​äntligen är det påfyllning på kontot, inte lätt att göra eget om man saknar ingredienser. Men nu är matbeställning klar så till helgen ska jag försöka mig på att göra ostkaka och salladsost. 

Mina chili och paprikaplantor verkar må gott än så länge. Det gör dock inte jag, vaknade 00.10 och nu är jag så övertrött så kan inte komma till ro

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​chili och paprika börjar komma upp, nu hoppas jag de blir stora och fina så jag kan göra chilisås bl a

Likes

Comments

halva köket är röjt och städat och nu tar jag paus. Måste bli av med det bortrensade också, för det blir en del till återvinning. I julas köpte jag bl a den här boken och trodde den skulle ge inspiration. Tyvärr är den en av sakerna som rensas bort😄 Den gav inte mig någon kick.


det finns en del jag vill/behöver ha nytt men köpesaker väntar jag med. Däremot ska jag göra lite grejer själv, som jag kan virka, snickra eller knyta. Ska leta lite inspiration på nätet i veckan. En bok till ska jag vika och ha uppe på skåpet dock med annan text.

Likes

Comments

​lämnat skurspann o trasa för garner. Blev klar med en julklapp

Likes

Comments

nästan allt hemma går i svart, grått och vitt. Är det det som avspeglar min sinnesstämning eller är det det som ger mig sinnesstämningen? Nu ska här in mer färg, och nu har jag hittat plats för var denna tavla jag fått av en jobbarkompis. Den gör mig glad, så borde satt upp den tidigare 

Likes

Comments

​trots att jag är rätt duktig på att rensa prylar och trodde jag inte hade något kvar fick jag ihop detta från två skåp. Undrar vem som satt in det?

Likes

Comments

​det är riktigt skönt att vara hemma och jag sov tills ända för en halvtimme sedan. När jag kom hem så konstatera jag att trots jag inte bott här på snart ett halvår så är det stökigt. Blir väl så när man dundrar hem en kvart och kollar post och hämtar/lämnar något. Just nu vill jag börja om på nytt här hemma och därför sätter jag igång med att rensa lite mer saker och storstäda. Jag kommer väga varje sak jag tar i, om jag vill ha kvar och så får vi se vad som åker ut. En del grejer behöver jag också byta ut. 

Det finns mycket jag vill ha också, för att få in lite nytt fräscht, så jag ska skriva ner och sedan fundera på vad utav detta jag kan tillverka själv.

Det mesta garnityret här är handgjorda saker av mig eller någon annan, och jag värdesätter t ex tavlan jag köpte av en konstnärskompis mer än tavlor jag köpt/ärvt. Så ska försöka få all dekoration handgjort så småningom. Är ju ingen prylälskare så blir inte så dyrt. Har man för mycket ser man inte skogen för alla träd.

Köket är det första jag ger mig på, började lite igår och fick mig ett nytt vinställ som jag skrev om igår. Deadline för när köket ska vara klart är på söndag skrev jag i min to-do-lista, dock inte vilken söndag😄. Men tanken är imorgon så bäst jag sätter fart

Likes

Comments

​jo är man vinälskare målar man den och gör ett vinställ av den. Tyvärr kan jag inte tillverka vin så får gå och köpa flaskor att fylla upp med. Bra och ha tomma till nästa års saftkokning så två flugor i en smäll

Likes

Comments

​Håller på att packa ihop lite färdigmat, ska åka hem och ha det lugnt hemma, ska försöka komma ifatt med mitt sticke. Bonusbarnet kommer idag och jag orkar inte riktigt med det nu.

Igårkväll kom syrrans man med en kasse igen, som innehöll bakplåtspapper, frysformar som de inte ville släpa med i flytten då det var öppnat och de hade många fler. Så fick jag en helt ny kastrull och två tändare. Kastrullen blev jag extra glad för, mina hemma är rätt tråkiga, ska bara få hem den senare i veckan.

För övrigt är tillståndet mellan mig och särbon lite avslaget, känns som vi pratar förbi varandra, det får jag också fundera på över helgen

Ha nu gott alla, och tack för snälla ord om min makramékreation

Likes

Comments