Hej igen, kære læsere.

Meget land tid siden, men kommer det af målsætning og motivation???
Vi mærker det på et tidspunkt i vores liv, at det kan være svært at holde motivationen efter noget tid, når man sætter sig for noget. Det kan jeg også sagtens relatere til. Fitness er et godt eksempel. Det kan være mange forskellige grunde eller årsager til det, men måske har det bare noget med det "forarbejde" du gør dig inden. Det er der hvor du ligger din energi og ikke mindst vores tanker, når vi vælger at sætte os et mål.

Det er svært at sige at man fra dag til dag vælger at gøre på en anderledes måde, eller leve livet på en anderledes måde. Det er sjælendt det sker, dag til dag. Det bedste er at udarbejde en plan for, hvorfor du egentlig ikke gør de ting, du burde, hvad forhindrer dig?

Til at starte med, burde man realisere sit mål for hvad man vil opnå med dette. Er det som i mit eksempel fitness, så er målet at tabe sig, eller er det egentlig bare som en fritidsinteresse?

Jeg er begyndt at tænke den tankegang. Det hjælper en utrolig meget til selv at se, hvad det er man burde gøre noget ved, så ens målsætning bliver til noget.

Hvad har været forhindringen for at nå målet? hvorfor er jeg der ikke endnu?
Hvad er det der måske skal ændres, for at få det til at se mere realistisk ud? Er man villig til at opnå målet? Hvad motivere en til at opnå målet, og derved evt. lave en slagplan og delmål, for at opfylde kravene.


Det har været en pause uden lige.

xx Sissel <33


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej sweeties. Jeg håber som altid, at i har det pisse fedt!

Bumser er noget vi piger døjer oftest med, med mindre man er en af de heldige piger, der aldrig får bumser. Men hvorfor er det egentlig vi får bumser? Bumserne skyldes ofte irritation, infektion eller overaktivitet af din huds oliekirtler, som faktisk fører til stoppede porer og bakterieinfektion. Hvordan opstår de så? Som regel er det tilstopningen af hudens porer, som forhindrer talg i at nå hudens overflade gennem porerne. Det der gør at bakterierne kommer, er blandingen af olie og døde hudceller, der giver bakterierne. Så husk altid at rense din hud godt om aftenen!

Skyldes bumser kosten, snavs eller stress? Der er mange myter om årsagen til de forekommende bumser. Chokolade og fede fødevarer får oftes skylden, men kosten ser kun ud til at have minimal virkning på udviklingen og forløbet af bumser hos de fleste.

Jeg har de seneste par uger testet denne naturlig creme mod bumser og akne. Jeg må sige jeg var lidt nervøs i starten. Jeg må sige, at den virkelig er effektiv! Jeg har prøvet mange forskellige cremer osv, men denne her overgår alle!

Hvor ofte skal jeg bruge Zit Zapper? Det er ret enkelt og nemt. Du skal nemlig kun påføre det direkte på det ramte område før senge tid eller og morgenen efter. Så skulle synligheden af bumserne strakt forbedres. Resultaterne kan jo variere, og i nogle tilfælde får man det bedste resultat ved at påføre den flere gange.

De har også Andre naturlige hudpleje produkter fra Skin Doctors De har lige fra anke og bumser til bodyscrubs, hudpleje, selvbruner og meget meget mere! Jeg skal helt klart ind og købe mere af deres hudpleje produkter!

Hvis i er interesseret i at gå direkte til hjemmesiden kan i gå ind på Leluna.dk


xx
Likes

Comments

Hej sweeties. Jeg håber som altid, at i har det pisse fedt!

Min familie er noget af det tætteste, nærmere mit dyrebare guld. Jeg har specielt et rigtig godt forhold til mine kusiner. Man hører meget om at ens kusiner er meget ældre eller meget yngre end en selv, men mine kusiner er lige så gamle som jeg.

Jeg har altid haft et nært forhold til dem og vi har altid kunne snakke om alt! Faktisk næsten som søstre.

Siden vi var helt små har vi rendt op og ned ad hinanden, med en masse bump, men vi har ALTID været der for hinanden.

