Hvordan ser en morgen ut hos deg?
Den starter ofte rundt 06 tiden. Der en liten gutt står i døråpningen å ser på meg og lurer på om han kan komme inn. Av og til får han ligge i senga mi, eller så legger eg han i sengen sin igjen. Så får han se barnetv halv 7 og eg legger meg litt til, helt til lillesøster våkner 07-07.30. Da spiser vi frokost sammen. Vi triller til bhg som bare er noen få minutter unna leiligheten.💛

Hva gjør du når dere har fri?

Vi leker, går trilleturer og besøker mormor og morfar. Prøver å kose oss mest mulig på fridagene med barna nå som eg har begynt å jobbe igjen og de er i barnehagen. Det er ikke lenge de er små så det må nytes så godt man kan☺️

Hva gjør du når du er barnefri?
Hmm. Det varierer. Men som oftest tar eg et godt tak på husarbeidet. Det er ikke alltid like mye man får gjort med to små barn hengende opp etter beina.😅 Men prøver å får gjort litt ting eg selv har lyst også. Gå tur, slappe av, se en film eller høre på musikk.

Hvor handler du mest av barneklær fra?
Hmm. Varierer veldig hvor eg handler. Prøver ut forskjellige nettbutikker, Cubus, h&m osv. Vi får arve og låne klær av søsteren min også😊

Hva liker du best å handle til deg selv?
Vesker og sminke.😍 Klær er ikke like gøy lenger etter eg fikk "mamma-mage"😅

Hva er favoritt serien din?
Har akkurat sett Banshee. Den var utrolig bra! Ellers elsker eg også jenteserier som frustrerte fruer og Devious maids😍

Hva liker barna å se på TV?
Det går mest av Tomas toget for tiden, ellers er det brannmann Sam og poppeloppane 😄 Lillesøster bryr seg ikke så mye om TV enda, men kan følge med litt på drømmehagen og poppeloppane.

Har barna dine samme far? Og hvor er han i bildet?
Ja de har samme far. Dette skal eg skrive mer om i et annet innlegg.😊

Har du lyst på flere barn?
Ja, det har eg.😍 En til om noen år, når ungene har blitt større og mer selvstendige. Kanskje til og med to tette?🙊 Haha, vi får se hva tiden vil bringe..

​Ha en fin uke💛

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 178 lesere

Likes

Comments

Hei og hopp!
I dag har eg faktisk friii. Det er så utrolig godt med to fridager i uka. Den ene dagen har eg fri sammen med barna mine og den andre har eg en fri dag helt for meg selv. Det er helt gull verdt! I dag skulle de få besøk av brannbil i barnehagen så det vet eg kommer til å bli stor stas for gutten min! De hadde brannøvelse i går og i morgen skal de se brannmann Sam film. Perfekt uke for gutten min med andre ord😄

Idag fikk eg fineste posteren fra @framkallaapp. Eg er super fornøyd. Den er på hele 50x70cm. Alle mine favorittbilder samlet i ei ramme. Elsker bilder og det har aldri vært lettere å fremkalle bilder før.

Tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde. Eg føler meg av og til litt blank om hva eg skal skrive og da er det gøy med en spørsmålsrunde. Spør om hva som helst som måtte falle deg inn også skal eg svare best mulig i senere innlegg. 💋 - Tusen takk!

Ha en fin dag🙋🏼

  • 339 lesere

Likes

Comments

God kveld fine folk!
Eg er ikke så flink å holde dere oppdatert her på bloggen, men skal prøve å skjerpe meg..For de som bryr seg da, hehe. Her har det vært tre sykeperioder på rappen, så har en følelse på at dette året blir tøft. Eg har vært forberedt på at barna skulle bli mye syke første året i barnehagen. Men eg var ikke forberedt på at eg også kom til å plukke opp alt de drog med seg hjem fra barnehagen! Men joda. Etter å vært forkjøla noen uker og endelig begynte å føle meg bra igjen, da kom jammen halsbetennelsen! Sa da var eg full i feber, influensa tendenser, hodepine og vonde mandler. Jadda, kunne ikke blitt mer lei av sykdom nå! Er travelt nok med to syke barn også skal man være syk selv og. Nei det er pyton! Så nå har eg gått på antibiotika og hatt en liten sykmelding fra jobben anbefalt av legen. I dag var eg endelig tilbake på jobb og føler meg endelig mer meg selv. Det skal nytes helt til neste syke tar meg!

