Själafrid

En trött hjärna behöver vila.
Hur vilar man en hjärna?
Varje dag tänker vi massor av tankar, hela tiden. Vi gör saker och aktiviteter som hjärnan också används till, vi tänker mycket när vi pratar, vi använder hjärnan när vi tar in information från TV, böcker osv. Hjärnan har minst sagt mycket att göra och behöver liksom kroppen, vila & återhämtning för att orka med i det långa loppet.

Jag har i veckan designat och fått hem min egna personliga almanacka från personligalmanacka.se, som en hjälp efter vägen.

Sedan en tid tillbaka så vet jag att jag kommer sällan ihåg saker, tider m.m. som sägs till mig och jag försöker inte heller komma ihåg det. Jag har tagit för vana att skriva ner sådant för att avlasta hjärnan från saker. Om jag inte gör det så glömmer jag, och kan senare bli irriterad för att jag inte minns saker = skapar bara dålig stämning för mig själv och pressar min trötta hjärna.

Ett bra sätt att inte behöva arbeta så mycket tankemässigt är att skapa en struktur, något som jag aldrig någonsin varit bra på eller tyckt om men nu har jag fått tänka om för detta är vägen mot tillfrisknande och en bra sak att ta med sig i vardagen. Min morgon består numera av:

🕗 - Alarmet ringer kl. 08:00 varje morgon.
🐶 - Jag går ut med hundarna på morgonpink.
☕ - Jag äter frukost i lugn och ro.
📒 - Jag tar fram min almanacka, kikar vad jag ska göra idag & fyller i om något tillkommit.

Beroende på dag så tar jag sedan hundarna på en motionsrunda, gör någon hemmasyssla eller om jag har något ärende att uträtta så gör jag det och strukturerar hemmasysslor & hundar därefter. Varje dag har jag även som rutin att utföra mindfulness två gånger per dag, vanligtvis förmiddag och eftermiddag, eftersom att även det är en aktivitet där hjärnan vilar. Känner jag mig extra trött så tar jag en extra övning och känner mig genast mer harmonisk och piggare i hjärnan efteråt.

I min almanacka skriver jag även peppande meningar för varje vecka och mål till veckans slut så att det alltid känns motiverande att öppna & stänga den.
Är man i min sits och inte har oändligt med energi så består inte dagens to-do's av olika jobb, möten, flera hushållssysslor och liknande. För att jag ändå ska känna att jag gör något och att jag lever ett meningsfullt liv om än situationen inte tillåter hur mycket som helst just nu så kan min dagliga to-do i min almanacka se ut såhär:

❤️ Kliv upp 08:00
❤️ Ät frukost
❤️ Borsta tänderna
❤️ Bädda sängen
❤️ Gör mindfulness
❤️ Boka tvättstuga
❤️ Aktivera hundarna
❤️ Gör mindfulness

Hips vips, så kan man få ihop en liten lista som inte alls är avancerad på något vis men det blir ändå svart på vitt framför en att man faktiskt har uträttat saker även de dagar man knappt orkar lyfta ett finger. Det gör att man får ett annat perspektiv och känslan av att inte göra något och att ha en värdelös dag kan ändras till att det faktiskt var en helt ok dag, man har faktiskt gjort flera saker fast det inte kändes så. Man blir genast mer snäll mot sig själv.

Oavsett livssituation så har jag upptäckt glädjen och meningen med denna form av struktur, hur det verkligen kan hjälpa en att klappa sig själv på axeln och avlasta hjärnan.
Istället för att inte ha en aning om hur dagen ska bli eller vilken ordning du ska göra allt du måste göra, glömma bort saker och bli stressad över saker - skriv upp och bocka sedan av bit för bit. Du behöver inte tjorva till det och behöva fundera ens utan du kan bara öppna almanackan och så har du en klar bild. Oavsett om du har mycket eller lite att göra, så ser du också en ungefärlig tidsåtgång till aktiviteter när du har dem framför dig och kan även se ifall du har möjlighet att fara och träffa en vän, åka på massage, ta en vända på stan eller vad som helst som du är sugen på, utan att känna en stress och fundera över om du hinner.

