Header

Igår kom Benny till oss. Det är några familje kompisars hund som vi passar då och då eftersom att min syster är helförtjust i han. Vi gick på en mysig lång promenad genom stan. Så fin himmel.

Idag har jag hunnit med en hel del. Lunchat på Brutale. Druckit kaffe på Zoégas. Gått lite ärenden och rensat bland mina Spotify listor, vilket måste vara den mest befriande känslan. Min bästa låt just nu.

Hade på min min stickade Filippa K tröja, Zara jeans och skinnjacka från Rockandblue.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har haft en minst sagt skön och välbehövlig helg. Allt började i fredags, närmare bestämt hos mig. Verkligen en mys fredag som bjöd på massa gott. Ni ser ju!

På lördagen vaknade vi upp med strålande fint och varmt väder. Kände mig alldeles euforisk och började dagen med en power walk.

Gjorde mig lördagsfin, nämligen sista kvällen jag träffar Amanda på tre veckor!!!

Idag är det Söndag och har ätit söndags-tacos, tränat och träffat Ebba. Bästa helgen.

Likes

Comments

Idag har jag varit på en liten shoppingrunda. Hittade ingeting speciellt, men mysigt att umgås med Josefin som jag inte har träffat på ett bra tag. Vi åkte därefter hem om en sväng och vilade en stund, tills Josefin drog iväg på middag. Hon kommer dock tillbaka lite senare och blir nog över natten. Ska bli himla mysigt. Kanske går ut en sväng i stan ikväll. Puss

Likes

Comments

Stickad Filippa K tröja

Ribbad Hunkydory tröja.

Likes

Comments

Igår åkte vi iväg några timmar bort till Kristianstad då pappa hade ett möte där, så vi hängde med och kollade i lite butiker. Hade inte så mycket förhoppningar egentligen men hittade faktiskt två butiker som sålde hur mycket fina grejer som helst. Tänkte att jag kunde visa upp det jag köpte i ett annat inlägg om ni vill?
Än så länge får ni lite bilder från dagen som inte bara bjöd på shopping utan även lattehäng och sightseeing.

Likes

Comments