Vad tycker ni om idol? Har aldrig vart ett jätte stort fan av det, eftersom jag lätt blir så uttråkad. Tycker dock det är kul att kolla såna små klipp på youtube. Har hittat några favoriter i år, mest killar faktiskt. Såg att Christoffer sjöng wicked game senast, vilket gjorde mig så glad. Lyssnade på den låten jätte mycket ett tag för den är himla fin, så bra han är också!!

Hehe Victor är ju en stor favorit också, vad jag fattade det som åkte han ut men kom tillbaka igen pga någon omröstning? Hm väldigt bra val i alla fall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Zara skjorta - pull & bear jeans - LV bag

Likes

Comments

Då var det söndag igen, skulle typ kunna säga att jag hat älskar söndagar. Samtidigt som jag hatar att helgen och det roliga är slut, så är söndagar den perfekta dagen för att få saker gjorda och typ bara mysa. Förstår ni vad jag menar? Tror det. Idag har jag till exempel sovit ut, vilket är typ det bästa någonsin. Var på brunch igår och hade absolut inte tid för det. Var dock en jätte lyckad brunch så klagar inte. Sen har jag tränat, stor städat på mitt rum. Ligger just nu i min säng med tända ljus överallt. Det bästa med denna årstiden är ju att bara ligga inne. Blir lite lycklig ändå nu när det blir kallare och mörkare. Längtar tills jag kan börja använda kappa och boots och dricka massa to-go kaffe. Tror många håller med mig trots allt.

Har fortfarande ingen kamera på telefonen så tänkte att det kunde vara kul och visa lite höst wanties när vi ändå är inne på det. Inget speciellt egentligen. Är väldigt enkel när det gäller kläder. Mycket svart, det gillar jag. Läste nånstans klassisk fast edgy och tyckte det passade in på mig väldigt bra haha. Allt går att hitta på net-a-porter.

Likes

Comments

Vad ser du fram emot den här veckan?

Ser fram emot en hel del, men mest fredag ändå. Om det nu räknas? Ska i alla fall på en mysig middag. Annars kanske att bara ta det lugnt faktiskt haha. Har haft en händelserik helg, men lite för stressig för min del. Nästa helg kommer absolut bli en ta-det-lugnt helg.

Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

Oj ingen aning faktiskt. Har nog alltid läst samma bloggar, vilket är typ tre stycken? är så tråkig när det gäller sånt, men min favorit bloggare är Sandra Beijer för er som inte visste det. Har följt den sen jag var 13 kanske...

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Bloggen kanske? hehe, nej men måste verkligen ta tag i bloggandet. Har kanske inte nämnt det, men har lyckats spräcka bakkameran så bloggen har fått lida lite på sistone. Tycker verkligen det är jätte roligt och älskar att skriva av mig här, så måste fixa det.

Vad gjorde du igår kväll?

Tränades as always på söndagar. Tycker det är så himla mysigt att träna på en söndagkväll. Vet inte vad det är, men söndagsångesten liksom försvinner.

Vad lyssnar du på just nu?

Mycket poddar. I musikväg älskar jag denna just nu, väldigt höstig och mysig.

En bild som symboliserar denna dag:

hade inga nya bilder, så fick bli dessa. Åå vill bara sminka mig när jag ser dessa bilderna. Kan som jag nämnt tidigare inte ha smink för tillfället. Så himla ledsamt.

Likes

Comments