Header

Hej sweeties. Jeg håber som altid, at i har det pisse fedt!

Idag vil jeg vise jer mine top 3 yndlings, som i virkelig yndlings makeup produkter.

1. NYX highlight and contour palette : Det er min mest elskede palette!! Jeg bruger den hverdag, da farverne passer perfekt til min hud! Den har (næsten) alt i én. Den har kold tonede men også varm tonede contour farver, som jeg synes er et kæmpe hit! Derudover er highligteren virkelig god! Jeg synes personligt den er bedre en Mary lou.

2. Face and body foundation: Face and body foundation fra MAC, er en af de bedste foundations jeg har haft. Den er så dejlig let og nem at arbejde med - især til sådan en som mig, som ikke har de store urenheder. Dejlig let dække evne og ligger naturligt på huden. Helt klart et most.

3. Honey bronze: Denne lette gel fra The body shop, er perfekt til dem, som har et lidt blegt ansigt. Det er en let gel bronzer, som ligger fantastisk godt på huden. Det er en face gel, der hverken klistrer eller laver striber. Den kan helt klart anbefales.

//S

Likes

Comments

Hej sweeties. Jeg håber som altid, at i har det pisse fedt.

Idag vil jeg starte en ny serie, som kommer til at omhandle min weekend.

Fredag fik jeg besøg af min gode veninde fra min gamle efterskole, hvor vi så tog sammen til elevfest på handelsskolen. Det var en rigtig hyggelig aften, og et dejligt gensyn.

Lørdag skulle Ida og jeg til fødselsdags brunch, hos min veninde fra efterskolen. Vi mødtes med 5 andre fra efterskolen og tog sammen hjem til hende. Det var en rigtig god dag blandt hygge, gaver og lækkert mad. Senere skulle jeg på arbejde. En rigtig hyggelig aften.

Søndag har jeg slappet af, samt været i biograf med min lillebror. Derefter stod den på afleveringer og lektier. Sluttede dagen af med en lækker omgang fitness.

Det har været en rigtig hyggelig weekend. Glæder mig til den kommende uge, med en masse spændende ting!

//S

Likes

Comments

Hey sweeties. Håber i har det godt!

Velour er noget af det bedste materiale, virkelig!!

Til jul fik jeg de FEDESTE velour bukser af min veninde!

På billederne har jeg mine blå velour bukser på. Som trøje har jeg en langærmet gennemsigtig bluse med prikker og dertil min pels jakke. Som accessories har jeg et tørklæde på, samt min sorte taske. Mine sko er bare de almindelige puma sko.

//Langærmet HER

// Puma sko HER

// Taske HER

//S
Likes

Comments

Hej allesammen. Jeg håber som altid, at i har det pisse fedt og ikke mindst, er kommet godt ind i det nye år!

Jeg håber i havde en god aften!

Hvis i vil se et tilbage blik på mit år, så har jeg lavet 2 indlæg om det, første del HER og anden del HER.

Mit tøj igår var ret enkelt og nemt. Jeg havde en sort nederdel på,, med en blonde bluse og en blonde top ovenover. Som smykker og andet, havde jeg valgt at tage mit tørklæde på.
Jeg vil i det nye år fokusere mere på bloggen, og ikke mindst investere i et godt kamera.

2016 har været med til at skabe det jeg har idag. Jeg valgte at starte med at blogge, som jeg har ville i rigtig lang tid, men har ikke rigtig turde gøre det. Men jeg er ikke andet end tilfreds og glad for jeg har gjort det!

Det er dejligt at se, der er mange der ser med og det er utrolig fedt! TAK!

//S

Likes

Comments

Hej sweeties. Idag kommer sidste del af "mit år i 2016".

