Lige nogle stemningsbilleder fra mit yndlings outfit

Håber i kan få lidt inspiration

//SFlyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Nu hvor december er ved at nærme sig, må man hellere til at tænke på nogle ønsker til bla. adventsgaver.

I min familie går vi meget op i at få adventsgaver, så her kommer der lidt inspiration.

Det er nogle adventsgaver der er lige til at gå til, og som er praktiske i den kategori. 

1. Duftelys - kan købes i bla. Ikea 

2. Calvin klein g-strenge - kan købes i kings and queens, eller på nettet

3. Handsker - Hvis det bliver en kold vinter er det altid rart med et par gode handsker

 4. Tørklæde - et super stort og lækkert tørklæde til vinteren

Håber i kunne få lidt inspiration!

//S


Likes

Comments

Hvad går jeg og laver udover at blogge?

Jeg går på handelsskole i Aabenraa. Min studieretning lyder således Psykologi og Marketing. Det er rigtig spændende og jeg elsker det!

Udover det så arbejder jeg også en del på McDonalds, som er et super godt arbejde med en masse søde kollegaer.

God søndag til jer alle!

//S

Likes

Comments

Det er blevet fredag aften, og det var egentlig meningen jeg skule i byen, but.. jeg ville faktisk hellere sidde herhjemme og hygge med min familie.

Det har været en utrolig dejlig dag med lektier, arbejde og ren afslapning.

Det har været et trist gråt vejr, men det gør ingenting. Så har jeg tid til at planlægge en masse spændende ting til jer på bloggen!

Jeg håber i nyder den sidste tid af ferien!

Mange kys

//S


Likes

Comments

Hej mine søde læsere.

Jeg vil idag fortælle jer om de FEDESTE favoritter jeg har lige nu!


​Langærmet strikket pullover fra ​Vero moda​ -> http://www.veromoda.com/dk/da/vm/shop-pr.-kategori/strik/striktroejer/langaermet-strikket-pullover-10157984.html?cgid=vm-jumpers&dwvar_colorPattern=10157984_LightGreyMelange#q=grå%2Bstrik&lang=da_DK&start=1

​Rayban solbriller -> http://www.smartbuyglasses.dk/designer-sunglasses/Ray-Ban/Ray-Ban-RB4243-Youngster-6228G-306538.html?feed=dk&gclid=CjwKEAjw1qHABRDU9qaXs4rtiS0SJADNzJis8aVIw6OE0VVt2W0JcDDaQN3Tgw6USrgCtV7S-cYg5BoC_Zfw_wcB

​Casio retro dameur fra Casio -> http://www.miinto.dk/p-1064225-casio-retro-dameur-la670wea-7ef?gclid=CjwKEAjw1qHABRDU9qaXs4rtiS0SJADNzJisYbbaVYJYqOLuBmefc8qH8wOny7Oz_HR3cIZsS9j3nxoC1lHw_wcB

Halskæde fra BySophieLangdalen -> Link til hendes instagram ->https://www.instagram.com/bysophielangdalen/


Håber i nyder jeres ferie ligesom mig! 

SÅ hvis i keder jer, så gå da lige ind og tjekke de forskellige ting ud! 

Ligenu er der gratis fragt på alle SofieLangdalen smykker! 

// S 

Likes

Comments

Idag har jeg haft en skøn dag sammen med min mor, som jeg helt klart har ventet på!

Jeg startede dagen med at lave lækker morgenmad, og derfor gik vi ud og shoppede lidt, inden jeg skulle på arbejde.

Det har været en fantastisk dag, som helt klart skal gøre igen!

Husk at have en hygge dag med jeres mor, det gør dem såå glade(!!)

Håber i nyder jeres ferie!

Mange hilsner fra

//S

Likes

Comments

Håber i nyder den dejlige kolde tid vi kommer i møde!

Jeg har en masse spændende ting klar til jer, så følg med på bloggen!!

// SLikes

Comments

Vi tænker allesammen nogle gange, at vi skal være lidt mere"sund". Men hvordan vil du beskrive at være "sund" - de fleste vil nok sige at spise sundt, men det er ikke altid KUN sådan man skal tænke.