Husk altid at minde dem man holder allermest af, at man elsker dem. For en dag er de her ikke længere <3

Et lille personligt indlæg, men det skal der altid være plads til! <3

/S

Likes

Comments

Jeg skifter altid til behageligt / afslappet tøj, når jeg kommer hjem fra skole

Jeg elsker appelsiner

Jeg er stor fan af serien "Greys hvide verden"

Jeg roder rigtig meget

Jeg sover altid når jeg kommer hjem fra skole

/S

Likes

Comments

Hej Sweeties. Jeg håber som altid, at i har det pisse fedt!

Jeg har idag en video til jer, for første gang. Det er en lookbook i samarbejde med Junkyard. De har en masse fede items inde på siden, som både er street tøj, men også bare feminint tøj.

Det har været rigtig fedt at samarbejde med dem, da de sender hurtigt og effektivt.

Links til mine items fra Junyard.dk

Sweet Denim Jeans: http://tracking.junkyard.com/SH1tp

Adidas sko: http://tracking.junkyard.com/SH1tr

Calvin Klein t-shirt: http://tracking.junkyard.com/SH1tt

Her er et link direkte til hjemmesiden : http://tracking.junkyard.com/SH1tv


//S


Likes

Comments

Hej Sweeties. Jeg håber som altid, at i har det pisse fedt.

Månedens favoritter har faktisk været ret svært her i Januar.

Jeg har ikke noget makeup med i denne omgang, da jeg her på det sidste bare har brugt de samme produkter. Tilgengæld har jeg en masse fede fashion items med, som jeg har været overdrevet glad for her for tiden.

Første item er en pels jakke. Jakken er fra mærket Neo Noir, og er købt i butik Mojn. Det er en rigtig fed pels jakke, hvor der er lidt mellemrum mellem pelsen, hvor der er et stykke med ruskind, som er med til at gøre jakken mere rå og feminint på samme tid.

Andet item er mine puma sko. Det er bare de helt klassiske suede puma sko, som findes i mange forskellige størrelser. De har været på, til næsten alle mine outfits i Januar måned.

Sidste item er mit halstørklæde fra Neo Noir. Det er grå og sort printet, og det har en perfekt størrelse til et lækkert outfit, samtidig med det er dejlig varmt.

/SLikes

Comments

Hej sweeties, jeg håber som altid at i har det pisse fedt.

Kropsbehåring? Er det noget i snakker meget om derhjemme? eller er det blevet et tabu?

Jeg er ked af at sige det, men ja - kropsbehåring på især kvinder er blevet et tabu. Der er sket en enorm udvikling med menneskets kropsbehåring, fra omkring de 1890'erne, hvor man begyndte at barbere "bikinilinjen".

Skal man virkelig barbere sig, for at være ligesom sin mor f..eks? Min mening er helt klart NEJ! Man skal gøre det man føler for, og være parat. Jeg kan selv relatere det til mit eget liv. Jeg troede også jeg var klar omkring de 12-13 år, men det var jeg bare ikke. Jeg kender mange der begyndte i den alder, men jeg kender også nogen, som slet ikke gjorde det! Er det forkert? Nej, man skal tænke på sig selv og på sin krop. Hverken det ene eller det andet er forkert. - Jeg er sikker på der sidder flere derude, der stadig ikke har barberet sig under armene endnu, men det er der ikke noget at gøre ved. Det er jo ikke forkert.

Jeg kan huske fra skolen, alle de myter der var omkring krops barbering, og hvad man ikke måtte gøre osv. Det er myter og det passer ikke. - jeg troede også på det engang. Jeg kan huske man havde hørt om, at hårene ville vokse indad, hvis man barberede en anden vej. - Det passer ikke. Jeg har ihvertfald aldrig nogensinde prøvet det.

Min holdning er helt klart, at fjerne det tabu omkring kropsbarbering. Det skal ikke være forkert at snakke med sine forældre, eller andre om det. Ja, jeg barbere mig, og det har jeg gjort siden jeg var 14 år. Jeg synes ikke det er forkert, da det hører med til at være en kvinde.

Til at barbere sig med, skal man have en ordentlig skraber (ihvertfald efter min mening). Men det skal heller ikke være en alt for dyr skraber, som nogle af dem man kan få til 200kr.

