Jag är inte död. Jag har bara så himla mycket att göra med sommarjobb och allt. Så man får kanske säga att bloggen har lite sommarlov.. Ska dock skriva nåt så fort jag hinner. Ha en underbar sommar alla fina läsare.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsGå ner upp till 10kg på 14 dagar och få en ny sund livsstil för livet med en personligt utformad diet


Känner du att du bär på några fettkilon för mycket och att du är orkeslös och ur form? Ingen panik: Startar du nu är du i god form inom kort. Det kan röra sig om en rejäl viktminskning (för vissa) men det kan också röra sig om att lägga om sin livsstil för gott till ett nyttigt och hälsosamt ätande för livet.

Personligen har jag själv känt stora positiva förändringar sen jag ändrade min egen kost. Från att för två år sedan varit "vanlig köttätare" har jag gått över till en pesceriansk clean eating kost med mycket frukt och grönt och jag märker stora förändringar i hur jag mår och i vad jag orkar prestera. Detta vill jag också gärna dela med mig av till andra och hjälpa människor att hitta sin egen personliga, nyttiga och bästa livsstil. Den respons som jag har fått från min läsare och dietare på sista tiden har dessutom varit helt fantastiskt och utan er hade jag inte varit så pushad och motiverad som jag faktiskt är nu.

En personligt utformad diet är också är en superbra investering i din kropp. På bara några få veckor - månader hinner man uträtta otroligt mycket med sin kropp och sitt välbefinnande.

Jag har bland annat utformat flera utmanande dieter. Jag har till exempel fått göra en diet för att stärka sköldkörteln på en kvinna med Hashimotos sjukdom förutom att ta bort oönskade kilon… det var lite spännande för det var första gången jag gjorde något sånt och det roligaste av allt är att dietbeställaren blev väldigt nöjd och tom fick bättre blodvärden med minskat antal antikroppar….

Sen har jag gjort en ren fiskdiet och en vegetarisk diet också samt några dieter till fitness och body builders. Bland annat har jag utformat en diet till en tjej som tävlar inom fitness i bland annat luciapokalen. Allt detta har varit väldigt intressant, lärorikt och spännande.

I en individuellt gjord diet tar jag speciellt hänsyn till personliga fakta som ålder, längd, vikt, aktivitetsnivå, speciella önskemål osv. Naturligtvis är allt helt anonymt och inget som det skrivs om på min blogg om du inte just skulle vilja det. Först till kvarn gäller för jag hinner inte göra hur många som helst eftersom jag pluggar medicin och just nu också tar lite andra extrakurser och ibland jobbar lite extra på helgerna dessutom.


INTRESSERAD? Skriv en rad till: gabriellesgarderob@hotmail.com så berättar jag mer


Massor av kramar till mina fina läsare!


PS: nu också speciell 60/600-ketodiet för att gå ner upp till 5 kg på 4 dar!
Likes

Comments


Kikärtor är en av mina favoriter och de passar ju nästan till allt. Dessutom går det att gör hummus av dem, något som jag älskar. Förutom detta så

1. reglerar de hormoner som gör det lättare att somna in. Så lider du av sömnlöshet - ät lite kikärtor

2. Sänker det onda kolestrerolet.

3. Avgiftar kroppen från sulfitföreningar

4. innehåller massor av fiber

5. Kontrollerar blodsockret och indirekt diabetes

6. Boostar immunförsvaret

7. Stärker håret

8. de är mycket kalciumrika

9. Järnkälla

10. Har en healande verkan på huden.


Likes

Comments


Igår provade jag nåt super gott som dessutom var späckat med protein - tonfiskburgare eller kanske ska man kalla dem tonfiskfalafel. Så här gör du:

2 vakuumpåsar tonfisk

1/2 tetra mixade kikärtor

2 msk kikärtsmjöl

Dill

3 msk ajvar

En skvätt olivolja och salt


Krama ihop allt och gör små burgare. Stek knapriga i olivolja.Likes

Comments

Likes

Comments


Så skön tisha och fin passform. Bara bomull, nåt att bo i till vardagslag i sommar.

Likes

Comments


Idag var jag på posten och hämtade ut min vinst som bästa blogg. Utnämningen och vinsten kommer från finaste Isabella titta gärna in på hennes härliga blogg - HÄR . Just nu har hon dessutom en superfin Givaway så missa inte det!

Tusen tusen tack Isabella för den fina gåvan den blir perfekt till midsommar. Kommer att skriva en recension om produkten också då det är första gången jag får tillfälle att prova den.


Likes

Comments