Der fremstilles mange forskelige produkter, der indeholder vitaminer og mineraler. Dog er der kun nogle produkter som indeholder et enkelt vitamin, mens andre er multivitaminprodukter, som indeholder en kombination af vitaminer, mineraler og sportsoffer.

Man kan enten vælge at tage vitaminerne igennem maden, men man kan også tage dem syntetisk. - hvilket betyder at man kan tage det igennem piller og andre midler.

A- vitamin kommer feks. fra fiskeleverolie, B- vitamin kommer fra gær eller lever, C- vitamin finder man ofte i bær fra roser og E- vitamin udvindes af sojabønner eller majs.

Jeg vil idag vise jer "sundhed" igennem mad:

Hvis vi skal tage min opdateret " kartoffel mad" og analysere udfra, hvor mange vitaminer der er i denne mad.

Agurk: en agurk indeholder cirka 95% væske. Fordi agurken kun indeholder 0,7 gram kostfibre pr 100 gram, så er det en let grønsag. Men den indeholder faktisk A-vitamin, B-vitamin, C- vitamin, D-vitamin. Udover det indeholder den også kalium og andre lækre sager. Så allerede der, ser kartoffel maden god ud.

Løg: Løg er en nærings tæt fødevarer, hvilket betyder, at mens de har et lavt kalorieindhold, har de et højt indhold af gavnlige nærrigsstoffer som vitaminer, mineraler og antioxidanter. En kop hakkede løg indeholder ca. 64 kalorier og ca. 10% af det daglige indtag af vitamin C, vitamin B-6 og mangan.

Kartoffel: Der er mange der tror, at man skal lade kartoflerne ligge og tage andet istedet. MEN man skal faktisk spise kartofler, da det både mætter og bruger livsvigtige næringsstoffer. Kartofler er rig med C-vitamin og B-vitamin - der er vigtige for celler og immunforsvar. Men HUSK ALTID, at tage udskældte kartofler - da alle fibrene er i.

Rugbrød: Som i nok ved, så indeholder rugbrød en masse fibre og fuldkorn, som er god til at give en god mæthedsfornemmelse. Rugbrød indeholder en lang række af vitaminer og mineraler, som B-vitaminer og kalium.

Hvis man skal se overordnet på denne ret, så er den ret sund med en masse forskelige vitaminer og mineraler, som udgør en god proces for din krop og dit sind.

HUSK OGSÅ AT DRIKKE EN MASSE VAND(!!)

/S

Likes

Comments

Jeg har tit ville skrive dette indlæg, da jeg skal ud med nogle af mine tanker.

Jeg har tit tænkt over, hvordan det kommer til at gå uden efterskole, da man ligesom har vænnet sig til efterskolen. For mig er det vigtigt at jeg kommer godt igang med min gymnasial uddannelse, da det er noget jeg skal bruge fremover. Da jeg startede på gymnasiet var min indstilling, at jeg skulle " glemme" efterskolen lidt, da jeg skal fokusere på det nye kapitel, der starter i mit liv. Det var meget svært og allerede første dag, havde jeg den fornemmelse af, at jeg skulle på efterskole igen. Det er ikke en hentydning til jeg ikke syntes at gymnasiet er fedt, men efterskole er bare noget man ALDRIG glemmer.

Det er svært at definere et efterskole ophold, da der sker så mange ting hele tiden. Jeg er sikker på, at dem der spørger efterskole mennesker " hvordan er et efterskole ophold?", så ville de helt sikkert have svært ved at definere det. Man skal opleve et efterskole ophold, før folk forstår hvad det er. (!!)

Alt i alt, så savner jeg det SÅ meget! Man er altid lidt irriteret over der kommer nye elever, men det nye elevhold virker til at være godt!

Alt held og lykke til jer, der er startet på efterskole. Det er et år i aldrig glemmer

/ S

Likes

Comments

Hej igen kære læsere.

Jeg har været væk fra bloggen i et godt stykke tid, da der har været nogle personlige ting der har gjort, at jeg ikke har kunne opdatere jer den seneste måned.

Men nu er jeg TILBAGE!! og det føles rigtig godt.

Jeg har allerede en masse planer der skal igang, så der kommer til at vær gang i bloggen igen.

Jeg håber i har det godt, og stadig gider følge med!

/S

Likes

Comments