Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

  Likes

Comments


Likes

Comments

Filmen va helt underbar rekommenderar den till alla😊 Nu ska jag sova för ska kanske med till jennifers skola i mon och då måste jag upp halv 10. Ni får sova så gott alla😘

Likes

Comments

Ligger just nu och kollar på filmen The vow med syrran😊 ingen söndags ångers heller 😄 vet ni varför? Jag har llllooovvv❤️❤️❤️Likes

Comments

Hej på er!
Min helg har varit super mysig och bra😊
Helgen började med UG på fredagen och sen när jag kom hem så kollade jag på PH.

Igår fyllde pappa år så vi sjunger för han och sen gick jag och Jennifer(styv systerner) till stan för att köpa en present. Vi hittade ett klädesplagg till han😊
Efter det så gick vi och fika på Roddys super mysigt att bara sitta och prata om allt möjligt.
Efter det så gick vi till maxi för att köpa godis och sen hem igen. Sen under dagen så fikade vi, åt mat och jag kollade på alla avsnitt av PH som jag hade missat. Sen på kvällen stack jag hem till alle. Vi kollade på en film och sen pratade vi lite.

Idag ska jag bara ta det lugnt kanske försöka ta fram läx böckerna. Vid halv 5 åker jag hem till mamma i Värnamo igen och ska även gå och träna då. Ska bli kul för va så länge sen jag tränade jujutsu.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag😊 puss

Likes

Comments

Är så sjuk blogg sugen just nu!
Så funderar på att starta igen fast inte på samma sätt som innan utan att jag blogga när jag känner att jag vill och orkar. Så om jag inte har blogg lust under en dag så bloggar jag inte.
Sen om det funkar eller inte få vi ju se😊

Det är iallafall tisdag idag som alla vet och i dag började vårt elevens val som ska vara till på fredag. Jag och några andra har välgörenhet och det va faktiskt mycket roligare en ja trodde det skulle vara. I dag har vi bara pratat en massa om hur allt ska gå till osv. Vi ska nämligen ha en modeshow på torsdags som börjar halv 7 på kvällen. Kom ditt om ni inte har något annat för dig;)
I morgon ska vi iallafall träffas på Erikshjälpen (dom säljer kläder och pengarna går till folk som behöver det). Där ska dom berätta lite om vad dom gör och sen ska dom som ska vara modeller kolla på kläder.
Onödig info😉
Dags att sova nu är sjukt trött hörs😘


•bild från igår när jag fikade med Wilma och Mia•

Likes

Comments