Juli, august & september: Sommeren var lige begyndt og min familie og jeg valgte at tage en uge til Berlin, hvor vi shoppede og så på forskellige seværdigheder. Det var en rigtig spændende tur, hvor vi bla. var på jøde museum og andre ting. Vi spise desværre rigtig mange dunkin donuts (hihiI;)) I august startede jeg på handelskole, hvor jeg kom ind på linjen "marketing og psykologi". Der vil komme et indlæg op omkring min mening om handelskole snart! Vi havde forskellige små handelskole "fester" og det var rigtig fedt. Jeg må dog indrømme, at jeg savner efterskolen rigtig meget.

Oktober, november & december: Disse dejlige vinter måneder har været fantastiske. Dejligt med "lidt" kulde og sådan. Tiden til at finde de varme farver frem i klædeskabet og sidde i en dejlig stor trøje. DET ER VIRKELIG SKØNT!! November måned var en god, men også træls måned. Jeg blev jo syg og havde det dårligt i rigtig lang tid. Udover det prioterede jeg mit arbejde rigtig meget, da jeg ELSKER mit job. Jeg har skrevet et indlæg omkring mit arbejde HER. December har været en meget kaotisk måned. Hele december måned har jeg lagt i min seng på grund af sygdom. MEN julen har været helt fantastisk, bare det at se hele min familie samlet, var noget af det jeg savnede allermest. Jeg har skrevet et indlæg omkring hvordan jeg holder jul HER og et indlæg om mine julegaver 2016 HER.

Jeg håber i har nydt at få et "lille" indblik i mit år. Jeg har virkelig nydt at lave denne "serie" for jer!

Håber alt godt i det nye år!

//S

Likes

Comments

Hej sweeties. Idag vil jeg fortælle om mit år 2016.

Januar, februar & marts: Jeg gik på efterskole Agerskov Ungdomsskole på mit andet år. Det var måneder fyldt med skole, skiture og ikke mindst gymnastik opvisninger. Mange spændende ting på én gang. Derudover var jeg også igang med at finde mig et job. På efterskolen var det stille og roligt og hyggeligt som altid.

April, maj & juni: Vi var igang med forskellige store opgaver, som vi skulle op i som en slags "eksamen". Jeg deltog i et Extreme ISUZU Challenge som var et løb i Agerskov, hvor vi skulle løbe 10 kilometer, men hvor der var forskellige forhindringer på turen. Det var et rigtig spændende løb, og der kommer faktisk et indlæg op omkring løbet, og hvad jeg skal næste år. Derudover blev der afholdt galla i juni måned, hvor vi fik en galla partner og havde en rigtig hyggelig aften. I slutningen af juni, sluttede jeg på efterskolen, efter 2 år.

// Næste del kommer snart!


Likes

Comments

Hej sweeties.

Jeg vil idag vise jer nogle af mine største ønsker i 2017. Der er ikke så meget at sige om dem. Andet end jeg virkelig skal til at spare, for at få disse ting ;))

1/ HER

2/HER

3/ HER

//S


Likes

Comments

Hej sweeties.

Idag vil jeg vise jer nogle af de julegaver jeg har fået.

Det er til inspiration, så i måske kan ønske jer det næste år!

Håber i er ligeså glade for jeres gaver, som jeg er for mine.

//S

Likes

Comments

Hej sweeties.

Jeg håber i allesammen har haft en god jul, det havde jeg ihvertfald!

Der kommer et indlæg op snarrest omkring mine julegaver, så det skal i glæde jer til!

Der kommer nogle billeder ind omkring min jule aften.

Jeg håber i har en fortsat god jul og får et godt nytår!!

//S

Likes

Comments

Hej Sweeties.

Idag vil jeg snakke om, hvordan jeg holder jul.

I år skal jeg holde jul med mine bedsteforældre på min mors side. Det skiftes år efter år ved min mor og fars familie. Vi skal holde jul i mine bedsteforældres sommerhus. Ellers er det en meget traditionel jul, med julemad og gaver.

Tænk engang der kun er 1 DAG TIL JUL! tiden er godt nok gået hurtigt!

Jeg håber i får en god jul med jeres familie!

// SLikes

Comments