Header

Alltså kolla... hur kan man ens vara så fina?!<3

Igår var det jobb som gällde hela dagen. Hann med en mysig lunch med Andreas och allt flöt på som vanligt. Efter jobb gick jag iväg till leksaksbutiken. Min favorit Melker har fyllt år så köpte lite leksaker till han och Sture. Kvällen spenderades sen hemma hos barnen. Mys och lek med dem är ju bland det bästa som finns! Antagligen blev detta sista gången vi hann ses innan flytten till Sverige. Kommer sakna dem så himla mycket.

Idag är det jobb igen som gäller. Sista dagen innan jag går på "helg". Såå skönt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Collage, Inredning

Idag drömmer jag om denna extremt dyra Moccamaster och denna snorsnygga högtalare från Marshall .

Massa gröna växter. Ju större desto bättre! Hitta alla dessa på Ikea .

Har ni sett denna blå fantastiska sammetsdröm till soffa!? Jag älskar den. Tror inte min kära sambo delar min åsikt angående denna soffa så det lär förbli en dröm. Men om nån känner dem har 17.000 över så hittar ni den på MELIMELI .

Olika typer av poster kan man väl aldrig få för mycket av? Enkelt sätt att ändra hela intrycket i ett rum. Alla ovanför hittar ni på Archiv7 .

Likes

Comments

Vardag, Livet på Malta

Imorse stod alarmet på 05:00. Då hoppa jag direkt i träningskläderna och gick ut på en PW längs strandpromenaden. Ångra mitt val av plats att gå på då alla fulla människor gick på samma ställe och det var väl sådär kul. Men skönt att komma ut och röra på sig innan jobb!

Väl hemma igen blev det en snabb dusch innan jag tog bussen till jobb. Nu ska jag sätta på kaffe, göra frukost och sedan är det dags att börja jobba.

Likes

Comments

Vardag, Livet på Malta

Idag är det exakt 3 veckor tills vi är hemma. Känns så konstigt! Men som jag ser framemot den här hösten. Så himla mycket roliga och spännande saker jag har framför mig.

Den 24 augusti blir min sista jobbdag på Malta och därefter väntar en veckas semester! Drömmen ju. Fredagen den 1 september går planet mot Sverige och största problemet just nu är att få hem alla saker haha... Hur packar man ihop ens liv det senaste 1,5 åren i några resväskor? (Tur Elise och Bella kunde hjälpa mig ta hem saker när dem var här).

Redan på måndagen börjar jag mitt nya jobb och jag är så glad över det. Heltid på en förskola. Kommer passa mig perfekt.

Hyfsat kort efter vi kommit hem ska jag börja plugga på Komvux. När vet jag inte exakt men hoppas på så snart som möjligt. Min plan är att jobba 100 % och plugga 50 %, vi får se hur det känns/går när jag väl är igång.

Sen väntar lite fler spännande planer..

Likes

Comments

Vardag, Livet på Malta

Igår var en sån jäkla bra kväll. Helt vanlig men ändå så där extra mysig. Jag satte på gamla svenska hits på Spotify och hängde tvätt samtidigt som Andreas laga mat. Vi sjöng (löjligt högt) med och allt kändes så bra. Bara vara med varandra.

Nu är det snart dags att åka mot jobb. Ha en fin helg alla<3

Likes

Comments

Livet på Malta, Vardag

Idag har jag bara varit. Kollat serier. Hängt tvätt. Druckit kaffe. Drömt mig bort på Pinterest. Läst bloggar. Planerat inför hösten. Ja, ni förstår.

Varit en skön dag på ett sätt men väldig jobbig på en annat. Allt går upp och ner hela tiden. Men det är okej. Ikväll blir det tacos och imorgon är första dagen en veckas jobb. Men vad gör det när det snart är semester igen?

Likes

Comments

Även fast jag tidigare varit med om exakt samma känsla innan så vänjer man sig aldrig. När allt bara förändras på en sekund. Någon drar väck mattan under ens fötter och man bara faller. Rakt ner. Det är nog den värsta känslan som finns. Men tack vare alla fina människor omkring mig så landar jag mjukt. För det kommer jag vara evigt tacksam.

Bland alla tårar försöker jag tänka på dem fina stunderna. Vara stolt över att fått vara en del av ditt liv och glad att du varit en del av mitt. Du lämnar ett stort tomrum efter dig. Du var en av dem omtänksammaste människor jag träffat. Det måste väl ändå vara den finaste egenskapen som finns? Jag tycker det iallafall.

Jag tror inte på himelen. Men jag önskar och hoppas av hela mitt hjärta du är tillsammans med dem du älskar nu. För det förtjänar du.

Likes

Comments

Vardag, Livet på Malta

Dagen börja redan kl 7 då alarmet ringde och städning stod på schemat. Vem går ens upp kl 7 och städar på ens lediga dag haha? Men skönt att ha det gjort! Någon timme senaste hämtade Tilda och Ida upp mig för frukost. Vi körde såklart till emma's kitchen. Bästa frukoststället på Malta helt klart!

Därefter blev det en sväng hem till lägenheten innan vi gick iväg för att äta lunch (japp, allt vi gjorde va typ att äta). Tilda har pratat extremt mycket om en viss laxpasta så även till lunch blev valet enkelt. Kramades sedan hejdå lite extra för nästa gång vi ses blir i Sverige!

Nu är jag hemma igen och resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig. Välbehövligt.

Likes

Comments