Vi tog släkten med oss ut på en försommarsegling och vilken helg vi fick.

Vi utgick från Trosa och första stoppet blev Öja/Landsort

Vi tuggade oss upp mot Utö via Nåttarö.

Brorsan fyllde 50 år och det firades kungligt på Utö Värdshus. Många trötta själar dagen efter😊..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen är vi blötlagd och klar.

Likes

Comments

Här hänger hon vår kära Ragnhild. Nu ska vi stoppa om henne ordentligt så hon får en skön vintervila och är pigg i bäret till våren. En härlig båtsommar har det varit och vi längtar till nästa. Skepp & Hoj 

Likes

Comments

Årets sista segling gick från Nynäshamn via Rånö till Utö. Det här med att stänga säsongen med Utö börjar bli en tradition. Tror det är tredje året I rad som vi är där.

Delar av besättningen från utsiktsplatsen vid kvarnen.

Gruvhål och helgens flytetyg som den här helgen till ära var ett skepp. 13,5 x 4,2 m gav rejält med utrymme då vi bara va sex stycken. Båten, en Elan 434 gick riktigt stadigt och va lättseglad trots sin längd och vikt på 11 ton.

Visst är det nåt speciellt med stora rattar😊

En galet rolig och trevlig helg spm bjöd på bra segling och spontandans Deluxe på Bakfickan.
Skepp å Hoj

Likes

Comments

En långutflykt till Gållsgrund i Trödjes lilla skärgård fick avsluta semestern detta år. Nu kan man knappt hålla sig till nästa seglingshelg som är i början på september😊

Likes

Comments

En vecka fylld med båtutflykter, restaurangbesök kröntes med Whitesnakekonsert i Furuviksparken.

Likes

Comments

Vecka 29 drog vi till Kungsback/Göteborg. Här en bild på Apelviken i Varberg. Klassisk mark för oss Anderssonare då vi var här flera gånger när vi var barn. En punktering var enda smolket i glädjebägaren på en annars härlig vecka.

Likes

Comments

Efter en rolig och het partykväll på Bakfickan, Utö styrde vi idag stäven mot Hafsorkesterns hemmahamn, Gålö. En veckas segling till bl.a Gotland är nu över och det känns rätt skönt att få trampa fast mark ett tag. // Mathias

Likes

Comments

Vi gick för motor upp till Utö då varken väder eller vindar va nåt att segla i. Ännu en gång hade vi turen på vår sida och knep en av de sista platserna i gästhamnen.

Likes

Comments

En för den här veckan, kort segling, tog oss upp mot Nåttarö. En kort visit över natten blir det då vi räknar med att gå till Utö i morgon bitti.

Likes

Comments