Header

Lördag idag, ska i princip ligga i sängen hela dan. Har längtat efter en riktig mysdag. Ikväll drar jag dock till mina tjejer, så får vi se om vi hittar på något kul. Hörs senare, pusspuss

I torsdags drog jag, mammi och lillasyster in till stan för en mysfika på koppi i Helsingborg. Mysigaste fikastället i stan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min kusin och hennes kille gifte sig nyligen. Bröllopet hölls i hans föräldrars hus i Florida. Så fint verkligen. Tyvärr kunde vi inte åka dit då det blivit rörigt med skolan och så vidare. Tur dom hade någon som filmade allt. Grattis ännu en gång 💓


Likes

Comments

Outfits, texter, Vardag

Slutade redan vid 11 idag. Hur skönt som helst. På bussen började jag dock känna mig skakig och yr. Så skyndade mig hem och la mig ner så fort jag kommit innanför dörren. Jag kände mig helt svimfärdig och ringde pappa med gråten i halsen. Vi snackade en stund vilket kändes så skönt. Efter att han lugnat ner mig en stund tog jag med sessan för att få lite frisk luft. Det hjälpte så mycket och det var hur skönt som helst i solen. Riktigt höstväder.

Fortsatte sedan in till stan med mammi och Alva för en mysfika. Världens bästa familj har jag, kunde inte haft en bättre!!

Likes

Comments

Jag och fina Ebba träffades efter skolan över en fika på koppi idag. Vi pratade hur länge som helst, tycker synd om dom som inte har en Ebba i sitt liv. Vad hade jag gjort utan dig?

Tog bussen hem vid fem, sex tiden, och väl hemma tog jag på mig mina uggisar, vantar samt nya vinterjacka och gick ut en runda med musik i hörlurarna.
Herregud vad kallt det börjar bli, men klagar inte än så länge. Tycker det är rätt mysigt, den känslan lär väl dock inte vara länge.
Nu ska jag lägga mig under två lager med täcken efter en del plugg, pusspuss

Likes

Comments

Min helg har varit väldigt skön och behövlig. Älskar dom helgerna som inte har känts onödiga eller bortslösade. Det gjorde absolut inte denna.

Fredagen

började med en middag hos familje vänner, och slutade med en myskväll hos Felix som numera bor i stan.

Morgonen därpå, alltså

Lördagen

gjorde jag inget annat en att ligga i sängen fram till sex, då jag hoppade in i duschen och gjorde mig redo inför en trevlig kväll hos Mandis. Väl där satte vi oss vid köksbordet med gotte och snackade och skrattade, vid åtta kom Ville och Nisse. Resterande timmar spenderades framför en film i soffan. Så mysigt

Idag vaknade jag hos Mandis, där jag inte hann vara länge då mammi och pappi hämtade mig, eftersom att jag skulle köpa vinterjacka i Höganäs. Så fin är den, bilder kommer senare.

Min kväll avslutades med släktmys och go middag. Hoppas ni haft en lika mysig helg, så hörs vi imorgon. Puss


Likes

Comments

Bästa vän och lillasyster, ily

Likes

Comments

Shopping

En försenad födelsedags Present, haha jag är förmodligen den sista personen som går runt med iPhone fem S, men fint skal iallafall, pusspuss

Likes

Comments