Hej på er, hoppas det är bra med er!

idag hade jag bara tänkt att visa dom skorna som jag köpte i förra veckan. Det blev två stycken ballerina skor som jag verkligen behöver nu till sommarn. Det blev även ett par tränings skor och ett svarta par slip on. Jag är verkligen supernöjd med alla köp och ser fram emot att få ha på mig dessa, så nu kommer lite bilder ifrån mina kap! ;)

puuuusssss!❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er, hoppas allt är bra!

I torsdags så spenderade jag en hel del tid hemma tills jag fick andra planer inför kvällen! Jag och Saga bestämde oss för att åka ner och kolla på Sabina Ddumba som spelade nere i stan. Det var helt ok men det var många låtar som jag inte kände igen alls! Vi gick runt lite i stan och träffade på många som vi kände/visste vem dom var! Tillslut så bestämde vi oss för att åka hem till Saga där jag sov över, jätte roligt! Vi har inte träffats på ett tag så vi hade en hel del och prata om! Tillslut blev vi så trötta så vi somnade!

Hoppas ni har en bra helg! Puuuuusssss!❤️

Här kommer en del bilder från kvällen och lite outfit bilder!

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra, själv mår jag sådär! Har varit förkyld nu ett par dagar men den håller på att gå över, sååååå skönt! Eftersom jag är sjuk så tog jag för det mesta lugnt igår. Jag kollade väldigt mycket på serier, The Vampire diaries & Orange is the new black, (två serier jag verkligen kan tipsa om! ) och bara chillade! Lite senare under dagen så hämtade min mamma upp mig för att vi skulle åka till Knalleland för att kolla på skor och en sommar jacka! (Det jag har köpt kommer jag att visa i nästa inlägg) Sen så hände det inte så mycket mer! Vi åkte hem och lagade lite mat och sen var det bara att hoppa till sängs!

Ha det bra! Puuuusssss!❤️

Likes

Comments