Header
Husbygget🏡

Hej alla fina!

Har tidigare bloggat om att vi bygger hus, och vi håller på för fullt med att skapa idéer inför hur vi vill ha det☺️️ Både jag och H är väldigt intresserade av hus, inredning och design och vi har verkligen roligt när vi slår ihop våra hjärnor tillsammans😃 Däremot är jag mer mot den lantliga stilen och H mot det stilrena, så vi försöker hitta ett mittemellan läge. Huset vi bygger är över 250 kvm (i know, huge😅) och så bygger vi ett garage med tre stora portar och tvätthall på 125 kvm. Huset är inte svensktillverkat och vi har ritat huset efter våra önskemål☺️️ Ska berätta mer om det en annan gång. Här kommer iallafall lite idéer om hur vi vill ha det. Ha en fin dag så länge💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag går jag in i vecka 39 vilket betyder att bebisen kan komma närsomhelst och det känns underbart. Men det har inte varit någon dans på rosor att vara gravid. Seriöst, jag vet inte om jag kommer orka bli gravid igen, fastän jag lovat mig själv sedan jag var liten att minst skaffa 2 barn då jag växte upp väldigt ensam och utan syskon. Mitt problem har inte varit att jag mått illa, har inte spytt en ända gång och har i princip mått helt ok. Mitt problem har varit min vikt😁 Jag tänker inte ens skriva hur mycket jag gått upp, men det är inte tvåsiffrigt längre😩 Jag vet att alla tjatar om hur fin jag är och att jag förmodligen bär på mycket vätska och bla bla bla!! Sorry, men inget tröstar!!! Jag är uppe i tresiffrigt, hallå? Sitter och tröstar mig själv med att titta på gamla bilder på mig själv, dessa bilder är tagna för mindre än 1 år sedan när vi var i Spanien!

Hoppas ni får en bättre dag, kram! 💕

Likes

Comments

Gravid 16/17

Nu är det inte länge kvar till BF, är beräknad den 24/6 men räknar med att gå över. För 2 dagar sedan fotades jag av fina Evelina, här kommer lite bilder:) P.S, det var IS kallt i vattnet, haha!

Likes

Comments

Familj/vänner

Känner att jag varit dålig på att uppdatera bloggen på sista tiden, jag får försöka ändra på det nu när alla festligheter är över:)

I lördags hade jag examensceremoni på Umeå universitet då jag äntligen avslutade mina studier efter fyra lärorika år. Mamma och mina bröder kom hit redan i torsdags för att fira min examen, min svärfamilj kom på lördagen. Jag älskar när hela familjen är samlade, det är så viktigt för mig och vi har det alltid så mysigt ihop <3

Här kommer lite bilder från i lördags! KramLikes

Comments

Allmänt

​Tidigt imorse vaknade jag upp av att ha fått 2 olika notiser på instagram. Två fantastiska själar som hade skrivit privata meddelanden med massa pepp, kärlek och fina ord, blev helt rörd. Fina NI, blev så glad och ni gjorde min dag<3 Kram!

Likes

Comments

Gravid 16/17

Går snart in i vecka 35 och jag kommer närmare datumet då jag ska få träffa min lilla älskling <3 Jag har sista tiden känt att jag blivit tung och vill gärna att tiden går fortare nu.

Vad gör jag om dagarna?: Har en sista kurs kvar i skolan innan examen den 3/6, (LÄNGTAR) så jag är upptagen med att gå på föreläsningar samt skriva tentor. Sedan försöker jag slappna av en hel del, sova, vila och bara må bra.

Vad har jag kvar att göra innan bebis ankomst?: Jag tänkte börja tvätta alla bebiskläder nästa vecka, måste först inhandla parfymfri tvättmedel. Ska skriva ett förlossningsbrev, packa väskan inför BB.

Vad är jag orolig över?: Många som frågat mig om jag är nervös inför förlossningen, men jag är väldigt lugn och ser fram emot det. Har hört alla möjliga historier, både negativa och positiva men det är inget som gör mig orolig :) Sen får vi se hur kaxig jag är när jag väl ska föda, haha!

Vad längtar jag efter?: Just nu längtar jag mest av allt över att få träffa min son<3 Jag längtar också efter en solsemester utomlands med min familj. Vi hade tänkt åka någonstans under min graviditet men allt med husbygget och skolan kom i vägen så vi har skjutit upp på semestern till hösten/vinter istället.

Ha en fin dag! Kram

Likes

Comments

​För några dagar sedan kom denna fina babybest med posten. H hade beställt den närjag var bortrest och ville överraska mig när jag kom hem <3 Han är verkligen bäst min man<3 Jag fullkomligt älskar den, hur fin är den inte? Efter att ha deltagit på föräldrargruppen i 4 veckor fick vi information om att dem tagit bort sängarna på Umeå universitetssjukhuset och att man numera måste ta med sig en babynest till förlossningen.  Så nu är vi redo för att lägga lillen i den här fina nesten <3 

Likes

Comments

Gravid 16/17

Här kommer lite bilder från min babyshower :) Älskar varenda själ som är med på bilden, tack för att ni finns i mitt liv (svärmor saknas dock <3)

Likes

Comments

Familj/vänner

​Förra helgen överraskade vi min fina vän Sarah med en möhippa <3 Vi var över 20 tjejer och dagen startade kl:8.00 i Örebro. Vi började med frukost sedan bar det av för hästridning, lunch på stan, spa, utgång och massa annat. Bröllopet bär av den 1/7 men vi kommer inte kunna närvara på deras stora dag då jag är beräknad 1 vecka innan :(  Men hade lovat mig själv att orka delta på hennes möhippa, och jag är så glad att jag gjorde det. Världens finaste Sarah, är så glad att hon hittat sin prins, önskar dem all lycka i världen <3

Likes

Comments

Allmänt, Familj/vänner

Förra veckan åkte jag ner till Eskilstuna för att spendera tid med min familj och vänner. Nu är det inte långt kvar till bebis ankomst så jag passade på att vara där i 10 dagar. Det är alltid kul att åka ner och umgås med dem jag älskar, man uppskattar det på ett helt annat sätt, speciellt när man bor så långt ifrån dem. Jag får förfrågningar hela tiden om jag ska flytta tillbaka, men i dagsläget har vi planer på att bosätta oss i Umeå. H pluggar dessutom till mäklare och arbetar samtidigt heltid, vi bygger hus och jag känner att jag gärna vill vara nära mina svärföräldrar. Men jag hade så gärna velat ha mamma och mina bröder nära mig. Fast man vet aldrig i framtiden, vi kanske flyttar ner om några år :)

Likes

Comments