Til det har jeg været inde på hjemmesiden barberklingen. dk, hvor de har nogle af de lækreste skrabere!! Jeg har ikke skåret mig, eller ridset mig eller noget som helst. Tilgengæld er jeg blevet vildt glad for den, og det er nok en af de første skrabere der har været min favorit. Det er en hjemmeside, hvor man kan bestille en pakke, hvor der hører 1x metalskaft med, som er selve skaftet til skraberen og tilsvarende hører der 4 barberblade med. Det smarte ved denne hjemmeside er, at du kan bestille et medlemskab, så hver 4 uge bliver der sendt barberblade. Det koster ikke mere end 99 kr om måneden, og du får virkelig noget for den pris.

Barberklingen startede i 2016, så det er et ret nyt produkt. Det jeg godt kan lide ved barberklingen er de kører det fedeste koncept, nemlig at de bla. bruger nogle af de bedste råvarer, nemlig svensk stål som er noget af det bedste stål du kan få. Det gode ved skraberen er, at selve bladet er lavet så tæt, at det er behageligt at barbere sig.(det er noget af det bedste) De har gjort det så nemt og enkelt, at der sidder et lille hjul på indersiden af bladet, som er tænkt til at bruges til intimbarbering og glatte ben. Det er sindsygt smart!! Jeg kan ligeså godt sige det som det er, det er slut med ridser og andre sager, med denne fine og meget elegante barberskraber.

Jeg synes helt klart i skal tjekke deres hjemmeside ud som er HER!, og hvis i har prøvet den, hvad synes i så om den?

Dette indlæg er sponsoreret

/SDet hele kom i sådan en fin lille æske.Jeg fik 4 af disse barberblade med.

Jeg vil sige tusinde mange gange tak for samarbejdet med Barberklingen. Rigtig god service og søde mennesker. Tusinde tak! Jeg vil helt klart handle hos jer!

Likes

Comments

Hej sweeties. Jeg håber som altid, at i har det pisse fedt!

Idag vil jeg vise jer mine top 3 yndlings, som i virkelig yndlings makeup produkter.

1. NYX highlight and contour palette : Det er min mest elskede palette!! Jeg bruger den hverdag, da farverne passer perfekt til min hud! Den har (næsten) alt i én. Den har kold tonede men også varm tonede contour farver, som jeg synes er et kæmpe hit! Derudover er highligteren virkelig god! Jeg synes personligt den er bedre en Mary lou.

2. Face and body foundation: Face and body foundation fra MAC, er en af de bedste foundations jeg har haft. Den er så dejlig let og nem at arbejde med - især til sådan en som mig, som ikke har de store urenheder. Dejlig let dække evne og ligger naturligt på huden. Helt klart et most.

3. Honey bronze: Denne lette gel fra The body shop, er perfekt til dem, som har et lidt blegt ansigt. Det er en let gel bronzer, som ligger fantastisk godt på huden. Det er en face gel, der hverken klistrer eller laver striber. Den kan helt klart anbefales.

//S

Likes

Comments

Hej sweeties. Jeg håber som altid, at i har det pisse fedt.

Idag vil jeg starte en ny serie, som kommer til at omhandle min weekend.

Fredag fik jeg besøg af min gode veninde fra min gamle efterskole, hvor vi så tog sammen til elevfest på handelsskolen. Det var en rigtig hyggelig aften, og et dejligt gensyn.

Lørdag skulle Ida og jeg til fødselsdags brunch, hos min veninde fra efterskolen. Vi mødtes med 5 andre fra efterskolen og tog sammen hjem til hende. Det var en rigtig god dag blandt hygge, gaver og lækkert mad. Senere skulle jeg på arbejde. En rigtig hyggelig aften.

Søndag har jeg slappet af, samt været i biograf med min lillebror. Derefter stod den på afleveringer og lektier. Sluttede dagen af med en lækker omgang fitness.

Det har været en rigtig hyggelig weekend. Glæder mig til den kommende uge, med en masse spændende ting!

//S

Likes

Comments

Hey sweeties. Håber i har det godt!

Velour er noget af det bedste materiale, virkelig!!

Til jul fik jeg de FEDESTE velour bukser af min veninde!

På billederne har jeg mine blå velour bukser på. Som trøje har jeg en langærmet gennemsigtig bluse med prikker og dertil min pels jakke. Som accessories har jeg et tørklæde på, samt min sorte taske. Mine sko er bare de almindelige puma sko.

//Langærmet HER

// Puma sko HER

// Taske HER

//S
Likes

Comments