Header

Äntligen känns det som sommar hörrni. Dom senaste dagarna har varit helt underbara och jag har njutit ordentligt av vädret. Har promenerat varje dag och även sprungit för första gången på länge, men idag är det fredag och jag ska träffa mina fina tjejer. Det var så länge sedan vi träffades tillsammans så det ska bli riktigt mysigt. Förhoppningsvis köper vi med oss något gott och sätter oss någonstans.

Imorgon har vi dessutom vår utspark, vilket ska bli jätte kul. Kanske kommer upp någon bild senare på min outfit. Är lite osäker fortfarande, men tror det kommer bli bra.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vaknade för inte så länge sedan, eftersom att min syster inte sov hemma inatt så passade jag på att sova i hennes rum och det var himla mysigt. Eftersom att mitt rum ligger på nedervåningen så vågar jag aldrig ha öppet fönster, vilket jag kunde nu. Har märkt att jag sover så mycket bättre då, En till anledning till att jag längtar tills vi flyttar in till stan. Längtar jätte mycket, ihh. Ska bli skönt att inte behöva vakna så jäkla tidigt också eftersom att skolan kommer ligga runt hörnet i princip. Är verkligen ingen morgonmänniska. Är bara jätte bitter och irriterad på morgonen.

Haha älskar denna

Min fina nya tröja

Mina smycken todayy

Hittat ett nytt fik i stan förresten, ehm hur fint?

Likes

Comments

Alltså fick sådan ångest när jag vaknade imorse och såg att klockan var halv tolv. Det värsta jag vet är att vakna för sent och veta att man missat ungefär halva dagen.

Idag var det Inte alls lika bra väder som igår heller. Igår var det hur fint som helst. Solade hela dagen fram tills sex då jag åkte till Felix. Vi grillade och åt gott med hans syster, himla mysigt, Sedan gick jag och Felix längs landborgspromenaden och bort till Paolos där vi satte oss en stund. Bästa uteserveringen återigen! Efter en lite stund stack vi vidare till en liten fest. Det var okej, men var rätt trött då så det bästa var väl att komma hem och få sova trots allt, hehe.

Jag igår i min favvis tröja

Helsingborg är verkligen fint!

Myys

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag är trött. Låg uppe och läste i min nya bok. Ihih var bra den är!

Har inga planer inför helgen förutom att träffa lite vänner idag. Har även hört att det ska bli bra väder, och då blir jag väldigt glad om det nu stämmer. Har ju regnat och varit trist de senaste dagarna. Förhoppningsvis tillräckligt bra för att jag ska kunna sola lite iallafall.

Ohhh förresten igår såldes vårt hus?! Vet inte om jag nämt att vi försökt sälja de, men flyttar iallafall vidare till en hyreslägenhet mitt i stan där vi kommer bo ett tag framöver tills vi hittar något vi verkligen kommer att trivas i. Är jätte ivrig och längtar till sommaren ännu mer nu.

Just kids

Likes

Comments

Köpte denna här om dagen. Hört jätte mycket bra om den så är jätte exalterad på att läsa den.
Patti Smith <3

Mys fika igår på Koppi med finisen. Älskar deras chai latte och müsli. Jätte bra kombo förövrigt!

En fin bild på Helsingborg jag tog i helgen när vi åt våfflor på möllebackens våffelbruk.

Likes

Comments