Att för mig se orden "Your speed doesn't matter, forward is forward" varje dag ger en enorm drivkraft & det är så kul att man kan designa sin almanacka precis hur man vill för att skapa sin egen motivationskälla som passar en själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Själafrid

Här har det ekat tomt under en liten tid nu. Planer går inte alltid precis som tänkt och min vision om att ge någon form av ledstjärna till andra via det jag skriver gick inte riktigt som planerat, att leva som man lär. Jag har återigen kämpat emot mig själv, i ren desperation, intalat mig själv att allt är okej bara för att överleva. Det var inte okej, jag var för snabb.

Det var superroligt att börja jobba igen efter att jag började må bra, bli friskare, men tyvärr ett för kraftigt steg att direkt starta i den takt jag gjorde, vet jag nu. Jag visste det inte då, inte till en början. Jag var glad, lycklig, inspirerad, kände att det verkligen gick bra nu. Jag var människa igen, nästan helt frisk.

Sedan kom ryggvärken, nackvärken, den ytliga eller obefintliga sömnen på natten, den minskade aptiten, tröttheten, feberkänslan, panikångesten. Pang bom bara så sov jag 3 dygn, nästan i sträck, dygnet runt. Fortsatte med att jag orkade vara vaken men orkade inte utföra något, ingenting alls. Jag vet vad detta är och jag är inte rädd för det denna gång så jag kan hantera det mycket bättre men till en början blev jag stressad, irriterad på mig själv, besviken, kände det som ett misslyckande.
Men vad hjälper det en själv, att tänka dessa tankar om sig själv? absolut ingenting, du tjälper istället.

Jag är fast besluten, fortfarande, att bli frisk. Jag vet att det kommer att ske, jag har också klarat det en gång tidigare, att bli mycket bättre. Man måste acceptera läget, att det är såhär nu. Göra det bästa för stunden. Jag kan och jag vill.

Om du inte klarar något, se det inte som ett misslyckande. Det var en erfarenhet. En erfarenhet att ta med dig till framtiden, som en liten krycka, hjälpreda för framtida situationer. Det är inte hela världen. Slå inte på dig själv. Klappa på dig själv och ge dig själv en knuff i ryggen, du är bra.

Jag är redo.
Redo att göra bättre beslut för mig själv, så som jag tidigare har gjort och så som jag vet att jag kan. Detta är bara en del av resan, som kommer att utveckla mig mer inför framtiden.

Bästa Facebook-sidan när jag de få gånger är inne och scrollar i flödet: Ett positivt sinne. ❤️

Likes

Comments

Själafrid

Du har tillåtelse att vila
Du är inte ansvarig för att laga allt som är trasigt
Du behöver inte försöka vara alla till lags
Lägg tid på dig själv nu.

Känner du dig glad? Njut.
Känner du dig ledsen? Känn.
Känner du dig orolig? Det är okej.

"Vi människor är bara ångestfyllda gurkor som vandrar omkring på jorden".

Människor består till ca 70% av vatten. Vi är skapta från jord och jord blir vi åter. Celler, molekyler och DNA.

Lika viktigt som det är att behålla denna jordnära tanke om vad vi är skapta av och inte låta tankarna snurra iväg allt för mycket utan också tänka på att alla är vi kött & blod som i grunden är en och samma massa. Lika viktigt är det också att kunna acceptera vår egen individ och omfamna våra känslor som vi faktiskt har.
Visst är det jobbigt att känna sorg, nedstämdhet eller oro? man vill helst bara få det att gå över. Att vara nervös, arg eller irriterad - det gnager i en.

Varför? Oftast för att vi inte vet hur vi ska hantera känslorna. De är otäcka, obehagliga, svåra.
Som tur är så kan vi faktiskt träna på just hanteringen, göra det lättare. Inte göra känslorna mindre känslosamma men att lära oss att på ett lättare sätt gå igenom dem.

En viktig fråga att ställa sig är:
Varför känner jag som jag känner just nu?

Om du är ledsen över något, ta reda på vad du är ledsen över och tänk "ja, det är klart att detta sårar mig för det är något jag bryr mig om, då kan man såklart reagera såhär".

Om du är irriterad, ta även här reda på vad som irriterar dig och tänk "är detta något jag kan göra något åt? är det en livsviktig sak? behöver jag ödsla tid åt detta?".

