Är det ens lönt? Varför gör jag detta? Varför vaknar jag ens? Vad är det jag vill bevisa? Skulle någon ens bry sig om jag bara försvann?


Detta är några av de tankarna jag ständigt tänker när jag vaknar på morgonen. Detta är vardag för mig. Varje dag är en ständig kamp. Varje morgon ska jag göra ett val att försöka klara mig igenom dagen eller skita i det och stanna hemma i sängen. Vissa dagar är lättare än andra.


Jag har alltid försökt framstå som en glad person, i alla fall gladare än vad jag egentligen är. Försökt klä mig och sminka mig som om livet vore på topp. Ingen skulle behöva veta hur jag egentligen mådde. Jag skulle bara få må dåligt i min ensamhet, ingen skulle få veta. Det var bara lättare så. Jag höll mig på avstånd från mina kompisar och nya människor. Vissa dagar klarade jag att fejka ett leende hur bra som helst och klarade mig igenom dagen, utan att behöva svara ärligt på hur jag egentligen mådde. För det såg ut som om jag mådde bra när de frågade och jag svarade med ett leende. 

Egentligen ville jag bara skrika ut i gråt och berätta hur jag egentligen mådde. Att jag ständigt kämpar för att överleva. Att jag ständigt letar efter de där små grejerna som gör livet värd att leva. De där små tecken på att folk bryr sig och jag faktiskt borde fortsätta kämpa för de som bryr sig. Men ju mer jag stängde ute folk, ju mindre började bry sig. Folk slutade höra av sig. Folk slutade fråga hur jag mådde. Jag blev en av dem de en gång kände. Jag hade långsamt puttat bort var enda själ som faktiskt brydde sig om mig. Jag slutade bry mig om folk skulle se hur jag egentligen mådde. Jag slutade sminka mig. Jag började sova bort mina dagar. Jag gråter de flesta nätterna. Jag är arg och besviken på mig själv. Förstår de människor som valde bort mig. Jag hade gjort samma sak.


Jag behöver någon som får mig att inse att det är lönt att fortsätta kämpa. Någon som ger mig en anledning att vakna varje morgon. Någon som påminner mig om att jag är starkare utan honom. Någon som får mig att inse hur många sm faktiskt bryr sig. Någon som får mig att få tillbaks hoppet.


~ Just beacuse you see me smilie, doesn't mean you can see the pain I hide ~

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tidigare idag la jag ut en bild på instagram (bilden under), vart jag skrev att jag prioriterade sömn fram för smink denna veckan. Folk kommenterade att jag var finare utan smink osv osv. För det första, man ser knappt mitt ansikte. För det andra, jag vill inte höra jag är vackrare utan smink.

Varför? Jo alltså jag spenderar inte 1-2 timmar på att sminka mig för att bli fulare. Jag spenderar inte flera 1000 kronor på saker för att göra mig fulare. Jag sminkar mig för det är kul. Jag sminkar mig för att jag vill känna mig vackrare och se snyggare ut. Jag sminkar inte mig för att bli fulare. Att jag är fin osminkat, fine, det kan jag godta. Men att säga jag är finare osminkat, nä, jag godtar bara inte det. Jag bör inte ens behöva förklara det, det är ju nästan logiskt.

Likes

Comments

Ut över att ha pluggat som tusan halva dagen (då jag först vaknade 13, Upsiii) så har vi försökt riva vårt kök då vi ska renovera det nu här nästa vecka, såååå sköööönt med nytt kök!

Mamma har då rivit lite då och då den senaste veckan, men idag skulle vi ta det sista vi nu kunde. Vi började riva ner en av hyllskåpen över spisen, fyfaaaan va äckligt där var bakom. USCH. Vi gav upp lika fort för det var verkligen för äckligt. Jag började nästan gråta för jag äcklades så pass mycket. Det jag egentligen äcklades mest över var ju att jag ståt och gjort mat där... Blä.

Med tanke på vi ska renovera köket så har vi ju fått ställa våra grejer över allt i lägenheten, förutom mitt rum hihi. Så inga gäster de kommande dagarna, då det verkligen är kaaaooos. Vi har liksom vårt 'kök' på balkongen och vårt kylskåp i vardagsrummet. Liksom hallå.

Med tanke på det är söndag så vägrar jag att plugga mer idag, så ligger nu halv död i soffan stället. Får nog bli att åka in på biblioteket och plugga imorgon istället. Medan jag låg här i soffan och kollade ut mot köket så såg jag den ena lampan lysa på min gamla sminkpall, fick värsta feelingen och tog bild på det haha. Och för att inte ta någon tråkig bild på en lampa och en stol tvingade jag hunden att sitta modell för mig, för lite hundgodis, hihi.

xoxo

Likes

Comments

I fredags kom jag fram till att jag har 6 prov i oktober.. SEX stycken prov. Snälla nån, skjut mig! Bäst av allt är ju helt klart att vi har höstlov sista veckan av oktober, dock innebär det att jag har 6 prov på 3 veckors tid.. Bättre blir det! Alla proven kräver enorm mycket plugg då jag just nu, har noll motivation för skolan så är gaaanska bak i de flesta ämnen..

