Header
View tracker

Då jag vart sjuk några dagar tog jag det bara lugnt igår. Efter att jag vilat några timmar mådde jag mycket bättre och Mandis kom till mig. Vi kollade på skam och Mandis somnade nån timme medans jag fortsatte kolla, älskar den serien. Sedan hoppade jag in i duschen och väckte Amanda för Thai mat som mamma och pappa köpt. Så gott.
Vid 8-9 tiden stack vi till Råå, där vi mötte upp oliver och Milton. Vi stack till Ica och köpte gotte inför film mys.
Vid 12 tiden igen tog vi bussen hem till mig där vi mötte upp några som körde Mandis hem till sig.

Idag väntas ännu mer mys, lussebullsbak bland annat, pusspuss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Bästa

Likes

Comments

Outfits

Hej på er!!
För tillfället praktiserar jag på ett dagis, vilket jag ska göra två veckor framöver. Därför kommer det även här bli svårt för mig att uppdatera mycket då jag inte har så mycket att blogga om, förutom mina helger i princip. Därför tänkte jag kort skriva om helgen som gått.
I fredags stack jag och Mandis till axel, Gabriel och Max. Mysig kväll som sedan avslutades för min och Mandis del hos henne.
På lördagen var jag hemma en sväng och följde sedan med familjen för lite julshopping o annat mys. Åkte sedan till Matilda där även Ida och Amanda var. Vi fixade oss och hade sedan en rolig kväll hos Nicklas. Min söndag blev en slapp dag, då jag knappt har något plugg just nu. Väldigt skönt.

Puss puss
Ett klädval jag glömt och visa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Somnade ovanligt tidigt igår, vilket är så skönt när man ska upp lite tidigare och är rejält utvilad! Idag slutar dock min "arbetsdag" redan vid 11. Så ska förmodligen vidare till gymmet en sväng innan jag åker hem. Nu ska ja upp och fixa mig.
Hörs pusspuss

Håll ut, kommer roligare inlägg med roligare bilder när mina praktik veckor är slut.

Och kolla förresten vad jag fick med mig igår? Helt underbart

Likes

Comments