Eller rättare sagt hur jag tror allt började..
Som liten var jag duktig i skolan och gillade skolan, och som alla små barn ville jag ju naturligtvis visa det redan på dagis nivå .
Där började det , jag kommer ihåg hur en av mina dagis fröknar kommenterade ett broderi som jag gjort , ni vet de där tyget som var rutiga och man skulle sy med färgglada trådar i dem .. tror jag satt och väntade på att jag skulle få hjälp att fästa tråden, det tog väl för lång tid så jag fäste den själv på mitt vis.. det blev en stor plump av det och fröken kom och påpekade att det var väl inte så vackert typ ( kommer inte ihåg ordagrant det var ju några år sedan) men jag vet att jag tyckte hon var dum som inte såg att det faktiskt var en sjö !! vet att jag kände mig jätte ledsen för det här, jag hade ju gjort så gott jag kunnat ju och det var en jättefin sjö tyckte jag .
Nästa gång jag kände av konstiga kommentarer var då vi skulle göra siluetter av vårat ansikte så vi satt där i skenet av projektorn medans fröknarna ritade av oss, då var det någon kommentar om hur jag satt med huvudet och min näsa, tror jag var för uppnäst el något sådant.
Det var säkert inte bara de här händelserna som orsakat mina " problem" men det är dem här som satt sig i minnet .
Och säkert menade dagis fröken inget illa med sina kommentarer, men det gjorde ont i det lilla barnet där och då.

Men som sagt det är nog livet i sig som format mig och det tog många år innan jag insåg att jag måste jobba med mig själv lite .. det är inte hela världen det är fel på . Men jag måste inse att jag oxå har ett värde !
Jag har en lång resa framför mig även om jag kommit en bit på väg redna nu .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välkommen till min lilla hörna .. Den här bloggen är till för mig själv att ha som en dagbok och ett litet arkiv att gå tillbaka till och läsa ibland. Men mest som ett redskap på min resa mot bättre självkänsla.
Jag väljer att vara anonym, men kan kan väl ge er lite detaljer iaf .
Kvinna, gift , 2 barn och husdjur av olika sorter.
Tills vi ses igen .. va snäll mot dig själv <3

/ M

Likes

Comments