Stjernedryss motivasjonskalender.

Stjernedryss -motivasjonskalenderen for liten og stor. Mindre mas og motiverer til innsats.Magnetisk med 18 oppgaver og mange stjerner. Kan fint skrive med whiteboardtusjpå den for andre oppgaver. Stor stas om barna får gi stjerne på en oppgavemamma/pappa skal gjøre :)

Fantastisk kalender nårdere begynner å få små barn som skal teste grenser, eller rett og slett finnerut at det ikke er like gøy å pusse tenner, spise grønnsaker eller å gå og leggeseg.


Denne er hard, så den kan stå på benken ellerhenges på vegg.

Mål: 40x32

Likes

Comments

Ukeplanlegger og månedsplanlegger.

Mål: 45x65.

Ukeplanleggeren fåes med 5 og 6 kolonner, der en av kolonnene er en egenkolonne for middagsplan.
Vi har også månedsplanlegger.
Ukeplanleggeren og månedsplanleggeren kommer sommagnet, så den kan henges på kjøleskap, men det følger også med fester så denkan henges på vegg.
For å skrive på ukeplanen brukes whiteboard-tusjer.Dette kan kjøpes utenom.

Planene kommer i en solid rull, og de må dere ikke kaste! Disse er heltfantastiske til å oppbevare tegningene til barna deres i :)

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå tenkte jeg at jeg skulle prøve ut noe nytt, for å nå ut til flest mulig... :)

Jeg heter Christine, og jeg er forhandler for noe som heter Sjarmtroll. Har du hørt om oss? Håper det! :) Hvis ikke så kan jeg forklare litt... Sjarmtroll er et selskap som kom i drift i 2006, og det er to damer som står bak alt. Det er disse to damene som designer produktene våre sammen, det er derfor disse produktene er så unike, og de fåes bare av oss! :) Miljø står i fokus da alle våre produkter kan gjenbrukes (skriv og vask bort). Produktene våre er pedagogiske, lekne og har flotte illustrasjoner med masse farger :) Vi har ukeplaner, månedsplan, badeleker, bøker (i mange varianter, både type pekebok og også noe med matte og engelsk.. :)). Vi har oppgavefordeler, motivasjonskalender og vi har spill (memo, tangram og litt diverse) :)

Vi er ca 100 forhandlererundt omkring i landet og trenger flere for å møte etterspørselen. Jeg girgjerne uforpliktende informasjon om det å bli forhandler :)

Likes

Comments