Har dere handlet på wish før? Eg vet det er mange eBay elskere der ute. Eg har bare handlet på eBay en gang før og denne gang ville eg teste ut wish. Det er jammen mye rart man finner innpå sånne sider. Mye ekstremt billig så er jo lett å gå litt bananas. Eg endte opp med å bestille mobildeksel, skjermbeskytter, negler, sløyfer, falske vipper, matboks, matbrikker og sånt dill dall. Alt sammen til under 350kr. Idag fikk eg tre pakker i posten. Det var mobildeksel, skjermsparer og sløyfer. Sløyfene var uten klemmer så tenkte å kjøpe noen enkle klemmer å lime sløyfene på de.

Har dere handlet på wish før? Har dere gjort et skikkelig kupp før? Eg er spent på resten av pakkene eg venter. Alltid gøy å ha post i vente.

Nå har eg også endra litt "stil" på bildene mine på instagram. Eg var så fryktelig lei av alt det lyse så nå går eg mer på filter og har kuttet helt ut vingetten. Det var utrolig uvant, men deilig å forandre stilen litt etter 2 år med masse lyse bilder.


Nå skal eg slappe av litt og legge meg tidlig. Ønsker dere en fin kveld!✨

  • 402 lesere

Likes

Comments

I dag har eg fri fra jobb og ungene er i barnehagen. Eg har lenge hatt lyst å prøve spraytan, siden eg ikke tar meg tid til solarium eller selvbruningskrem. Dette tilbudet har vi ikke hatt i denne bygda eg bor i, men nå har de altså akkurat begynt med det her også! Heldige meg som fortsatt hadde gavekortet eg fikk fra jobben i julegave så bestilte derfor en time med spraytan. Utrolig spennende når eg aldri har prøvd dette før.
Så i dag klokka elleve, gikk eg ut uten sminke og i løse klær(i håp om at ingen såg meg).
Timen gikk veldig fint. Eg sa eg ønsket å bli veldig brun, skikkelig sydenbrun. Hehe, det ble eg også. Ser ut som eg har vært i Thailand minst en mnd😂 Men eg likte det da. Men gleder meg til å dusje i kveld. Nå er huden litt klissete og vil bli finere når eg får dusjet.

I helga er det nemlig Norges største oktoberfestival her og eg skal ut!!💃🏼 Gleder meg veldig! Dette har tatt helt av og mange tusen skal delta. Alle kler seg ut og det er god stemning. Eg har bare blitt med på dette én gang før og da gikk eg gravid med første. Så etter to graviditeter og to ammeperioder er det endelig min tur å bli med skikkelig! Her er det sånn at alle kler seg ut, så om man møter opp i vanlige klær skiller man seg veldig ut fra folkemengden.

Her er kjolen eg skal gå med. Egentlig er eg ikke en "rosa person". Men syns denne er ganske søt, også går det fint når det er et kostyme. Elsker bondepike draktene, syns de er super søte. Med underskjørt og strømper til. Håper det blir en veldig kjekk kveld i morgen.

Ha en fin dag!💕

  • 505 lesere

Likes

Comments

I dag har eg fri og barna er i barnehagen. Det er helt sykt godt med en fridag med alenetid! Eg er ikke vant til en sånn frihet og lurer hver gang på hva eg skal bruke dagen på. Eg liker å få mest ut av dagen så i dag har eg ryddet, sortert, vasket klær, bretta klær, støvsugd, skifta på alle sengene og ommøblert rommet til storebror. Og det i fred og ro! Er så godt å få gjør litt husarbeid uten å ha noen opp etter knærne eller et eller to barn i armene.

Eg elsker å styre på barnerommene og i dag ble det K sitt rom som fikk en liten ny vri. Tok bort teltet hans siden det sjelden er i bruk og bare står og tar plass. Og det gjorde seg virkelig. Rommet ble mye større syns eg. Egentlig har eg lyst å forandre ganske mye på rommet hans, male og få det litt mer "storgutt rom". Men eg venter litt til med det.

