Plutselig var det gått hele 10 måneder siden forrige blogginnlegg! Herlighet som tiden flyr... Planen fremover er i hvertfall å oppdatere MYE oftere.

Siden sist har det mildt sagt skjedd ganske mye. Vi mistet Rambo i september, bare 1 år og 4 måneder gammel. Det er seriøst noe av det aller verste jeg har vært i gjennom, og det høres kanskje helt sykt ut, men han var bare så spesiell den hunden der. Savner han ekstremt mye! Heldigvis er det litt lettere å takle nå, siden vi har fått en til hund i hus, av samme linjer som Rambo. Vi valgte å reise ned til Praha igjen i november for å hente lille Sivert. Når vi fikk tilbud om en hund fra samme plassen måtte vi bare slå til. Angrer ikke på det.

Big news nummer 2 er at vi skal bli foreldre i JULI! Gleder oss veldig mye til lille jenta vår kommer!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I dag ble jeg ferdig med goklompenlue fra klompelompe. Ble ett par småfeil her og der, og garnet var litt for tynt til denne lua, men nå har jeg i hvertfall prøvd å strikke den. Tenkte jeg måtte teste om jeg fikk den til før jeg gikk til innkjøp av nytt garn :)

Likes

Comments

Fredag ettermiddag var vi på Åkrasanden i finværet og koste oss. Å fange ball = favorittaktiviteten til Rambo. Matmor og matfar blir også veldig fornøyd når de får mulighet til å knipse noen fine bilder av prinsen.

Likes

Comments

I går var jeg på Haugesund sykehus og hadde en operasjon som jeg har ventet på en stund. Oppmøtetiden min var klokken 0715. Når klokken var 0800 hadde jeg skiftet til sykehusklær, pratet med sykepleier/lege og fått beroligende og smertestillende medisiner. 

Så var vi i gang. Jeg ble ført inn til rommet hvor operasjonen skulle foregå. Veneflon med sterke smertestilende og sovemedisin ble satt og det tok ca 30 sekund før jeg var skikkelig trøtt. Deretter fikk jeg beskjed om å puste inn i en maske, så ble alt svart.

Jeg våknet, eller ble vekket ca 1 time etterpå. Jeg hadde en del smerter i mage og skuldrer og fikk påfyll av smertestillende intravenøst.

Smertene roet seg og jeg fikk servert 3 halve skiver og ett glass med juice. Fikk ikke i meg noe særlig da, siden halsen var ganske sår etter narkosen. Tok meg heller en snus, m-a-g-i-s-k er alt jeg kan si. Rett etter måltidet fikk jeg beskjed om at jeg kunne dra hjem. Jeg så trippelt og var veldig svimmel, så synes det var litt rart at jeg fikk reise hjem så fort, men men.

I bilen på vei hjem hadde jeg store problemer med å sitte på grunn av luftsmertene. Jeg var enormt trøtt, men klarte ikke å finne noe behagelig stilling.  Kvalm var jeg også, så vi ble nødt for å stoppe slik at jeg fikk kastet opp. Dette gikk heldigvis fort over.

Vel hjemme fant jeg frem hotellputa mi og lå sammenkrøllet over den og sov i noen timer. Fikk i meg noe smertestillende i løpet av kvelden/natten, men når jeg våknet i dagmorges hadde jeg heldigvis ingen luftsmerter mer, kun litt øm i stingene. Krysser fingrene for at det holder seg slik.

Likes

Comments

I går fikk jeg melding av Benedicte at hun var hjemme og ville henge, vi tok turen opp til vaudel, og koste oss skikkelig. Været var helt nydelig! Når vi skulle hjem igjen var jeg litt usikker på veien, så vi bare fulgte stien.. Etter å ha gått en god stund befant vi oss plutselig på en bondegård, som ikke var helt etter planen. Etter mye om og men (les: vandring over jorder og sauegjerder) fant vi endelig hovedveien, og måtte gå en enormt stor omvei for å komme oss tilbake til bilen, haha. Skulle virkelig ønske at jeg hadde satt på endomondo appen, så vi kunne sett kart over den noe tungvinte ruten vi endte opp med. Det ble uansett en veldig fin tur, men ganske mye lenger enn det som var planen!

Sliten gutt i bilen på vei hjem.

Likes

Comments

Jeg har virkelig fått øynene opp for koreansk kosmetikk, og er godt i gang med innarbeiding av en rutine.

Merker allerede stor forskjell på huden min etter at jeg begynte med koreanske produkter. Når jeg startet opp med KK hadde jeg skikkelig tørr, flassete hud og masse småkviser som dukket opp på haken og i pannen. Har prøvd en del vestlige produkter, men helt ærlig har jeg som regel ikke merket noe særlig bedring med disse produktene. Derfor er det så deilig at jeg nå har funnet noen produkter som jeg (og huden min) liker skikkelig godt. Det som også er så fint er at koreanske produkter som regel er mye billigere enn vestlige. Så om man plutselig ender opp med ett produkt som viste seg å ikke passe huden, så er det ikke helt krise.

Etter at jeg begynte med KK produkter er huden min blitt babymyk, og jeg har ikke sett så mye som en kvise på ett par uker nå! Love it! Når jeg har prøvd ut produktene litt lenger kommer jeg til å legge ut review av dem her. Jeg venter enda på litt flere godsaker i posten. Gleder meg!

Likes

Comments

For ett nydelig vær vi hadde igår ettermiddag! Jeg og Rambo storkoste oss med tur i Liarlund mens Daniel spilte frisbeegolf. Skikkelig digg med litt vårfølelse!

Likes

Comments


Velkommen til min nye blogg! Har i det siste tenkt at det hadde vært gøy å starte opp med en blogg igjen, så nå setter jeg bare igang så får vi se hvor det bærer! For dere som ikke kjenner meg så er jeg en jente på 23 år, bor på Karmøy sammen med mannen min og prinsen vår Rambo <3

Ønsker dere alle sammen en strålende helg!Likes

Comments