I alla känslor, oavsett karaktär, finns en grundorsak till reaktionen. Det finns ofta en förklarlig orsak men ibland måste man gräva lite djupare för att finna den.
Det som ofta spär på känslan är att vi där inne i oss blir rädd för att vi inte vet var känslan kommer ifrån eller inte har orsaken tydligt framför oss. Om vi letar reda på orsaken så kan vi se det ur ett annat perspektiv än bara inifrån känslan, det blir något verkligt som man också kan se på.
Om vi tränar på att lyfta fram orsaken för oss själva så kan vi sedan plocka isär orsaken, studera den och ta reda på hur vi ska gå vidare.

Om du irriterar dig över disken, smutstvätten, barnet som kladdat färg överallt eller din partner som gör något på ett slarvigt sätt, fundera.
Vad är det värsta som kan hända om inte disken blir diskad nu eller om inte tvätten blir tvättad nu? Vad är det värsta som kan hända om det kommer färg på bordet, stolen, mattan eller golvet? Varför irriterar du dig på din partners utförande av något?

Mest troligt så kommer inte något särskilt hemskt att hända om du tänker efter, inte egentligen. Disken kommer bli diskad förr eller senare, det kan vara mer eller mindre disk men ingenting värre händer än att det kanske tillkommer en tallrik eller två, det är inte hela världen.
Du kanske får torka upp och rengöra efter ditt barn men varför skulle jorden gå under för det? ta vara på glädjen som kom med målandet istället för att försöka hindra saker från att ske hela tiden.
Det blir stökigt, det blir fläckigt, det hör till och inte kommer världen att gå under för det.
Alla är vi olika människor som utför saker på olika sätt, inget sätt är rätt sätt och vi alla prioriterar olika saker.

Att du irriterar dig på någon annans utförande av något hjälper varken dig eller den andre att utföra det bättre, det skapar bara dålig stämning. Tillåt den andre att göra på sitt sätt. Sen kan du göra på ditt sätt när du utför saken. Det är okej att släppa lite på hur du vill ha det ibland, ingenting farligt kommer att hända och ofta skapar vi onödiga bråk av saker som egentligen är rätt oviktiga. Skippa kommentaren om hur du tyckte att bäddningen blev fel, säg istället "bra jobbat, tack för hjälpen!".

Genom att studera känslorna på detta sätt så kan du skapa en tydligare verklighetsbild för dig själv och tänka flera steg längre eller till och med lösa ett problem. När du fått ett helhetsperspektiv så har du ofta också en klarare bild på hur du kan ta känslan vidare. Du vet orsaken och kan därför lättare acceptera din reaktion och tillåta dig själv att känna som du gör. Det blir förståeligt. I och med att det blir förståeligt så kan du lättare finnas i känslan, vara där och ta in känslan. Omfamna känslan. Alla känslor är egentligen bra känslor därför att vi utvecklas av dem och kan lära oss att hantera olika skeden och därför långsiktigt bli mer balanserade.

Det handlar inte om en strävan efter att vara lycklig, det handlar om en strävan att finna balans.

Efter att du haft det lite tungt en tid, hur härligt är det inte att sedan känna något glädjande? hade du känt känslan av glädje lika tydligt om du alltid var glad? hade du sett den lilla glädjestrimman i det svåra om du alltid var på topp?
Om du aldrig var ledsen, hur skulle du då hantera sorgen när du väl blev drabbad av den?

Om du går igenom alla dina blandade känslor och tränar på att finnas i nuet, då har du skapat en bredare kunskap till dig själv, om dig själv, för framtiden.
Du kommer fortfarande att bli ledsen men du kommer att veta att du tar dig igenom det.
Du kommer att bli arg men du kommer kunna hantera det.
Du kommer att bli glad och du kommer att kunna känna glädjen lite extra där inne i själen.

Omfamna dig själv, i alla lägen och tillåt dig själv att vara du. Tillåt också dig själv att växa och att ta hand om dig själv. Känslor har vi, gurkor eller ej, tillåt känslorna att finnas medan du fortfarande står kvar med fötterna på jorden.🌻

Likes

Comments

Allmänt

Okej, återigen konstaterar jag att min optimism är total. Jag hann absolut med mycket igår men att slipa och måla klart allt som jag tänkt? Nä.

Sänggaveln är iallafall målad ett varv och jag tänker måla ett varv till. Sängborden är inte ens slipade, suck, det är verkligentråkigt att slipa, helt galet vilken tid det tar - fingrarna är helt uppruggade av allt gnuggande. Jag tänker iallafall att jag får visa resultatet när än det är färdigt, det tar verkligen alltid längre tid än man tror.

