Jag tycker inte om att ha saker i mitt ansikte, så som bodylotion, krämer, masker och jag tycker de till och med är lite jobbigt att ha smink innan man vant sig! MEN om det är nått jag inte kan vara utan är denna gröna ansiktsmask, även rast den är jobbig att smeta på.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår kväll var vi och firade min pojkväns syster. Vi var på ett ställe som ligger i Hästholmen och där var mycket fint! Påväg hem åkte vi förbi Omberg och kollade på utsikten.

Likes

Comments

Helgen lider mot sitt slut och det gör min energi med... men eftersom jag alltid har kameran i högsta hugg så blev de några bilder idag med.

Likes

Comments

... så är det dags för släktträff! Vi låter bilder förklara hur vi hade de.

Likes

Comments

Men nu tar jag helg... inget vidare jobbigt jobb jag har dock..

Likes

Comments

Hejsan!
Här kommer de sista bilderna från Barcelona, sista dagen gick vi upp 4:00 på morgon för att hinna med flyg/flygbuss. Men hela resan och staden Barcelona var över förväntat och jag åker mer än gärna tillbaka!!

Likes

Comments

Hallå!
Här kommer bilder från dag 2 i Barcelona. Vi är en aning tröttare... och tröttare skulle vi bli! Oj vad vi gick och gick! Ända tills slutet på denna dagen då vi insåg att det var smidigt och billigt att åka buss överallt!

Fin Stad! Om du inte vet vem Gaudí är när du åker hem därifrån. Då har du inte vart där.

Likes

Comments

Ojojoj, vad tiden går... tänkte ju lägga in alla mina Barcelona bilder här... När vi kom hem därifrån... för 9 dagar sen... MEN här kommer äntligen bilder från dag 1 och oj vad vi har turistat!!!

Likes

Comments

Godkväll!
Klockan är mycket för en arbetare men just den hör arbetaren kom på att hon tag några bilder i söndags när vi var i östgötska skärgården och solade/badade på klippor. Mamma, pappa och jag satte oss i bilen och körde söderut. Tills vi hittade den perfekta badplatsen. (Vi lyckades verkligen)

Likes

Comments

Halloj!

Fattar ni att klockan är halv 5 och jag har redan jobbat, äta middag och fått gjort allt inför imorgon... Det är bara duschen kvar!

FÖR IMORGON ÅKER JAG OCH MAMMA TILL BARCELONA!!!! Jag är överlycklig.

Här kommer lite bilder från när jag träffade mamma nyss på stan för att planera lite inför imorgon:

Likes

Comments