Så jag har planerat att varje helg ska ägnas åt plugg, hela oktober. USCH. Har så mycket att göra, men ingen ork.. Egentligen hade jag planer om att börja träna nu här i oktober, men känner lite att tiden inte riktigt finns. Kanske få bli nästa månad istället..

Idag ägnande jag dock tiden till att dö lite tyst i min säng över att jag ingen fritid kommer ha resten av denna månaden och de första 3 i nästa.. Har faktiskt pluggat lite grann idag, men fick huvudvärk efter en kvart, så det var nog med det. Men imorgon ska jag plugga lite mer seriöst! Håll tummarna för mig, att huvudvärken inte angriper igen!

Ligger fortfarande i sängen, halv döende över min fritid inte existerar. Tänker därför nu sätta på en film jag velat se länge men inte tagit mig samman att se, Footloose! Nu får vi allt se om den nu är så bra som jag ha hört att den ska vara. 

Så nu tänker jag mysa ner mig med godis och popcorn! Och mina mysiga superman strumpor!

xoxo

Likes

Comments

Känns som det äntligen börjar bli höst väder. Så skönt! Jajo, visst sommar har sina fördelar, men på riktigt, när det är sådär extremt varmt så du knappt kan ha byxor på det, vem orkar ens sådant väder?

Jag föredrar höst väder alla dagar i veckan. Det är både mysigt och perfekt väder att klä sig efter. Du behöver inte 100 lager för att hålla dig varm men samtidigt behöver du inte konstant gå i shorts för att inte dö av värme.

Så dagens höst outfit fick bestå av ett par långa svarta jeans från Gina Tricot, en grå armlös topp med polokrage från Gina Tricot, ett par simpla höst stövlar från DinSko, en grön bomber jacka från H&M och sen slängde jag en varm halsduk från H&M runt halsen. Perfekt!

(Klockan är från regal och armbandet fick jag som liten.)

Likes

Comments

Är riktigt trött på detta. Satt här om dagen och kollade igenom mina bilder på mobilen och gamla meddelande. Det är sjukt vilka man kallade för vänner för några år sen och vilka man kallar för vänner idag. Jag kan ärligt säga att ingen av mina så kallade 'vänner' faktiskt finns för mig när jag faktiskt behöver det. Det är tragiskt att man inte bara kan tänka och hjälpa sina vänner när de behöver det. Detta handlar inte om att jag är kräsen när det kommer till vänner, eller människor i övrigt men för att var enda människa jag träffar idag är i stort sett fake och går helt enkelt inte att lita på. Att jag sedan har extrema tillits problem är en helt annan femma. *hosthost*


Vad jag menar med fake är någon som antingen beter sig på ett sätt bland dig och ett annat sätt bland andra. Eller någon som snackar skit om en annan bland dig men ändå umgås de med personen de snackat skit om, vilket får en att undra om de snackar skit om dig också. Finns ju flera olika anledningar till att jag skulle beskriva en person som fake men det behöver vi inte ta upp. Tror ändå ni fattar vad jag menar.


Jag saknar en riktigt bra vän. Någon jag kan vara 100 % mig själv. Någon som respekterar mig för den jag är och när jag behöver vara i fred. Någon man inte behöver skriva med 24/7 för att fortsätta att vara vänner. Någon man kan få gråta ut hos, gnälla och klaga över killar o.s.v. En sådan vän saknar jag. Finns de ens kvar?

xoxo

Likes

Comments

Hade tänkt skriva en massa inlägg här i veckan men nu är det redan fredag, what.... Har dock en bra ursäkt!

För ungefär 5 månader sen, skulle jag tro, var det en kille som skrev till mig och total drygade om att jag kände hans kompis och han var helt hundra på att jag hade gått i hans kompis klass vilket jag var helt hundra på att det inte var jag. Så jag gick in på killens Facebook för att kolla i hans kompisar om han nu hade förväxlat mig med en annan Simone. Han hade 3 kompisar på Facebook som hette Simone, mig och två andra. Jag gick in på den första Simone som kom fram, då vi hade rätt många gemensamma kompisar. Klickade in på hennes info för att se hur gammal hon va. Mitt hjärta stannade på fullaste allvar lite när jag såg när hon fyllde år. 6 januari 1999. Tror jag uppdaterade Facebook 67 gånger för att vara säker på att det var på riktigt och att jag inte hade kollat fel.

Jag bestämde mig då för att skriva till henne för det är inte varje dag men träffar någon som har samma för namn och fyller år samma år, samma månad, samma dag.

Så här skrev jag:

Du vet inte vem jag är, jag bara hittade dig helt random och såg att vi fyllde år samtidigt och hade samma förnamn så var tvungen att skriva.


