Header

Ja nu var det några dagar sen sist jag skrev ett inlägg men har verkligen behövt ta en liten break från sociala medier och bara fokusera på nuet vilket ändå har vart väldigt skönt.

Igår träffade jag och umgicks med Roxanna och nu på måndag ska vi åka till ullared vilket jag är smått nervös inför eftersom det var längesen jag va där men också för man ser fram emot det hela hehe.

Har fixat hundvakt till Playboy medans vi är iväg också då det är väldigt viktigt för mig att det är någon som han känner sen innan så det inte blir några som helst konstigheter för han.

Måste fixa nya träningsskor inom kort också så man kan träna som vanligt eftersom att jag va smart nog att börja använda dem jag tränade i innan när mina ben börja krångla eftersom dem skorna jag hade belastade benen och min rygg så mycket.

Givetvis kan jag träna utan skor och det har jag gjort också men tycker inte det blir likadant liksom, först i början när jag väl börja gå på gymmet så hade jag inga skor och då var det väl inget konstigt med det hehe men nu under tiden man vant sig att ha det så känns det mer ovanligt att inte ha det på sig när man är där hehe..... men sen är det faktiskt mer bekvämt att ha skor på sig också anser jag.

Men vem vet jag kanske hittar ett par i Ullared eller får chans att köpa det innan vi ska dit.

Var iallafall på gymmet i tisdags och ska kanske dit idag om allt vill som jag vill men har känts som det hänt och vart för mycket som gjort att man inte riktigt har haft ro att ställa sig på gymmet att träna... sen är det ju så också att ibland kommer det saker som gör att man måste prioritera liksom.

Det kan vara och bli lite jobbigt ibland eftersom jag verkligen älskar att träna men samtidigt så mår nog kroppen bra av att få vila lite då och då också för så aktiv som jag är och vart under väldigt många år hehe.

Kan vara lite svårt att inse ibland bara och tänka utifrån det perspektivet haha.

Iallafall så ska jag snart börja fixa och dona här hemma men kommer skriva mer under dagen.

Ha det gott :)


​Nf

Likes

Comments

Är du en driven och målmedveten person?🤔
Ja men då kanske det är dig jag söker och du som borde ta chansen att kontakta mig för att lära dig mer om hur du kan bygga upp en trygg framtid framöver utan några som helst startkostnader.

Vore det inte skönt att kunna umgås med familj, vänner etc. att faktiskt ha och kunna ge tiden till saker, samtidigt som du bygger upp en säker trygghet framöver?🙄

Detta är faktiskt möjligt och tycker du att detta stämmer in på dig eller någon i din närhet så skicka mig ett PM 💌 så kan vi talas vid mer och du kan få mer information ☄

​Nf

Likes

Comments

Precis diskat & ska om en liten stund lägga in en kycklingklubba i ugnen jag tänkte äta till middag idag hehe, vart i Nässjö under morgonen för att handla lite då det verkligen behövdes samt vart på gymmet nu under eftermiddagen.

Känns lite tråkigt att man hela tiden måste tänka på så man inte belastar bäckenet så det blir problem som nu i veckan som var, men ah huvudsaken är ju att man faktiskt kan träna samt att man inte gör illa kroppen för det är ju inte skönt när man knappt kan gå.

Iallafall ska jag ställa mig och dammsuga om en liten stund också tänkte jag.

Sen under kvällen blir det nog att arbeta lite.

Ha det bäst 💋

​Nf

Likes

Comments

Nyhet! ☄

Den 11 December kommer det finnas olika läckerheter att välja bland som kan sätta färg på just dina läppar. 💋

Passar ju perfekt som present/julklapp till flickvännen, mamma etc. så passa på. 😊

Skicka mig ett PM 💌 om du känner det minsta lilla intresse så får du mer info 🙂

​Nf

Likes

Comments

Om man tror på sig själv och verkligen vågar göra det så är det mesta möjligt.
Tänk att enbart av att lägga ner en liten stund varje dag kan göra så du bygger upp en trygg framtid samt frihet framöver, samtidigt som du även kan hålla på med det du drömmer om.

Låter inte dumt va?🙄

Jag tror nog att dem flesta är lite tveksamma i början 🤔 lite osäkra på sig själva kanske och om det verkligen kommer fungera för det gjorde även jag.

MEN tro mig att med tiden man ger de hela så ser man att det verkligen är möjligt så länge man inte ger upp utan håller den där drivande lågan glödande. ☄

Tycker du detta låter spännande ?
Skicka då mig ett PM 💌 så ska jag hjälpa och vägleda dig så du kommer igång.
 👉 Våga ta chansen idag och tro på dig själv för du kommer inte ångra dig. 👈

​Nf

Likes

Comments

Morgon!
Klev upp vid tio i sex i morse men har verkligen inte sovit många timmar under natten.
Vet inte vad klockan var när jag va tvungen att gå på toa, sen efter de så har jag bara legat och vänt på mig för att försöka somna .
Den lilla har hållt på att sparka och leva i magen så har inte kunnat komma till ro hehe, sist jag kolla på klockan vet jag att den va 04.18 och då blev jag chockad över hur många timmar man legat vaken.
Är iallafall måndag idag, på onsdag är det exakt 3 månader kvar tills den lilla kommer 👏 tiden går väldigt fort nu tycker jag.
Ska iallafall fixa ordning mig nu men skriver mer senare. 🙂
💋

​Nf

Likes

Comments

Skulle precis logga in och skriva ett inlägg men sen tänkte jag , ne jag kan lika väl blogga från telefonen som ändå låg nära till hands.
Var en lugn dag igår, kollade på serien Alex under kvällen men som vanligt så somna jag.
Lär bli en lugn dag idag med om inget annat skulle inträffa man inte räknat med, började kolla på bonusfamiljen i fredags och kollat lite varje dag nu.
Sett några avsnitt innan av serien men tycker den är helt okej faktiskt.
Imorgon blir de att gå till gymmet igen 😋 brukar köra 4-5 ggr per vecka och tror nånstans att jag tränade ryggen fel under ett pass som jag gjort innan med som urartade precis likadant att jag fick svårt att gå mm eftersom det vart lite jobbigt nu denna veckan.
Men vad vet jag ... ha de gott så länge iallafall. 💋

​Nf

Likes

Comments

Och igår kom snön på kvällen för första gången detta året 🙂❄ tycker det är riktigt mysigt konstigt nog men det är nu man märker att det närmar sig mer och mer till julafton. 🎅🏻
Inte nu på måndag utan nästa så ska vi åka till Ullared 🙄 och snacka om att jag ser fram emot de för lär ju finnas massvis med bra saker att köpa. 😏
Försökte träna lite lätt igår på gymmet och ah de gick väl helt okej, dock lite trisst att man vill mer än kroppen men så de är ibland.
Får se vad man hittar på idag men hoppas ni får en bra start på denna lördag.
💋

​Nf

Likes

Comments