Nå skal eg ta meg en lang fredfull dusj, med kur og greier. Det skal nytes. Etterpå blir det å lufte hunden, handle mat og dermed lage middag før ungene er ferdig i barnehagen. Håper dere har en fin torsdag!🙋🏼

  • 562 lesere

Likes

Comments

God morgen!🌸
Eg er ikke så flink å oppdatere her på bloggen, men skal prøve å ta meg bedre tid til det fremover. Det har skjedd litt nytt i livet mitt, noe eg kommer til å dele med dere etterhvert når eg blir klar for det.
Nå er eg altså tilbake i arbeid etter to helt tette svangerskapspermisjoner. Eg trudde eg skulle syns det var tungt og litt kjipt med tanke på at eg skulle savne å være hjemme med gulla mine. Men det har gått veldig fint. Det er godt å komme seg ut å treffe mennesker i igjen! Kjekt å jobbe med kjekke kollegaer og ha hyggelige kunder i frisørstolen. Barna trives godt i barnehagen og er veldig tillitsfulle. Litt gråting er det ved avskjeden, men de roer seg fort heldigvis!
I går hadde eg fri og ungene også. Det er godt å ha en dag i uka som er bare vår. Dessverre greide minste jenta mi å ramle på gulvet i stua, med hodet først. Ho fikk en stor overleppe og slo ut en del av fortanna si! Det reiv godt i mammahjertet da og tårene var ikke til å stoppe på meg heller. Huff. Så nå skal eg få tak i tannpleier så kan se på henne. Håper det ikke er så ille.

Håper dere får en fin dag! 💗👋🏼

  • 613 lesere

Likes

Comments

Nå har jammen mine små begynt i barnehagen! I går var første dag på tilvenning der eg var sammen med de hele tiden frem til de skulle sove. Da gikk vi hjem og sov hjemme. Når vi kom inn døra rakk eg knapt ta av K skoa før han sprang inn til alle sammen og begynte å leke med engang! Han er veldig tillitsfull og fins ikke beskjeden. Lille C ble litt skeptisk med engang vi satt oss ned på gulvet, men hun ble fort avslappet og begynte å leke hun også.

I dag var det likt med K, han sa "hei!" til barnehagetanta og sprang inn å begynte å leke med engang. Lille C var varmere i trøya denne dagen. Så eg gikk etter ca tre kvarter. Og da hadde det gått så fint at de ønsket å prøve å legge de uten meg. C sovnet bra fort, men våknet etter 10 minutter. Så da hentet eg henne så hun kunne få sove litt hjemme. K sovnet også, men tok litt lenger tid. Men han hadde ligget fint og sov over 1 time! Så eg er kjempe fornøyd. Ingen av de er vandt med å sove verken borte eller i vogn, så dette gikk jo supert for å være første gang. Flinke barn, flinke tanter!

Når eg skulle hente storebror i dag, virket det ikke som han hadde merket at eg hadde vært borte engang! Men han ville IKKE hjem. Hylskrek for full hals! Det pleier han å gjøre når vi må hjem fra å vært ute å lekt så det var eg forberedt på. Bare utrolig glad for at han liker seg så godt!

Så i morgen skal eg bare levere de og gå. Så ser vi hvordan det går, de ringer meg såklart om det blir krise.

Så utrolig glad for at det har gått så fint hittil😃 Hvordan var deres barnehagestart?😊

  • 1051 lesere

Likes

Comments

De fleste har sikkert skjønt at eg er over gjennomsnittlig opptatt av barnerom. Det er de som har fått første prioriteringen her i hus, syns det er kjempe morro å lage til. Det siste nye på gutterommet er desse skjønne lampene fra jollyroom! En sky og ei stjerne. Syns de pynter opp og lager koselig, behagelig belysning. Du finner lamper her og alt til barnerom her! Nå er det også masse salg, så go crazy!!😄