Efter det började vi snacka om det och om att träffas. Med tanke på min socialfobi har jag haft det svårt att träffa henne. Men i tisdags tog jag ett steg ut ur min säkra zon och tog tåget till Malmö för att träffa henne och hennes kompis. Jag var knappast nervös, kände på mig att det skulle gå bra och det gjorde det. Vi klickade direkt. Som vi har känt varandra hela livet. Och sjukaste av allt, vi är så lika i personligheten.

Jag spenderade både tisdagen och onsdagen med henne och det var som vi nästan var tvillingar på riktigt, vårt beteende är lika, vår personlighet är sjukt lika.

Jag har möjligtvis hittat min soultmate, min egna tvilling.
~ 12 juli 2016 ~
Likes

Comments

Att få barn är ett stort beslut. Du ska vara redo för att uppfostra en annan människa. Du ska ta hand om en annan människa. Det är inte vilken människa som helst, det är en människa du har varit med till att skapa. En människa som är ditt barn. Du ska vara redo för att kämpa genom dåliga dagar men samtidigt ska du vara positiv. Även om barnet går dig på nerverna får du inte visa det, för att du måste vara den positiva förebilden. Att få barn är ett beslut om att kunna älska en annan människa för resten av ditt liv. 

Jag är ditt barn. Inte din fiende. Jag vill inte dig ont. Allt jag kräver är kärlek från mina föräldrar. Jag vill känna mig omtyckt, älskat, viktig och nödvändig. Jag vill inte känna mig i vägen, jobbig, hatat eller onödig. Det var ditt beslut att bringa mig till världen, inte mitt. Det var du som uppfostrade mig. Det var du som gjorde mig till den jag är. Klarar du inte av mig, var du nog aldrig redo för mig. 

Att få ett barn till är ett stort beslut. Du ska vara redo för att uppfostra två människor. Du ska ta hand om två människor. Det är inte vilka människor som helst, det är människor du har varit med till att skapa. Människor som är dina barn. Du ska vara redo för strider mellan dina barn. Även om barnen går dig på nerverna får du inte visa det, för att du är den positiva förebilden. Att få två barn är ett beslut om du kan älska två människor lika mycket resten av ditt liv.

Vi är dina barn. Inte dina fiender. Vi vill inte dig ont. Allt vi kräver är kärlek från våra föräldrar. Vi vill känna oss omtyckta, älskade, viktiga och nödvändiga. Vi vill inte känna oss i vägen, jobbiga, hatade, onödiga eller bortglömda. Det var ditt beslut att bringa oss till världen, inte vårt. Det var du som uppfostrade oss. Det var du som gjorde oss till den vi är. Klarar du inte av oss, var du nog aldrig redo för oss. 

Tänk på vad du säger till oss. Tänk på ditt beteende runt oss. Vi uppfattar allt du säger och gör även om det kanske inte märks. Har du en dålig dag, ska det inte gå ut över oss. Har du en bra dag får du gärna dela med dig. Till båda dina barn. 

Vår existens var ditt val, inte vårt.


Likes

Comments

Minns du när vi låg i sin säng och skrattade hela natten? Minns du första gången vi träffades? Minns du när vi sa att vi passade så bra tillsammans, som om vi var gjorda för varandra? Minns du den kvällen vi bara satt och snackade? Minns du den dagen jag mådde skit och du fanns där för mig? Minns du den dagen jag spenderade 7 timmar med dig på sjukhuset? Minns du? För jag minns.

Jag tror fortfarande på att vi är gjorda för varandra, önska du också gjorde det.

Jag saknar dig. Jag älskar dig.

Likes

Comments

Jag har tänkt på bloggen jätte mycket de senaste veckorna, har haft hur många idéer men inga ord. Har inte haft något att skriva om riktigt. Inget kul händer mig just nu för min skola tycker att det vore grymt att ge oss minst ett prov i veckan fram till lovet, så min fritid är gott som borta nu.Imorgon har jag NP i svenska, muntligt. Vi ska hålla tal om att göra gott. Om ni har läst min blogg förr så vet ni att jag inte klarar av att ha muntliga redovisningar, det vill säga inklusive tal. Jag har möjligheten att få göra det med endast läraren och två elever men jag har valt att göra det fram för hela klassen. Jag är faktiskt rätt stolt över mig själv. Även om jag inte har genomfört det än så ser jag min skräck i ögonen.Med tanke på att jag lägger extremt mycket tid på skolan just nu så kommer jag har ont om tid att skriva här på bloggen men jag ska försöka. Ska försöka lägga ut något mode relaterat här i veckan också om möjligt. Lovar inget. Och angående det med youtube så kommer där överraskande mycket positiv feedback efter min video, och det är jag tacksam för! Många har till och med frågat när nästa kommer ut och liknande men jag känner lite att jag inte riktigt har tid med det nu med tanke på skolan och så. Förra videon tog mig väldigt lång tid att fixa, dels för att flytten tog tid och för att jag inte orkade redigera men jag vet att om jag ska börja med youtube så behöver jag mer tid, och den tiden har jag inte just nu.Som sagt, jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, dock rätt så svårt om inget speciellt händer i mitt liv och jag känner inte för att skriva om min ångest konstant.xoxo

Likes

Comments