sjl
Header

Hej! Gårdagen var en bra dag. Började vid tio och hade en lektion följt av julavslutning i Domkyrkan. Efter det gick jag och Biim till stan för att äta lunch innan jag mötte upp mamma och Anna för att fixa i ordning det sista i vår nya lägenhet. Senare kom även Elvir förbi för att hjälpa och så beställde vi pizza, pratade om allt och inget o spelade kort resten av kvällen. Supermysig fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej! Hoppas ni mår bra, för det gör jag. Sitter just nu och kollar på The Rebound, riktigt rolig film! Om någon timme ska jag åka in till stan för att möta upp Elvir och äta middag på Dragon Palace. SÅ gott och SÅ välförtjänt efter en jobbig skolvecka. Imorgon ska jag på inflyttningsfest hos en kompis, vilket också ska bli jättekul! Ha en bra helg, kram <3

Likes

Comments

Fått hem min superhjälte-tröja / premiäröppningen av Mall of Scandinavia

Hej! Förutom att en ständig trötthet gnager i mig mår jag faktiskt rätt så bra. Känner att jag har koll på allt skolarbete och äntligen har tid att även göra saker jag tycker om. Igår spenderade jag dagen i Stockholm med Sara, och senare mot kvällen åkte vi till Solna för att gå på premiäröppningen av Mall of Scandinavia. Det var så otroligt mycket folk att man knappt kunde röra sig, så vi var där i ett par timmar innan vi gav upp och bestämde oss istället för att åka dit igen någon annan dag.

Idag är det äntligen fredag, och ikväll ska jag hem till Elvir för lite välförtjänt fredagsmys. Ha en bra helg!

Likes

Comments

Hej! Sry 4 being so very absent. Har väl bara inte orkat skriva så mycket. Just nu sitter jag i skolan och försöker plugga/anteckna/blogga/hänga med på lektionen på samma gång. Slutar vid halv fem och då ska jag hem, städa mitt rum, skriva lite på mitt gymnasiearbete och sedan träffa Biim för att fixa ihop en religionsredovisning. Kramis!

Likes

Comments

I helgen åt jag kebab, var på bio och försökte förtvivlat plugga utan vidare resultat. Har som tur är dock fått en del gjort nu under veckan, och förhoppningsvis fortsätter det så. Imorgon har vi mössprovning till studenten och jag är så taggad på att äntligen få beställa hem en studentmössa!! Förutom studenten längtar jag mest till min födelsedag och min tatueringstid. Inte så långt kvar nu.

Likes

Comments

Hade en väldigt lugn & skön dag igår. Fick hem mitt Yankee Candle jag beställde förra veckan och på kvällen åt jag indisk mat med pappa. Idag måste jag försöka få lite plugg gjort, så det tänkte jag sätta igång med om en stund.

Likes

Comments

​Älskar verkligen att man känner hösten närma sig. Det är så harmoniskt på något sätt när löven ändrar färger och luften blir kyligare. Synd bara att jag är dränkt i plugg och inte har tid att ens gå ut. Livet :-)

Likes

Comments