Nå skal eg avgårde på min siste arbeidsdag. Har jobbet i 7 dager nå, med salongen helt for meg selv og med smekkfulle lister! Veldig hektiske dager, men utrolig kjekt! Så etter denne dagen blir eg å nyte resten av permisjonstiden min som varer til midten av august. Da har eg hatt over 2 år permisjon med noen jobbdager inni mellom. Håper dere får en fin dag! Hade🙋🏼💕

  • 1242 lesere

Likes

Comments

Eg viste ikke om dette ordet før eg fikk mine to. Om man får barn som er 18mnd mellom eller mindre, kalles det altså pseudotvillinger. Mine er 16 mnd mellom. På dagen faktisk. Vi har alle sammen datoen 23, litt morro. Eg har alltid hatt lyst på to bra tette, fordi de får så stor glede og selskap av hverandre. Eg har selv ei søster som bare er 16 mnd yngre enn meg så eg vet hvordan det er. Vi har alltid hatt hverandre. Alltid hatt noen å leke med. Søskenkrangel blir det nok uansett alder tenker eg.

Nå nærmer C seg 1 år og K blir da 2 år og 4 mnd. Syns det er helt fantastisk med så nær alder! De fikk glede av hverandre mye tidligere enn eg hadde trodd og det blir bare mer og mer. C går ikke enda, men krabber i en fart etter broren og de ler og skratter av hverandre. Det er virkelig balsam for sjela å se på de.😍 De er jo så søte at det går gjennom marg og bein altså! Så her blir de filmet og tatt masse bilder av daglig, for det er jo så fint å se tilbake på. De liker godt når eg setter C med lekebordet og K serverer mat og så sitter de å spiser. Dette gjorde eg og søsteren min masse av som små, så er så utrolig koselig å gjenoppleve det sammen med barna mine!❤️

Her sitter de med sine nye badekåper fra jollyroom! Syns de var super skjønne, myke og god. Du finner badekåper her og alt du trenger innen UV og bad her .

Er de ikke skjønne? Eg elsker å kle de matchende🙈❤️

#pseudotvillinger #badekåper #spons

  • 1338 lesere

Likes

Comments

I dag ble eg vekt litt før 06. Når eg blir vekt så tidlig leier eg han pent inn igjen på rommet sitt, det er bare for tidlig for denne mammaen. Når eg skulle kjøpe juniorseng til storebror, var eg forberedt på stor forandring i hjemmet. Med en som skulle stå på bakbeina om han måtte legge seg igjen etter å ha stått opp fra senga. Men der er han veldig flink. Han sier ikke et pip når eg leier han inn igjen på rommet og han går selv opp i senga å legger seg. Vi må gjerne gjenta det noen ganger, men eg hadde ikke forventet noe annet. Dagene er ganske turbulente for tiden. Humøret hans svinger til de grader så eg går nesten å holder pusten tilfelle han skal eksplodere😅 Mange spør meg om eg har lyst på flere barn og eg har tidligere svart at eg vil det når de blir eldre, men enkelte dager nå kjenner eg at eg må kanskje revurdere det, haha! Neida, joda, eg vet ikke. Vi får se, eg må jo ha en mann uansett så vi får bare se hva tiden vil vise. Nett nå er det passelig med to. Det er jo stort med barn, men eg hadde løyet om eg sa det ikke byr på utfordringer også.

Jaja uansett da, eg vil gjerne vise dere nye gåtrillen som lille C har fått. Er den ikke nydelig?? Har aldri sett en så fin gåtrille før! Den er fra jollyroom! Denne er midt i blinken for babyer som ikke enda har lært å gå og kan ha noe å øve seg på. Den blir nok også veldig kjekk å ha dukker i etterhvert!😍🌸

De har en drøss med forskjellige gåtriller som du kan finne her: http://www.jollyroom.no/leker/babyleker/gavogner.

Ellers har de også masse fine leker til babyer og barn her: http://www.jollyroom.no/leker/babyleker. De har alltid masse tilbud også så er veldig gøy å shoppe hos jollyroom!😍

Har du foresten fått med deg giveawayen eg holder på instagram? Du kan vinne et sminkebord OG en lenestol fra jollyroom!😍💕

Gå inn her for å delta. Masse lykke til!👏🏼

  • 1417 lesere

Likes

Comments