Är rätt mör i huvudet idag efter att också ha hållt på rensa och sortera i varenda låda och skåp vi har fram till väldigt sent igår. Ska ta det lite lugnt idag. Om än jag inte har några inredningsbilder klara eftersom ingenting blev klart igår så bjuder jag på ett gäng bilder från gårdagens promenad i höstrusket så länge 🍁

Jag tog även in en hel del löv och dekorerade med här hemma, både i vaser och ramar.

Ha en fin dag där ute ❤️

Likes

Comments

Allmänt

Ungefär så skönt nerbäddad som Isa är på bilden, är jag just nu, klockan 10:40.

I normala fall skulle jag ha haft en hel del ångest med tanke på att jag vaknade klockan 10 idag och allt efter kl. 8 känns skräckinjagande sent, men, nu har jag jobbat många dagar på sistone och behövde verkligen bara sova utan att ställa ett alarm. Måste ändå säga att jag ligger som på moln och har gjort det hela natten, svårt att slita sig upp i detta läge trots att jag är rätt pigg.

Dock väntar en spännande dag fyllt av projekt som jag äntligen har tid och energi till. Jag har sett världens finaste väggfärg, helt otippat för min vanliga färgsmak då den är någon form av grå/blå/grön blandning men den bara måste jag ha någonstans. Eftersom att vi bor i en hyreslägenhet så blir det tyvärr inte på väggarna men då kom jag på den briljanta idén att måla sänggaveln och sängborden istället, som jag ändå verkligen ogillar för tillfället, så jag tänker att sovrummet ska få sig en liten uppiffning idag.
Ska åka in på någon färghandel lite senare och se om jag hittar färgen och även ut i skogen och plocka lite grenar och löv till ytterligare några inredningsidéer.

Jag tänker att jag kikar in här senare idag med lite före- och efterbilder på ett höstigt inredningstema!

Likes

Comments

Sådär, till skillnad från igår så känner jag mig idag som en vanlig människa med en vanlig förkylning, pjuh!
Jag blir så glad att jag hittat så många verktyg att hantera ångesten med, som idag gör att jag sällan har långvarig ångest och ibland tillochmed kan tackla den direkt.

Trots mitt tillstånd igår så släpade jag mig in i bilen tillsammans med sambon och stack iväg till min mamma på taco-middag, det bästa jag kunnat göra då den jobbiga känslan i kroppen släppte allt eftersom under kvällen och när vi kom hem igen vid 21-tiden så tog vi en skön liten kvällspromenad med hundarna.

Ibland måste man tvinga sig själv till enklare saker vid tillfällen där ångesten gärna vill stoppa en, för min del så kan det göra att det släpper trots att jag känner mig nära döden till en början.

Idag står bara vila på schemat, låta kroppen återhämta sig och jobba mot förkylningen. Tänkte ta en kopp te på balkongen & pyssla lite, njuta av dagen precis som den är, i lugn och ro.

En av alla roliga saker med att jobba på hotell - du får massor av inspiration till frukost, vilket medför att jag får äta hotellfrukost både de dagar jag jobbar morgon och även mina lediga dagar hemma eller de dagar jag jobbar kväll eftersom att jag då också oftast har tid och lust att inta en superfrukost ✌️ har blivit helt galen i äggröra.


Ha en fin dag ni där ute! 🍁

Likes

Comments

Allmänt

Okej, just need to klaga av mig en aning. Bara för att rensa, få ut skiten ur kroppen.

Vilken jävla förkylning. Har haft känningar några dagar och sambon insjuknade redan tidigare i veckan men jag trodde att jag skulle klara mig eftersom att det börjat släppa väldigt snabbt för honom och jag trodde inte det skulle bli värre än just känningar då jag fortsatt att boosta kroppen med vitaminer, vila och feelgood saker.

Men let's talk about mitt immunförsvar. Jag har i hela mitt liv sällan varit sjuk, absolut lite förkyld sådär men inte dragit på mig varenda förkylning eller haft något ihållande men efter utmattningen, o-m-g.
Det har ju sina förklarliga skäl eftersom att kroppen är på noll men de där gångerna man varit lite sådär småförkyld och bara tyckt det varit sådär lite mysigt ändå att bara krypa ner under en filt med en varm kopp te framför någon mysig film och bara ha det gött och snörvla lite.
Detta scenario idag? No way.

