Hej!! Jag vill bara säga att jag har skaffat ny blogg som är lite mer om mitt hästliv och mål. Jag hoppas ni vill följa den istället!!

Min nya blogg:

nouw.com/sirisdressyr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejj!! God morgon!! Jag vakna tidigt av någon andlending men jag är ändå super pigg men i alla fall. Många börjar i skolan idag men jag börjar inte fören på måndag!!! Det ska bli kul att träffa alla kompisar igen men läxorna är jag lite mindre taggad på och alla prov, test och uhh...... Men jag ska vara ledig en dag till och ta det lugnt,

Likes

Comments

Snö har nu kommit och endå mycket här där jag bor!! Jag älskar snö om det är lite snö, så lagom så man kan åka pulka. Den här bilden ska visa hur glad jag blir när det kommer snö!!​

Likes

Comments

God morgon!! Jag hoppas ni alla mår bra!

En sak jag har tänkt på är att hur många barn som mår dåligt i skolan. Och inte på grund av sjukdom alltid utan oftast av skolmiljön. Skolkamraterna som slår och säger grymt taskiga saker eller vuxna som behandlar vissa barn dumt av olika anledningar som är helt korkat.

Jag går i sexan och går i en klass som är både rolig och taskig. Det finns vissa som säger saker som: Idiot, jävla unge, korkskalle och mycket mer. Och jag som är ganska känslig av mig och tagit det hårt men jag har senare lärt mig att sluta bry mig och istället på dom fantastiska kamraterna som jag har. Men jag vet att många barn inte kan sluta bry sig om taskiga kommentarer och oftast sägs dom inte face to face utan på olika sociala nätverk.

Det finns barn som tar självmord på grund at detta och föräldrarna undrar varför, för många föräldrar vet inte om det som händer på skolan och sociala nätverk. Många föräldrar försöker fråga sina barn men faktiskt så får man kanske gå till skolan eller kolla på sociala nätverk om barnet har fått taskiga kommentarer. 

Jag är en sån som står emot mobbning och vill hjälpa barn (och vuxna) att slippa må dåligt när dom är på väg till skolan eller jobbet. Mobbning ska inte finnas och man ska må bra!

Jag hoppas jag har hjälp er att förstå vad som finns och försökt prata med era föräldrar om det är något som bekymrar dig!! Dom kommer förstå och hjälpa dig!! Och försök att skita i taskiga kommentarer, jag vet att det inte är lät men tänk att dom som skriver eller säger taskiga kommentarer kan slänga sig i väggen!!!

Ha en trevlig dag!! Och gått nytt år i efter hand!!!


Likes

Comments

Namn: Siri Ryrstedt

Familj: Mamma, pappa och lillasyster

Ålder: 12

Född: 2003

Längd: 162 ungefär

Intressen: Rida, dansa och sjunga

Favoritmat: Friterade räkor med pommes

favoritämne i skolan: idrott och historia

3 saker jag är bra på: Rida, var rolig (tror jag) och att springa

3 saker jag är dålig på: sjunga (min röst låter inte bra), att hålla mig samlad (bli lätt uppspelt) och att måla/rita

Nu vet ni lite mer om mig och ni får gärna fråga andra frågor som jag inte har svarat på nu. Hoppas n i vill läsa min blogg.

Vi ses!!!


Likes

Comments