Header

En ganska klurig fråga måste jag få säga! Men vad är perfektion? Är det den där kroppen du alltid suktat efter, bh:n som ger dina bröst lyftet du alltid velat ha, pojkvännen som står i köket och lagar mat när du kommer hem efter jobbet? 

Existerar perfektion, eller är det en påhittad​fantasi? Vem är perfekt? Det som är perfekt i dina ögon kanske inte är i mina? Jag kanske drömmer om en stor familj och du fantasier om att bli hockey spelare? Så vad är perfektion och existerar det ens? 


Puss 


Likes

Comments

När tankarna får vandra iväg och det kliar i fingrarna att få skriva igen så vet man att man är redo. Redo att släppa ut tankarna för omvärlden som har snurrat i mitt huvud ett tag nu... och det är så skönt plus nu är jag ett blogginlägg rikare.

För övrigt så har denna dag varit riktigt bra, har jobbat under jul-stressen och inte önskat bara 1 & 2 gånger att jag skulle behöva klona mig för stressade och ibland munterlösa kunder.

Och nu ska jag avsluta denna dag med en härlig dusch (det tackar mina underbart doftande fötter för) och ännu ett avsnitt av The originals


Puss


Likes

Comments