger ikke mascara eller eyeliner, å det er sykt deilig å slippe!

Tusen takk til Trude på Mineva! Super fornøyd som alltid😍😍 Besøk hun på instagramen hennes her!

Ha en fin kveld alle sammen💜

  • 1762 lesere

Likes

Comments