. . . Fast det är inget jag känner av än eftersom jag jobbar på Stockholmsmässan. Hörde det var ljuvligt väder ute så det är lite trist att vara i mässhallen utan fönster. Well well slutar 17 ska försöka få pojkvännen med på sushibuffe, grymt sugen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Äntligen hemma i Stockholm underbart, ligger i min sköna säng. Nu blir det lite film.

  • 19 readers

Likes

Comments


Jag hade idag tänkt att lägga ut lite goda kycklingrätter på tidsinlagda inlägg då jag är lite upptagen idag och inte hinner sitta framför datorn. Detta är superfräscha kycklingrätter som varit mina favoriter tidig

Jag har ju sedan en tid tillbaka bestämt mig att inte äta kött från däggdjur och fågel och i år så det har det mest blivit vegetariskt och fisk här på bloggen.

Flera läsare har frågat om man inte kan byta fisk mot kyckling eller annat kött ibland och visst kan man det om man vill.

Därför tänkte jag nu lägga ut några av mina godaste kycklingrecept här idag.


Likes

Comments


Godmorgon alla! jag har fått mig en god nattssömn och vi har fått i oss både ägg frukt och kaffe. Om en stund bär det av till Stockholm där vi ska installera oss på Stockholmsmässan där vi ska delta i helgen. Förkylningen börjar avta bara lite lätt snuva och hosta och det känns så great! Snart är jag fit for fight igen!


Likes

Comments


Här kommer de få bilderna som jag tog på Vox-hotell i Jönköping. Då jag var knassjuk under resan och bara jobba eller låg i sängen så har jag tyvärr inget direkt att säga om staden. Fredagkväll åt vi på en medelmåttig indisk restaurang på lördagen inte alls då jag bara ville sova och söndagen avslutades på en enkel pizzeria. Hotellet var rent och fint, rummet pluttelitet men det visste vi redan så det störde inte, sängen och duschen supersköna. Frukostbuffé var helt okej men inte en av de bästa jag upplevt som visa hade skrivit i recensionen utan rätt standard. Hade det bara inte varit för att hotellet inte tog kontanter skulle jag rekommenderat det. Jag är personligen mot ett kontantlöst samhälle och tycker det är knaskonstigt när man inte kan betala med vanliga pengar. Personligen tycker jag att det är ett hot mot demokratin och att det slår mot de fattiga, utslagna och svaga i samhället. Hursomhelst en diskussion jag tar en annan gång!


  • 33 readers

Likes

Comments


Ursäkta dålig uppdatering men jag har som sagt inte mått så bra de senaste dagarna. Är nu hos älsklingens släkt och bara vilar och i morgon så åker vi hem till Sthlm. På fredag ska jag jobba igen så då hoppas jag att det sista av förkylningen gett med sig. Nu ska jag strax göra en tidig natt så jag snabbt friskar på mig. Klämt en propudd och en nocco nyss.


  • 33 readers

Likes

Comments


I måndags var det alltså vårdagjämningen och nu har våren officiellt kommit. Här i Norrköping är det lite soldisigt men man anar ändå att det snart kommer att bli lite varmare. Jag längtar verkligen efter våren och sommaren nu. Inatt sov jag som en prinsessa och den hemska förkylningen har börjat ge med sig. Så skönt! Äter lite finska surdegsmackor och dricker kaffe och ska se klart en serie -skönt!


Likes

Comments


Ostaradagen - vårdagjämningen

Visste ni att det igår var Ostara - Vårdagjämningen. Det var då som den egentliga påsken firades enligt gamla keltiska traditioner. Det är därifrån både påskharen och traditionen med äggen härstammar. Man firar att dag och natt äntligen har blivit lika långa och att våren nu har gjort sitt intåg och att allt än en gång föds på nytt.

Fira Ostaraafton eller dagen med något festligt vårigt att äta och bär in fint grönt ris och vårblommor och tänd pastelliga gröna ljus.

Hos oss ikväll ska vi äta en härlig sydfransk musselgryta och dricka lite skumpa för att fira in vårens ankomst.

Vad kan då göra för att fira Ostara?

En av de vanligaste ritualerna är faktiskt den årliga vårstädningen. Här städar man hela hemmet och städar ut gamla dåliga saker och energier. ut med det gamla och in med det nya livgivande. Här kan man också passa på att vårstäda sig själv innifrån och ut och städa bort gamla dåliga vanor. Detta är verkligen en tid för pånyttfödelse och för att sätta nya planer i verket. Det som sås nu i Mars skördas senare i höst så så klokt dina nya idéer.Likes

CommentsGå ner upp till 10kg på 14 dagar och få en ny sund livsstil för livet med en personligt utformad diet


Känner du att du bär på några fettkilon för mycket och att du är orkeslös och ur form? Ingen panik: Startar du nu är du i god form inom kort.

En personligt utformad diet är också är en superbra investering i din kropp. På bara några få veckor - månader hinner man uträtta otroligt mycket med sin kropp och sitt välbefinnande.

Jag har bland annat utformat flera utmanande dieter. Jag har till exempel fått göra en diet för att stärka sköldkörteln på en kvinna med Hashimotos sjukdom förutom att ta bort oönskade kilon… det var lite spännande för det var första gången jag gjorde något sånt och det roligaste av allt är att dietbeställaren blev väldigt nöjd och tom fick bättre blodvärden….

Sen har jag gjort en ren fisk diet och en vegetarisk diet också samt några dieter till fitness och body builders. Bland annat har jag utformat en diet till en tjej som tävlar inom fitness i bland annat luciapokalen. Allt detta har varit väldigt intressant, lärorikt och spännande.

I en individuellt gjord diet tar jag speciellt hänsyn till personliga fakta som ålder, längd, vikt, aktivitetsnivå, speciella önskemål osv. Naturligtvis är allt helt anonymt och inget som det skrivs om på min blogg om du inte just skulle vilja det. Först till kvarn gäller för jag hinner inte göra hur många som helst eftersom jag pluggar medicin och just nu också tar lite andra extrakurser och ibland jobbar lite extra på helgerna dessutom.

INTRESSERAD? Skriv en rad till: gabriellesgarderob@hotmail.com så berättar jag mer

Massor av kramar till mina fina läsare!


Likes

Comments


Vaknade tidigt idag redan innan halv åtta, tror det beror på att jag sovit såååå mycket nu när jag varit sjuk. vi är fortfarande i Norrköping och vi får se om vi åker hem till Stockholm idag eller imorgon. Solen lyser så underbart här och jag sitter på terrassen och dricker kaffe


Likes

Comments