View tracker
View tracker

Likes

Comments

View tracker

Lunchade med William, Daniel och Alva på stan förut! Nu sitter vi på bussen påväg till skolan för vår första lektion på dagen!

Likes

Comments

Tvivlar inte på att min säng den skönaste platsen i världen just nu. Har legat här hela dagen och inte gjort någonting. Snart ska jag byta om till träningskläder och ta mig ner till gympahallen. Det har gått fem dagar sen jag var där senast och det är alldeles för länge. Ska tjuvstarta lite och vara med så mycket det går. Annars får jag kolla på! Hihi längtar

Likes

Comments

Vi var ett gäng tjejer förut som firade bästa Klarisen som nu är 18 år (!!!). Sjukt att mina vänner blir 18 en efter en nu. Känns fortfarande som att man är tolv, typ.


Likes

Comments

Åkte pulka som jag inte har gjort på fleera år med dom här två förut. Det var så kul haha. Barn på nytt! Nu är man lite blåslagen efter alla vurpor dock.

Efter det satte vi oss i bastun och värmde oss. Där spenderade vi nästan 3 timmar med att äta gott och prata prata prata. Dom är så bra!

Likes

Comments

Trots att provet inte gick allt för bra idag är jag glad ändå. Ska bli skönt med en kväll med tjejerna senare!!

Likes

Comments

Hittade en gammal mössa som jag glömt bort att jag har. Den är supermysig hihi, så den ska jag börja använda nu när det är kallare väder än vad det är i Sibirien:/

Likes

Comments