Livet på Malta, Vardag

Tiden skrämmer mig ofta. Hur är det meningen man ska hinna allt man vill ? Jag får ganska ofta höra "man kan inte göra allt på en gång" vilket jag hatar att höra. Mestadels för jag vet att det är sant, men också för jag vägrar acceptera det. När är det meningen man ska "ta tag i livet" ? Press och stress på vad man förväntas göra. Hatar normer. Värsta är att det är ingen förutom jag som sätter press på mig själv.

Finns så himla många vägar att välja. Hur ska man veta vilken som är rätt ? Testa och se antar jag är det rätta svaret, men det är lättare sagt än gjort. Just nu är jag iallafall exakt där jag vill vara. Bor utomlands i en jättefin lägenhet tillsammans med Andreas och har ett jobb jag trivs superbra på. Ska bara lära mig att slappna av lite. Ta en sak i taget. Allt det där andra kommer jag göra en dag. Om jag ens vill det då. Vi får se.

Likes

Comments

Vardag, Livet på Malta

/ Valetta / En dag på jobbet /

/ Bästa Medelhavet <3 / Min söndagsmorgon /

/ Bus med Melker / Lunch i solen /

Lite blandade bilder ifrån veckan! Varit en full vecka med mycket jobb men även en massa härligt häng. Perfekta blandningen;)

Idag var planen utflykt, men eftersom väderprognosen säger åska och regn så får vi se hur det blir med den saken. Inte helt fel att mysa hemma för den delen. Just nu står Andreas och fixar lite brunch till oss... Perfekt början på ledigheten enligt mig;)

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Igår var jag på mitt första jobb-event. Blev tidigt men kul så länge det vara !

Idag är det min sjätte och sista jobbdag innan det är helg. Något sliten men så härligt det ska bli. Ser ut som det blir en mys-kväll med antingen bowling eller bio. Massa roligt planerat under mina lediga dagar.

Ha det bäst <3

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Bilder från igår.

Dagarna har som vanligt sprungit förbi, känns som tiden bara går snabbare och snabbare. Börjar så smått komma in i lite rutiner vilket är himla skönt.

I tisdags efter jobb åkte jag till Melker och Sture för att mysa ett par timmar. Världens bästa <3 Möttes av "jag har saaaknat dig" och en bamsekram av Melker. Vem smälter inte av det?!

Igår efter jag slutat åt jag och tre tjejer från jobb middag på Shiva's som är en indisk resturang i Paceville. Såå himla gott var det! Mysigt med tjejkväll med.

Så för att sammanfatta veckan hittills har den varit super bra, ser ut som resten av veckan fortsätter i exakt samma spår. Gött!

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Senaste dagarna i bilder.
Min dagar har bestått av jobb 10-19 och ca en miljon tankar om allt och inget.
Nä, men har inte riktigt känt mig som mig själv på sistone. Går över snart hoppas jag. Trivs iallafall super bra på jobb vilket jag är så himla glad för.

Nu är det ca 3 timmar kvar tills jag går på helg. Ikväll är det hejdå-middag för Maja på schemat. Längtar <3

Likes

Comments