Den brutalt nerbrutna kroppen ger noll myskänsla kan jag säga. Det är inte bara igentäppta bihålor och lite rasslig hals, nej det är en inombords sjukdomskänsla som genomborrar märg och ben och kraften att ens hålla upp huvudet finns inte. Orkar noll och ingenting och man vill typ krypa ur sitt eget skinn. Uäääk.

Detta framkallar lätt så mycket ångest hos mig också då jag är rädd inför tanken att bli sjuk eftersom att jag vet att min kropp inte är lika motståndskraftig som tidigare eftersom jag inte är hundra återställd i mig själv liksom.
Senaste gången jag blev förkyld så satt jag konstant darrandes, kallsvettades, galet yrslig, hade balansrubbningar, illamående med sprängande huvudvärk och kände på riktigt att jag kommer inte att överleva, något är galet fel. Jag var så svag, orkade inte prata, stå, gå, ingenting och det slutade med att jag låg på akuten när jag tillslut inte visste vad jag skulle ta mig till och var så pass allmänpåverkad att jag var tvungen att ringa 1177 som rådde mig till vårdcentralen direkt och som i sin tur skickade mig till akuten där det var tal om ryggmärgsprov och röntgen som ännu mer skrämde skiten ur mig. Men som tur var så fick jag åka hem efter någon timme under observation och det konstaterades bara bihåleinflammation och resten tror jag bara var en reaktion från min försvagade kropp blandat med massor ångest och panikångest.
Därför är det iallafall läskigt för mig och jag blir väldigt lätt rädd och får galen ångest när jag tänker på sjukdom.

Nu har ju detta hänt en gång tidigare om än en väldigt obehaglig gång och jag vet ju att det gick över om än det tog 3 veckor att bli återställd från det så VET jag att det kommer att bli bra.
Så jag ligger här, nerkrupen i sängen och ser på Youtube kanaler som piggar upp mig och fortsätter intala mig själv att det kommer att bli bra. Jag fixar det. Jag klarar det. Det ordnar sig. Kramar om min själ och ger mig själv styrka att mentalt lugna mig. Det är tungt, svårt och läskigt men det ska gå bra. Det är okej och det är inte farligt. Acceptera nuet och att det är okej att känna såhär, jag förstår min reaktion och det är helt okej.

Detta är nog supertrist läsning och ingenting jag heller tänker mig att någon orkar läsa igenom men det är heller inte syftet riktigt. Ibland lättar det att liksom få ut skiten, eller hur? Att få skriva det svart på vitt så att det verkligen står framför en och inte lika mycket inom en. Stenen flyttar sig en aning.

Det är bara förkylning och ångest, det är okej att ha det och det är inte farligt. Det ordnar upp sig. Så, lite lättare att andas. Massor med kärlek och styrka till alla ni andra som också kanske behöver det lite extra just nu. Gör det bästa av dagen, det bästa som går att göra idag, alla dagar innehåller också bra saker om än det är en pytteliten grej eller en superstor grej, alla dagar kan bli bra på sitt sätt. Det är du som väljer, välj det bästa för dig ❤️🌹

Titta vad jag pysslade med igår, äntligen lyckades jag genomföra mitt bullbak som jag skjutit upp en tid. Så gott och mysigt såhär i hösttider. 🍁

Likes

Comments

Allmänt

Förutom det ständiga regnet så, huuur skönt är det inte ute nu? Njöt verkligen av eftermiddagens traskande i skogen som inte riktigt hunnits med de senaste dagarna. Så fina färger det börjat bli ute nu. Min tanke var att även ta fina höstbilder på hundarna men de bestämde sig för att lerbada och att aldrig vilja sluta springa så det gick sämre med det denna gång, åtminstone sover de gott nu.

Något jag däremot måste införskaffa snarast är en värmefilt. Har alltid velat ha en men det har aldrig blivit av för jag har inte känt för att lägga så många hundralappar på en filt. Jag har dock börjat inse att det förmodligen är värt det ändå med tanke på hur kall ända in i märgen jag blir så fort jag varit ute ett tag och det tar verkligen hundra år att få upp någon värme. Kan heller inte somna på kvällen när jag är sådär sjukt kall om benen och fötterna så man huttrar i evigheter innan man somnar, istället för att bara ha en värmefilt då och bli varm på nolltid och kunna somna bättre och snabbare. Måste ha!

