siw
Hej! Emilia här bakom skärmen, dansandes med fingrarna på tangent bordet. Jag hade tänkt börja blogga igen, dels för att jag älskar att skriva och det har varit en stor passion sedan ung ålder. Men också för att jag har ett väldigt stort bagage där många kan känna igen sig i, möjligtvis inspireras av min resa och möjligtvis hitta styrka.


För en närmare inblick och förståelse i vad jag menar med stort bagage, så är jag uppväxt i en dysfunktionell familj- en familj som inte är fungerande. I mitt fall har det varit psykisk ohälsa hos båda mina föräldrar, olika missbruk och våld. När jag blev 17 år flyttade jag till mitt första familjehem, två veckor senare kom jag till ett nytt ( dock var det mer som ett barnhem) där jag bodde ca 8 månader och jag blev allt mer destruktiv. Därefter hamnade jag i ett jourhem som jag bodde i nästan ett halvår och sedan efter studenten flyttade jag till eget.


För ett år sen tog jag studenten, idag jobbar för fullt bla som ambassadör för Knas hemma, där jag tillsammans med andra berättar om våra egna erfarenheter, utbildar socialtjänst osv. Utöver det föreläser jag ibland privat, modeskribent på Fashion 9one1 och jobbar på gymnasieskola. Jag är en väldigt aktiv, engagerande och driven människa som älskar att ha många bollar i luften. Med andra ord är jag en mångsysslare.

I min värld är ingenting omöjligt, vad vi vet så lever vi bara en gång så det är att bara att ta för sig och följa sina drömmar. Det finns inga för höga mål, bara olika starka viljor och syner på hur man kan lösa saker och ta sig framåt. Vissa målar upp sina egna murar, medan andra river dessa.

Ni kommer få följa med i min vardag, på min resa, bakåt och framåt i tiden. Lämna gärna er egna blogg om ni har i kommentarsfältet, så kikar jag in och säger hej. :-)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments