Hei dere!

My second fetish: bedrooms! Tenk om du kunne våkne opp i omgivelser du kun ser i eventyr? Våkne opp med en utsikt som gjør at du ikke vil legge deg til å sove igjen, det hadde hvertfall passet meg midt i blinken som helst slumrer vekkerklokka 10 ganger før jeg står opp.

Dette må være det vakreste soverommet jeg noensinne har sett! Fantastisk utsikt, utrolig flott interiør og ikke minst en king size bed. Wow, jeg er solgt.

Her kan du la drømmene vandre fritt. Du våkner opp så og si i havet med en utsikt som ingen kan slå. Her ville jeg våknet og løpt rett ut for å ta meg en dukkert, tenk så herlig!

Dette soverommet gir meg en fantastisk hyttefølelse og det er en type hytteutsikt jeg kunne tenkt meg. Jeg liker ikke at hytter skal være så overdrevent store og moderne men utsikten gir meg absolutt riktig følelse.

Hva er dine fetisjer når det kommer til hus?

xoxo, sisteplass

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere!

Nå har jeg endelig bestemt meg, og til høsten skal jeg studere for å bli arkitekt! Helt siden jeg var liten har jeg vært interessert i interiør og design. Dette er derfor den linjen som står nærmest mitt hjertet og jeg er veldig glad for at jeg endte opp med dette studiet.

Studiet jeg skal ta er et 5-årig studie og jeg vil da gå ut med en mastergrad innen arkitektfaget. Jeg gleder meg veldig til å begynne, spesielt når jeg vet at det er dette jeg vil og at det et yrket som passer godt for meg. Når det er sagt så var det faktisk en løsning jeg lagde som ble valgt for utbygget her hos mamma, arkitekten vår valgte det jeg hadde tegnet opp!

Skal du studere til høsten eller studerer du allerede, isåfall hva?

xoxo, sisteplass

Likes

Comments

Hei dere!

Noen dager er det veldig deilig og bare sove lenge, slappe av i kosekåpa med tøflene på. Lage seg en stor og god frokost og bare ta livet med ro. Jeg elsker disse dagene, spesielt når jeg får tilbringe dem sammen med den jeg elsker!

Vi er vel ikke de eneste som elsker denne serien? Pretty little liars er et must på late dager og heldigvis passer serien midt i blinken for både meg og min kjære. Bacon og nystekte rundstykker burde man unne seg når man har tid, det er så deilig med en kopp te ved siden av!

En slapp dag trenger mye digg for å bli komplett, kanelboller med melis er jo bare kjempegodt, mums!

Sånne dager er de beste, så lenge de ikke kommer for ofte for da blir man lei.

Hva gjør du når du har en fridag?

xoxo, sisteplass

Likes

Comments

Hei dere!

Er det noe jeg virkelig elsker så er det kjøkken med kjøkkenøy. Det kan gjøre et kjedelig kjøkken så mye mer spennede og det kan i tillegg brukes som f.eks. bord eller ekstra benkeplass.

Dette er definitivt noe lignende som jeg vil at mitt kjøkken skal være, god plass og utrolig koselig!

Her er et eksempel på hvordan man kan ha både kjøkkenøy og en koselig benk i tillegg. Så kan man holde hverandre med selskap når man lager mat.

Dette kjøkkenet blir litt for mye hvitt for meg, men jeg liker overgangen mellom mørkt og lyst med de mørke benkeplatene. Kjøkkenøyen gir en kjempefin romfølelse og dette er et stort, åpent og fint kjøkken ellers.

Hva synes du om kjøkkenøyer? Det er hvertfall noe som dette mitt fremtidige kjøkken skal se ut!

xoxo, sisteplass

Likes

Comments

Hei dere!

Hullete bukser er en stor trend, spesielt nå som det nærmer seg sommer og solen har tittet frem så vidt. Jeg liker denne trenden men har enda ikke funnet et par som jeg elsker.

Det ser tøft ut og i tillegg får man da brukt bukser på sommeren uten at det blir så alt for varmt.

Jeg får lete videre etter det perfekte paret også får jeg jobbe litt med brunfargen frem til det sånn at jeg er klar til å bruke det.

Hva synes du om trenden? Hvor har du funnet det perfekte paret?

xoxo, sisteplass

Likes

Comments

Hei dere!

I dag har jeg vært på Jessheim og fått fikset litt på den ene tatoveringen min. Den hadde bleknet litt og var ujevn så da fikk jeg fylt på.

Dette har jeg på meg i dag, et ganske enkelt men tøft antrekk med skjorten synes jeg. Jeg overvurderte nok været i dag littegrann, det var kaldere enn forventet i skyggen, men i solen gikk det fint.

Hva har du gjort i dag?

xoxo, sisteplass

Likes

Comments

Hei dere!

Det er ikke mye som slår en kald vinterdag under dyna med en kopp varm kakao i armkroken på den du elsker. Men som de fleste andre så er jeg også veldig glad i sommeren og jeg gleder meg til den kommer mer og mer for hver dag som går!

Denne sommer tror jeg blir veldig bra, jeg har en del ting planlagt og jeg gleder meg veldig til det! Det skal bli deilig med litt sol på kroppen og varme til sjelen, og jeg skal innrømme at jeg har tjuvstartet litt på årets brunfarge.. Den norske sommeren er jo ikke akkurat kjent for å være den beste og varmeste så derfor liker jeg å ta litt solarium før sommeren sånn at jeg faktisk kan få litt farge før den er over igjen.

Hvor vakkert er ikke dette?! Jeg drømmer om å dra til Maldivene eller Hawaii eller et annet eksotisk sted. Jeg har en ferie nesten ferdig planlagt i løpet av sommeren, det er syden men mer enn det får det ikke vite enda!

Hvilke planer har du for sommeren og gleder du deg?

xoxo, sisteplass

Likes

Comments

Hei dere!

Siden denne bloggen er helt ny så trenger å bli bedre kjent med meg, dere kan følge meg på snapchat, vicpic96 for å følge min hverdag. Her er litt som har skjedd i det siste!

♡ Passet denne søte pusen

♡ Solgte min kjære Alfa Romeo (Karsten)

♡ Lunsj på farten

♡ Café-date med en god venninne

♡ Lunsj med mamsen, mums!

♡ Crepés-date

♡ Bowling med kjæresten og gode venner

Så dette er litt av det jeg har gjort den siste tiden! Håper dere vil følge bloggen og min hverdag ++

xoxo, sisteplass

Likes

Comments

Jeg vil tro at alle som starter en blogg har et ønske om å bli store. Du vil ha flest mulige lesere, flest mulige klikk på din blogg, hvorfor ellers starter du å blogge på en offentlig bloggerside?


Denne bloggen kommer til å bli en slags dagbok i tillegg til interiør og sminkeinnslag da dette er noe jeg interesserer meg for.


Jeg håper dere vil følge min blogg videre på denne fantastiske reisen fra sisteplass til førsteplass!

Xoxo sisteplass

Likes

Comments