Heej på er!
På måndagen så följde jag med min pojkvän på jobbet. (Han kör lastbil) vi skulle sova en natt i lastbilen. Det var skönt att bara ta de lugnt,i två dagar,Bara chilla hör på music och bara prata Och man se så mycket mer när man sitter i lastbil mot en vanlig person bil.

Här kan ni kolla en film som min pojkvän har gjort, (vi körde sama väg)Filmen har han gjort två väckor tidigare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gomorron på er!
Har ni haft en bra helg! Själv så har jag fått höstlov en vecka. Otroligt skönt! På torsdagen så åkte jag och två av mina nästa vänner upp till Luleå. De var här över hela helgen!roligt hade vi,själv så stannar jag till fredag. Och nu ska jag bara ta de lugnt resten av dagen. Ha en bra dag !!

Likes

Comments

Heej på er !
Ida fick jag hem ett paket från FITWOOD.
Är otroligt bra att träna med,älskar dem redan Rekommenderar verklige!! Kommer skriva mer om dem om ni vill ha! Men ni kan gå in å kolla på deras sida iallafall, där får ni också mycket mer information av grejerna som finns där !   https://fitwood.com/se/

Likes

Comments

#nelly

Skorna är från Nelly. Dom är jätte bekväma och varma!
Rekomederar verkligen!

Likes

Comments

Heej!

Det var någon som tipsa mej om att jag skulle kunna ha om träning. Absolut kan jag de. Så jag kommer att sej va jag tycker om träning och vad jag tycker om att göra,hur ofta jag tärnar o.s.v..
Lite kort nu,om hur jag brukar göra,vad jag gillar.
På sommaren så tycker jag om att var i skongen å springa.
På vinter så springer inte jag utan då skidar jag istället.
Då jag tränar hemma,oftast tar jag med kropps vikt då. Brukar söka mycket på näten olika trängnings program. jag göra om dom hur jag vill,och så ändrar jag om dom hur mycket jag orkar om jag ska förminska eller höja.
Brukar ofta variera träningen .springer en dag,nästa gång gym o.s.v
Jag vill ha tre pass i veckan.. men i bland kan det bli fler en det. Och om jag har tycker under veckan så kan de bli mindre.. men försöker ha 3 i veckan.
Och min kost, äter normalt,eda jag håller borta är sötsaker. men kommer no att fuska nu som då.
Har några bilder jag brukar ta eder av!

Likes

Comments

Hej på er! Har ni haft en bra helg. Det har jag iallafall. Har varit i Luleå hela helgen.Har firat min pojkväns födelsedag och träffa mina fina vänner där. Och nu är vi på väg hem.

Likes

Comments

Heej på er! Hoppas allt är bra med er! Själv är allt rätt så bra. Idag har det varit en helt vanlig dag ,har varit i skolan och varit hemma. Int mer med det,håller på med läder i skolan nu. det är så sjukt kul!! Jag har designa en enkel väska. (till att börja med)så att jag skänner nu hur läder fungerar. Och man ska int sy fel i läder, för då syns det så bra.
Lädret är gjord av ren.
Och kedja har jag köp i meter vara.

Trevlig kväll på er!!

Likes

Comments

Heej!! Förlåt att jag inte bloggat. Jag ska försöka lägga ett blogginlägg per vecka. Sen ser vi om det blir flera. och ska försöka hålla det nu. Jag har några bilder från idag.

Kommentera gärna vad ni tycker och vad ni vill se på denna blogg!

Likes

Comments