Efteråeret har virklig ramt Danmark, hvilket jeg faktisk ikke er rigtig fan af. Jeg syntes det koldt, klamt, vådt og deprimerende. Der er dog også et par ting ved efteråret som alligevel har en charme: en varm kaffe i kulden, cafeture, dagene brugt under dynen og selvfølgelig tøjet.

Jeg syntes at mode når sit peak hvert efterår. Sommer er for varmt til at have lag på og vinter magter man ikke at have mindre end 3 lag på. Det er den perfekte blanding af varmt og koldt, stilet og behagligt.

Men med det kolde vejr udenfor ender jeg sku tit med at sidde indefor og browse forskellige butikker igennem på nettet. Så ja, her er nogle af de lækre items jeg vil eje her før det bliver for koldt.

Hvor kan det købes:

*fra venstre

1) Reebok (fundet på Asos), ca. 400kr

2) Levis hvide jeans (kan købes vintage i fx Episode og Wasteland)

3) Wood Wood, 1200 kr,

4) Morphe 35O nature glow (kan købes på houseofstars.dk), ca. 270kr

5) Samsøe Samsøe, 700kr


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Ikke på den måde. Heh. Ej.

Det regner i kolde Danmark og man er mest bare i humør til at ligge under dynen, hvilket jeg stærkt anbefaler. Ligger i min seng, mens det regner udenfor mit vindue. Det er bare så enormt rart at ligge og lytte til musik og bare browse en masse tøjbutikkers hjemmesider uden nogen intention om at købe noget. Laver bare alt andet end at være på Lectio og lave mine lorte opgaver til imorgen.

Så her er lidt stemning som i måske kan relatere til:

(PS. Jens Ole, fra ukendt kunstner, er mandEN)

Likes

Comments

Hej og velkommen til min nye blog! Wihu(!!). Ja det er spændene tider.

Jeg hedder Siv Hester, jeg er 16 år gammel og har boet i København det sidste år. Meget basic info, men tænker det er godt i lige ved.

Jeg har ingen plan om hvad denne blog kommer til at indeholde, da jeg knap nok kan planlægge hvad jeg vil have til aftensmad, så er sådan noget langt-ude-i-fremtiden-planlægning ret svært for mig. Det bliver dog nok bare sådan noget kedeligt lort; livsstil, tøj og alt det der. Orker ærlig ikke det store, da jeg syntes det er for svært og så er det bare heller ikke mig. Men forvent nogle stemningsbilleder, dog vil jeg heldigvis ikke bruge ordet 'Mood'.

Her tilsidst kan i lige får nogle små facts om mig. Heh.

1) Jeg har boet i Berlin, en ø med 200 mennesker, Aarhus og nu København. Så har været godt omkring.

2) Jeg lytter til spotify hele tiden (lytter til en blanding af rap, 90er og det nyere), dog nægter jeg at betale for premium

3) Jeg er lige blevet færdig med folkeskolen og starter på gymnasie efter sommerferien. Jeg tror det bliver virkelig godt, og glæder mig lidt til at slippe for nogle af dem fra min omgangskreds fra folkeskolen (host-host)

4) Jeg er ikke et godt forbillede. Ikke for at sige at jeg er den ultimative bad girl, for det er jeg ikke, men jeg har mine "rebelske sider" som min mor siger. Det får i nok også at se hvis i følger med;)

5) Jeg er btw. halv englesk, så JA, jeg snakker okay engelsk.

6) Jeg er derimod virkelig dårlig til at stave og læse. Det går langsomt.


Ja det var det. Her er en lille sang at slutte/starte på...

Likes

Comments