Har sista dagen i skolan idag, graduation var förra helgen, året börjar närma sitt slut. Graduation ceremonie var rätt kul att se, eftersom jag var junior kunde jag tyvärr inte delta men ändå. Fick se alla mina seniors som klev upp på scenen och tog emot sitt diploma. Rolig fakta: tasseln på hatten ligger på höger sida innan graduation och sedan byter alla sida då de är klara vilket betyder att de graduated! Tog en bild med en av mina favvo lärare Mr Scheffel, anatomi läraren! Kanske aldrig träffar dessa människor igen... Men hoppas de hälsar på i Europa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

10 dagar kvar i Idaho. Snart hemfärd. Så blandade känslor men vill inte lämna detta ställe, det är som en lång jäkla semester. Tur att man har sommarlov iallafall då man kommer hem, min tyska utbytesstudents vän har 2 månader skola då hon kommer hem... Seeegt! Ska njuta av sista tiden här! Snart ses vi!

Likes

Comments

Var med Esthers värdfamilj i helgen och vi var ute på sjön och åkte tubing! Det var första gången för mig och helt otroligt kul. Vill så gärna åka ut igen och åka vattenskidor. Har saknat sjön och är sjukt taggad på segling i sommar!

Likes

Comments

Var med massa vänner och sprang/gick black light bubble party run i lördags! Var såå kul, vi målade oss med färger, designade våra t-shirts och käkade pizza. Kul kväll! Dock regnade det mitt i allt vilket gjorde att det mesta åkte bort, men men... Sånt är livet!

Likes

Comments

Har vart här i 281 dagar nu. Snart på väg hem, inte långt kvar alltså. Fattar inte att vi åker hem nu, Anna i Alabama om 8 dagar och jag om 24. Här åskar och regnar det varje dag men ändå skönt med värme! Vill ha svensk sommar med segling, fika och Allsång på skansen. Snart är jag hos er <3 Lite bilder från veckan då Mike bjöd oss på blaze pizza där man väljer alla toppings själv och så in i ugnen i 2 min - prima! Sedan Cold stone ice-cream, såååå gott!

Likes

Comments

Var och hälsade på Johnny (Mike's arbets partners pappa) i söndags. Rätt häftigt, han har 100 kor, hästar och en stor ranch och egen kyrka där han är pastor.

Likes

Comments

Fick en spontan inbjudan att åka och se vem som kronades till Mr MHS 2015. Det var alltså en skönhets tävling för skolans seniors. Det var 5 killar som tävlade i fem kategorier och i slutet bestämde domarna vem som vann och så auktionerade de ut dejter med killarna. Så de beskrev sin dejt man skulle få gå pp och pengarna man betalade gick till välgörenhet. Bra idé, men då eventet inte var så poppis och de populära killarna inte ställde upp slutade det med att flickvänner/deras föräldrar betalade...Btw killen på postern vann. O så hade jag middag med Esther (och Mike - våran charmiga servitör)!

Likes

Comments

Hade hej då fest för Marta & Iryna i deras youthgroup häromdagen. Det firades med tårta, korv och chips då vi gjorde massa spel med lag spanien vs Ukraina. Kul kväll. Sen kom man så hem lite sent dock och W var väl inte så glad att behöva vänta, men sånt är livet. Det kom hon över snabbt!

Likes

Comments

Vi besökte en middle school och firade att de skulle börja med sina matte nationella prov! Önskade så att de gjorde detta i Sverige. Hela våran skolas band, dans lag och cheerlag var där och uppträdde! Sista grejen med chee i USA... Sorgligt! Första gången jag åkte i en skolbuss också :)

Likes

Comments

Äntligen var tiden kommen. Syster var här och hälsade på mig för någon vecka sedan och jag visade henne alla sidor av Boise, Idaho. Jag tog med henne till skolan en dag vilket oturligt nog var dagen då vi dissikerade en gris (haha), vi gick på bio och åkte ner till downtown Boise och kollade in the market som är där lördags mornar! Riktigt mysigt var det hela veckan och härligt att ses igen. Kan inte fatta att vi var isär 9 månader. Gjorde det lite lättare så vi sa hejdå och vi vet att vi ses om drygt en månad igen. Men jag saknar henne fortfarande! Snart kommer jag hem!

Likes

Comments