Jockiboi hade ju en gång en så kallad sexblogg, kommer ni ihåg den? Dagens runk, nakenbilder i varje inlägg och flera youtube-serier under deras fjortis-resor där fylla och stor förnedring ingick. Sen finns det ju andra sk sexbloggar som många tjejer driver med VIP-medlemskap för de som vill ha live-cam shower för en månadsavgift, lite likt live porr ungefär. Nakenbilder i mängder som gärna visar olika sexpositioner, poserandes och putandes för att vara så sexig som möjligt. Är det där vad som klassas som en sexblogg?

Skulle jag definiera de bloggarna som jag beskrivit, skulle jag mer säga porrblogg och inte sexblogg. Dagens runk.-bilder och alla nudes är mer pornografi än något skrivet som placeras under kategorin sex, eftersom det visar någon form av ett sexuellt umgänge på bilder och filmer. En sexblogg anser jag är mer ett slags forum med inlägg där olika delar tas upp, så som olika orgasmer, olika sorters sex, onani osv. Inga nudes, inga videos. Detta kommer skilja mig och bloggen ifrån de sk sexbloggarna, som egentligen är porrbloggar.

Alla våra ligg-podden är ett så galet bra exempel, de visar ingen hud, de bjuder inte in till att komma och ligga med dem eller visar något sexuellt umgänge. Istället tar de upp alla olika delämnen och fetischer man kan komma på, dela med sig av orgasmtips och prata om sex på ett relativt jordnära sätt, så som podden gör, är så rätt. 2017 är året där det tysta försvinner och klimatet med allas öppna åsikter kommer fram. Att ta fram och prata om något tabubelagt, så som Clara Henry gjorde för flera år sen med mens, är så rätt och nytänkande. Varför ska man ens skämmas för det?

Till er perversa människor som hoppats på att när jag skrev ordet "sexblogg" att skulle bli det som jag tolkar som en porrblogg med nudes, VIP-live videos och invites till sexuellt umgänge ber jag om ursäkt till. Ni kan packa väskan och ta er någon annan stans, för det kommer inte hända här iallafall. Lyssna och förstå på Alla våra ligg-podden, kom tillbaka och läs därefter, för - oj - det kommer bli en hel del intressant.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments