View tracker

Hej hej!
Hur är det med er? Själv mår jag bra.
Idag så har det varit studiedag, vilket var väldigt skönt. Dock blev det ingen sovmorgon för mig eftersom att vi har ju byggare här i huset och redan vid 7 kom dom hit och det låter ju en massa. Iallafall runt klockan 2 så tog jag bussen in till stan med Bell. Där tog vi en varmchoklad på Chocolate (som har världens bästa choklad, ett måste om du är i Helsingborg) eftersom att det var typiskt höstväder idag. Det var kallt, blåsigt och lite regn men jag tycker det är mysigt när det är höstväder, jag tycker hösten är mysig. Vi gick och kollade i butiker och jag köpte en tröja på Gina Tricot. Ja, resten av dagen hängde vi bara på stan.
Imorgon är det skola igen:/
Hoppas iallafall ni haft en bra dag!
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej hej!
Uppdateringen på sistone har verkligen varit sämre än någonsin men det har varit mycket med skolan och har inte hunnit blogga. Jag lovar att uppdateringen ska bli bättre nu.
Bilden här ovanför är iallafall från när jag och Bell var på Väla. Det blev ett väldigt kort inlägg idag men ville bara att ni skulle veta varför jag varit borta.
Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram

Likes

Comments

En throw back från en jättegod frukost i London.

Hej!
Idag har jag varit jättetrött, tror det var för att jag somnade lite för sent igår. Som vanligt har jag varit i skolan, det gick bra. Efter skolan hängde jag med Bell till stan där hennes mamma jobbar och så tog vi en liten fika på Espresso house, känns som att vi är stamkunder där nu hahah. Vi gick även och kollade lite snabbt i några affärer. Sedan tog jag bussen hem till mig och direkt när jag kommit hem hade jag piano lektion, den gick bra men har inte spelat på ganska länge så hade glömt en del. Resten av kvällen har jag inte gjort något speciellt.
Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram

Likes

Comments

Hej hej!
Idag är det måndag och ännu en ny vecka. Jag har som vanligt vart i skolan och efter den åkte jag hem och sedan dess har jag inte gjort något speciellt. Har pluggat lite och bara tagit det lugnt. Nu ska jag strax gå och lägga mig och kolla på Netflix. Har ni tips på serier eller filmer på Netflix får ni jättegärna kommentera här nedanför! Känns som att jag har sett allting där haha.
Hoppas iallafall ni alla haft en bra dag!
Kram

Likes

Comments

Hej hej!
Igår var det ingen uppdatering men som ni vet så sov jag och Bell över mellan fredag till lördag. Vid 12:30 så åkte jag hem för att passa Nemo då mina föräldrar skulle iväg. Men sedan vid 15 så tog jag bussen in till Laröd igen där jag var med Bell och några fler kompisar. Vi var på Sofiero kiosken och tog en glass och så var vi bara på multi. Senare mot kvällen åkte jag hem och så bara tog jag det lugnt resten av kvällen. Idag så har jag haft träning på morgonen som vanligt och sedan resten av dagen har jag varit hemma med Nemo och förberett inför den kommande veckan.
Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram

Likes

Comments

Heej!
Just nu är jag hos Bell och vi håller på att måla naglarna. Efter skolan idag så gick jag, Bell och Nelson till hemköp och så köpte vi en massa godis. Sedan vid 15:30 hade jag utvecklingssamtal, det gick jättebra. Efter det så åkte jag, Bell och Nelson till bowlinghallen där vi mötte Chabbe. Där bowlade vi och åt middag, det var jättekul! Sedan åkte Bell och jag hem till henne och så förberedde vi för spa. Vi hällde upp allt godis och lite cider och sedan hade vi ansiktsmask och badade badkar. Det var såå mysigt! Nu ska vi kolla på film.
Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram

Likes

Comments

Heej!
Igår bloggade jag inte pågrund av att en släkting tyvärr gick bort igår. Så jag kände verkligen inte för att blogga men nu känns det bättre. Känner inte för att gå in på det men ville bara berätta så ni vet anledningen till att bloggen inte uppdaterades igår. Iallafall igår eftermiddag så var jag på stan med Bell, vi slutade 12 så vi åkte direkt in till stan. Vi fikade, som ni ser här ovanför och så köpte vi lite "spa saker" eftersom vi tänkte ha en lite spa kväll tillsammans på fredag, då vi ska sova över så det ska bli mysigt! Vi träffade även Christa på stan så vi var ett tag med henne. Sedan tog vi bussen hem. Idag har jag inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt.
Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram

Likes

Comments