Tanken var att baka bullar idag men klockan har runnit iväg så jag satsar nog på chokladbollar idag och bullbak imorgon 😊

Likes

Comments

Allmänt

Fram tills igår så trodde jag bestämt att det var valpen som tuggat sönder Isas bädd, det har nämligen hänt förut, skumgummi all over the place. Men jag hade fel. Det var Isa själv.
Hon är nu i den härliga perioden av ca 2-3 månader innan löp där hon blir valpig, sur, närgången, mysig, superhungrig, mörkrädd och lättskrämd. Tikar är ljuvliga. Ibland.

Dagarna har börjat bestå av plötsliga rusningar på promenaderna - vettskrämd över grässtrået som snuddade henne på svansen, hon höll på dö, varje gång. När man inte får uppmärksamhet eller mat exakt jämt, då terroriserar hon Bentley trots att hon aldrig annars leker, ever. Alternativ två är att smyga och hämta en sko från skostället för att sedan fort som attan rusa till bädden för att hon vet att jag hör henne och kommer gåendes = hon fick mig.
En ny grej är att hon vänder sin bädd upp och ner för att sova på den så istället, bara för att hon kan.

Gotta love her 😎

Visst syns det nästan inte alls att hon vet vad hon gör? 🤓

Likes

Comments

Pysseltips

Jösses vad ett par skor kan betyda mycket hörrni! funktionsmässigt framförallt.

Jag har haft en sån sjuk rygg- och nackvärk senaste dagarna efter att ha gått i värdelösa skor på jobbet. Jag sitter ner 5-10 minuter per arbetspass på 5-7 timmar, annars går eller står jag. Ballerinaskor eller kängor med lite klack är ingen hit då kan jag säga. Klickade därför hem ett par nya promenadskor som jag hoppas kommer idag eller imorgon så det blir bättring med detta.

Något som vid dessa tillfällen kommer väl till användning är min kära värmekudde, gjord av strumpor och ris 😁 ett hett tips till er där ute som inte känner för att lägga pengar på att köpa en värmekudde för flera hundralappar och snabbt vill göra en egen istället.

Det går förstås att ta vilket tyg som helst och sy ihop ett överdrag av men för att på snabbast smidigast sätt slänga ihop en så rekommenderar jag att ta 2 strumpor som du ej är rädd om, fylla med lämplig mängd grötris och knyta ihop öppningen med en hållbar snodd.
Jag har använt dubbla strumpor för att den ska vara mer slitstark så att den går att forma och böja utan problem när den används.

Sedan är det bara att värma i micron tillsammans med en kopp vatten på full effekt i ca 2-3 minuter så har du sedan en perfekt kudde att lägga runt nacken, under ryggen eller precis vart som helst, bara att platta ut eller böja efter användningsområde!

Tillsammans med denna värk så är jag rätt trött och yrslig idag, känner mig nästan lite förkyld. Mest troligt är det bara en indikation på att kroppen behöver vila så är det över sedan. Jag får lätt förkylningskänslor som varar 1-2 dagar och om jag vilar så går det över, det bryter sällan ut och jag är faktiskt väldigt sällan sjuk på så sätt, peppar peppar.

Har iallafall bunkrat upp mig i sängen framför diverse serier med värmekudden runt nacken & pepparmyntsté som lindrar oro. Jag nynnar även emellanåt på låten från Lejonkungen ni vet, den som Timon tror jag det är sjunger som går:

-"ingen förstååår hur dåååligt jag mååår" 😁

Jag vet inte hur det kom sig att jag från början fick den på hjärnan men sedan några månader tillbaka, under den svårare utmattningstiden, så har jag fått den på hjärnan när jag mått som en påse skit och den har lättat upp stämningen hos mig själv.
Det blir så avdramatiserat på något sätt, att inte sitta och ömka eller oroa sig för sig själv utan istället se lite komiskt på det för det kommer ju bli bättre förr eller senare, det är bara att vänta ut och göra det bästa för stunden.
Kan därför tycka att den låten gör det lite drägligare, att man kan skratta lite åt situationen hur jäkla dåligt man än mår.

Likes

Comments