Detta inägget kommer sent men bättre det än aldrig. Fyfan vad sur jag är på Skånetrafiken. Det är förfan dags att öppna ögonen och slänga kostymen. Hur i helvete hamnade en kostym med slips på en chaffis. Med tanke på hur jävla icke organiserat ert jävla bolag är så borde verkligen inte slipsen vara på. Min farmor kör förfan bättre och hon har inte ens körkort. Hon har kört en gång i sitt liv det gången krockade hon med polisen och det hade jag hoppats att chaffisarna också gjorde. Det är förfan dags o stanna vi busshållplatserna och hålla tider. Helvete asså lite vett i huvudet hade inte suttit fel. Dags och låta chaffisarna jobba lite, hur jävla svårt är det att sitta på röven o köra buss. Ut med fler bussar så man hinner till skolan, jobbet och annat skit. 

Godnatt på er mina Sjökisar, er älskar jag iaf <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll systrar och bröder, mammor och pappor hen och den. Jag vet inte vad jag gör här, hur jag hamnade här, varför jag har en blogg och vem jag är. När folk frågar mig om jag gjort bloggen själv så känner jag en tung klump i magen.

Jag har funderat och beslutat mig för att fortsätta med bloggandet. Trots all kritik och allt skitsnack så är jag på spåret igen. Det har varit dystra tider där jag överlagt ifall bloggandet varit rätt väg att gå. Det gäller att gå sin egen väg här livet, och jag känner att jag har börjat min vandring. På vägen finns det inga problem, bara lösningar kära vänner (och icke vänner)! Jag har även fått kritik för mitt poserande framför kameran, vilket gör mig väldigt ledsen. Detta stoppar dock inte mig och jag ska "ducka" mina bilder mer än någonsin! Godnatt sjökisar och ni andra motherfuckers där ute! Vill tacka Anton Carlsson som funnits där i motgång samt medgång. Vill tacka Sebbe Nilsson för det moraliska stödet. Sedan vill jag även tacka alla er där ute som tror på mig. Som tror på att jag kan bli ngt här i livet (relaterat till bloggandet givetvis).

Likes

Comments

Tänkte bara gratulera denna grabben på farsdag! Gratulerar Anton Carlsson, i framtiden råder jag dig att tänka med huvudet, men men sånt är livet och nu står du här idag med båda fötterna på jorden och är världens lyckligast fader. 

Likes

Comments

​Tjoho!

Yoyo alla mina bffs<3 Nu är det dags för frågestund på bloggen. Kommentera här under era frågor så svarar jag med videosvar när jag har tid hihi<333333


Puss puss bajbz <33333333

Likes

Comments

Rubriken säger mer än tusen ord om hur jag känner. Dessa lamm alltså. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Idag drabbades jag av både mailrape och facerape av de små jävla lammen på skolan. Ta mig fan i att jag är förbannad. Har drabbats av utskällningar från upprörda lärare idag tack vare dem. Givetvis ska jag tacka er för att jag förmodligen har spärrad mejl under några veckors tid. Ja o då undrar ni kanske hur jag vet att det är dessa jävla lamm. Klart som fan att jag glömmer logga ut i just det klassrum där de ska befinna sig vid ett senare tillfälle. Nu är det nog. Ta mig fan i att man inte behöver dem till något annat än att haffa. 


Sedan vill jag tacka alla fans för sådana otroligt fina kommentarer, det berör! VIll även tacka alla som stöttar mig i detta. Att ta det här med bloggandet på riktigt och förhoppningvis bli en av de kändaste bloggarna i Sverige. Detta har alltid varit en dröm för mig som är påväg att gå i uppfyllelse. VIll främst tacka min mamma, pappa, vänner och framför alla lammen som har gjort det möjligt för mig att beskriva mina känslor för hur jag känner för dem. 

Likes

Comments

Dagens outfit.

Tröjan- Victoria Secret

Byxorna- Loppan i Höganäs (second hand)

Kallingarna- Björn Borg XXL

Strumporna- polarn o pyret

Jackan- Myrorna

Dagens fotograf: Filippa Berggren

Likes

Comments

Ja nu ligger jag här i sängen och har precis kollat klart på Paradise Hotel. Programmet som jag hade varit med i om det inte vore för ryktena, men sen när fan har jag brytt mig om rykten egentligen. Jag tänkte nu beskriva hur min dag har varit. Vaknade kvart i åtta sprang upp till duschen. Duschade snabbt så in i helvete, slängde mig på cykeln o cyklade i 200 km/h med tungan i vädret till skolan. På vägen möter jag Georg Danielsson med glatt humör nerför hälsovägen. Flåsandes flyger jag förbi utan att riktigt hinna säga hej. Kommer till skolan, svettig, varm och snurrig åtahelvete. Dagen går och det blir dags att dra till gymmet. Glider in redo för att pumpa med självförtroendet på topp. En trevlig brud står bredvid och det är dags att köra igång. Optimistisk som jag är går jag på de högre vikterna direkt för att visa min otroligt kompakta och starka kropp. Jag börjar köra igång, det blev inte mkt pump innan jag fick ont åtahelvete och inte ens kunde få upp vikterna längre. Där var gymmandet över och jag hoppas för mitt liv att jag aldrig ser den tjejen igen. Snart var jag hemma tog mig ett glas oboy och satte mig framför datorn. Som vanligt blev det att smyga runt på internet och ja jag tror vi stannar där. Timmarna gick, morsan lackar för att jag inte hjälper till. Detta resulterade i att fel ord kom ur min mun och där var min helg förstörd. Ja nu ligger jag här och med facit i hand får jag ändå vara nöjd med dagen. Jag menar allt är ju relativt.

Likes

Comments