Header

Livet på Malta, Vardag

Så här glad var jag innan vi allihopa begav oss mot Buddhaman för att äta middag tillsammans.

Lite sur jag inte tog fler bilder igår... Restaurangen ligger precis vid vattnet och allt är så himla fint där! Supergod mat samt dricka och bra service. Tummen upp! Hade en jättemysig kväll verkligen. Åt dessutom den godaste efterrätten typ någonsin. Om inte det är bra betyg så vet jag inte vad som är.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Tiden bara springer förbi och denna dag har verkligen gått i ett. Känns som jag sprungit runt halva Malta för att få lösa in min check och få min lön. Gick upp med Andreas imorse och följde med till Sliema men där hade banken stängt. Fick skynda mig hem för att invänta Greens som skulle komma med vår mat. Hann med ett träningspass på takterassen medan jag vänta. Perfekt tajming så dem kom precis när jag var klar. Då gjorde jag ytterligare ett försök att lösa in min check. Bättre tur denna gång! Snabbt hem igen för att äta och duscha. Nu har jag äntligen landat i soffan med en kopp kaffe. Andreas föräldrar kommer förhoppningsvis snart med bussen och då ska jag möta upp dem. Så mysigt med besök!

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Min torsdag startades med den här donnan. Vi gick en lång pw på 1,5 timme och snacka ikapp om allt och inget. Alldeles för längesen sen sist men vi har tyvärr jobbat om varandra en del på sistone.

Grönt gräs är exotiskt på Malta. Inte allt för ofta man ser det. Hitta även en väldigt söt hund som ville följa med oss..

Tilda ville fotografera mig samtidigt som hon berätta något jag uppenbarligen tyckte var väldigt kul. Ni skulle se dem andra bilderna... haha!

Väl hemma igen tog jag det lite lugnt i solen innan jag fixade till mig och åkte in till Sliema.

Där mötte jag upp Stella för en sen lunch. Väldigt mysigt! Alltid kul att lära känna nya människor! Därefter sprang jag runt på stan en del innan jag begav mig hemåt. Planen var egentligen middag med tjejerna men det blev tyvärr inställt. Men finns ju hur många tillfällen som helst! Har istället myst hemma med Andreas och det är absolut det bästa jag vet<3

Likes

Comments

Vardag

1. Tre guilty pleasures?
Cola Zero.
Ligga kvar och kolla serier i sängen länge.
Reality-serier.


2. När grät du senast och varför?
Hahah igår.. hade hörlurar i när jag städa så ropa Andreas på mig och det sluta med att jag blev jätteskrämd och börja gråta haha!

3. När kan du vara dig själv till 100 %?
Vill tro att jag alltid är mig själv. Sen har man väl olika "sig själv" beroende på vart man är.

4. Tre saker du avskyr?
Negativa människor.
Komma försent.
Vara stressad.


5. Hur är/var du i skolan?
Hmm.. svår fråga. Vet helt ärligt inte. Jag var inte extrem åt något håll skulle jag säga. Var inte en av dem som skapa drama och sånt iallafall !

6. Vad blir du stressad av?
När det är stökigt hemma...

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?
Oj... ingen aning. Snäll hoppas jag haha!

8. Tre saker du vill?
Åka till Paris eller Rom.
Lära mig att leva i nuet.
Klippa och färga håret.

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Onsdag och för mig innebär det helg denna vecka! Härligt värre. Igår var det vin och kortspel med ett gäng från jobb. Även det härligt. Idag har jag jobbat tidiga passet så efter lite ärende landa jag precis hemma.

Ikväll blir det fix tvättning och fix i lägenheten, inte det roligaste men måste göras det med ibland. Tänker varva det med lite serie-tittande i soffan så blir det lättare.

Imorgon har jag en superdag framför mig och på fredag kommer det besök ifrån Sverige! Så kul<3

Likes

Comments

Dagens, Livet på Malta

Två bilder jag fick skickade till mig imorse och som ett brev på posten kom tårarna. Så ont det kan göra att vara utan människor som står en nära. Usch, idag saknar jag er extra mycket<3

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Hejhopp måndag och ny vecka !

På något vänster har jag lyckats ha världens lugnaste morgon. Hann göra omelett med svamp och äta frukost med Andreas i lugn och ro. Vilket inte händer allt för ofta när båda ska iväg till jobb haha. Gjorde mig iordning med noll stress i kroppen (så skönt). Dessutom var både jag och Andreas tidiga så vi hann gå lite extra vid vattnet innan vi gick till kontoret. Vardagslyx <3

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Igår mötte jag som sagt upp Josefin för en dag på stan. Var på jakt efter en fotpall men det var lättare sagt en gjort. När vi gav upp på fotpallen gick vi till Puré för lunch. Jag har tidigare bara varit på "lilla" puré som är mer ett take-away ställe medan den "stora" är en resturang.

Älskade lokalen och menyn hade alla rätt enligt mig! Och mackan var 10/10, hade alla mina favorit grejer på sig. Hur glatt?!

Nån timme senare gick vi hem till Josefin en sväng innan vi snabbt titta förbi jobbets AW. Mötte Andreas när han slutade och gick hem tillsammans för en myskväll!

Idag är det jobb på schemat och efter det ska jag och Emmie äta middag tillsammans. Äntligen har vi fått ihop en dag där båda kan. Yey!

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Det är fredag och jag är ledig! Lyxigt värre.
Frukostar är ju bland det bästa jag vet så en stor frukost var givet idag. Ska möta upp Josefin snart. En runda på stan och lunch är planerat sen får vi se vad som händer.

För en gång skull har jag två lediga dagar utan en massa planerat. Får lite panik av det men vet ju att det behövs ibland haha.. Är ju väldigt skönt det med ibland.

På tal om annat har jag ett superkul samarbete på G men mer om det sen;)

Likes

Comments