Header

​Förlåt för snapchat bilden över men tog inte en vanlig innan så kunde lika väl ta en snap bild sen igen. Jag har nu målat klart för att den ska se fräschare ut, har också sprayat klart kåporna där bak nu. Blir att sätta tillbaka allt imorgon och snabbt spraya fälgarna svarta också. 

Annars idag så gjorde jag sista dagen på sommarjobbet!!!!! Har alltså äntligen sovmorgon, just idag var det så himla svårt att gå upp ur sängen men nu är jag här och äntligen har lov! Så nu ska jag bara ta det lugnt i någon timme och sedan åka och gymma. 

På lördag ska vi också hela familjen och några kompisar åka till Tusenfryd, hur kul?? Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Detta är det jag hämtat ut på posten de senaste 2 dagarna, förutom den rosa parfymen ni ser där uppe som jag då fått av pappa som har varit i Italien. Den luktar verkligen super, och ska nog beställa en ny när den tar slut. Finns inget här jag är missnöjd med. Är också verkligen kär i min nya better bodies tröja såååå snygg!!

Likes

Comments

​Just nu ska jag precis åka och träna. Jag kommer att slänga upp ett inlägg sen när jag kommer hem med de 3 paketen som kommit nu under måndag och tisdag. Hoppas ni har det bra så länge så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

​Just precis vaknat och har också ätit frukost har tänkt mig att faktiskt snart börja med maten så att jag hinner att sticka och träna idag. Efter träningen ska jag avfetta mopeden idag igen, fast idag ska medlet få stå längre än igår så den blir extra ren. Annars får vi se vad som händer har inget speciellt planerat, kanske dyker in något annat.

Likes

Comments

​Kanske ett ganska ointressant inlägg men just idag så har jag inte alls gjort mycket har städat garderoben och resten av rummet, tränat och dels att jag tagit av några kåpor på moppen som ni ser, Ska nämligen spraya dem vita och spraya mina fälgar och sätta dit däck tejp. Så den kommer bli riktigt snygg med lite blåa detaljer här och där ska dit också.

Likes

Comments

Hejsan! Första inlägget på bloggen ska bli spännande att börja igen, tänkte att mitt första inlägg kunde va vad jag har köpt de senaste 2 veckorna. Detta på bilden är vad som kommit hem till mig under de senaste 2 veckorna som sagt och jag väntar ivrigt på 3 ganska stora paket som jag ska hämta ut till veckan!! Annars idag har jag ätit middag hor mormor och morfar dels skruvat av en del kåpor på mopeden för att göra de vita och gör i ordning lite eftersom att vi också ska spraya fälgar och sätta på däck tejp på måndag är det tänkt om det hinns.

Likes

Comments