View tracker

hej hörni, sist vi hördes låg jag hemma med feber och hosta men nu är jag på benen igen och mår mycket bättre men hostan är fortfarande kvar och har hostat ett bra tag nu, kanske dags att kolla upp de snart? Jaja idag är det måndag och jag började klockan 9.00 men när jag kom till skolan visa det sig att alls dagens lektioner va inställda, haha konstigt nog men de va ju skönt med en ledig dag så jag åkte först på ett möte med pappa sedan begav vi oss mot Gränby och mötte upp farmor och käka middag samt handlade lite. Just nu ligger jag bara hemma i sängen men ska försöka plugga lite och få lite gjort, har ett stort so prov på torsdag så ska nog bara plugga resten av kvällen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har gått och blivit sjuk hörni, fyy va jobbigt och tråkigt. Har dock inte speciellt mycket att göra denna vecka så de va ju "passande" om man kan uttrycka sig så haha. Åkte dock bara på en enkel förkylning men känner mig inte jätte kry & pigg direkt men men får hoppas på det bästa och bara vila & ta det lugnt några dagar. Känns som att allt bara går neråt för min del just nu, sjuk hund & sjuk tjej. Men alla har vi ju perioder i livet där vissa saker känns värre än andra, jaja efter regn kommer solsken som min pappa brukar säga. Hoppas ni mår bra så hörs vi inom kort igen! Kram på er!

Likes

Comments

View tracker

Ja hörni som rubriken lyder så leder mitt höstlov mot sitt slut och imorgon är det Måndag. Startar veckan med nationellt prov i matematik muntligt, usch va jobbigt och tråkigt, men men bara göra det bästa av situationen för man kommer inte undan hur man än vrider och vänder på det så måste de göras iallafall.
Mitt höstlov har varit hur bra som helst har fått mycket gjort men även kunnat sova ut på mornarna och ha kul på kvällarna. Har blivit mycket festligheter hehe men det är väll något som ska ingå på lov iallafall för min del hehe.
Nu ska jag tända massa ljus och sätta på en bra film i min nybäddade säng! Hihi ha det bäst hörni så hörs vi inom kort!

Likes

Comments

Usch hörni ingen bra period i mitt liv just nu, fick besked av veterinären i Onsdags att min älskade Doris har cancer i hjärtat och magen.
Gråtit non-stop i två dagar snart och kan verkligen inte släppa att hon bara har en kort period kvar av livet och måste snart lämna jorden och fortsätta vidare mot änglarna.
Har inte haft någon större lust att berätta detta för någon men tycker ni förtjänar att veta varför uppdateringen är som den är.. men ni får ha det så bra hörni så hoppas jag vara på bättre humör nästa gång vi hörs!
Ha det bäst och ta hand om varandra! #fuckcancer

Likes

Comments

1. Jag har grov klaustrofobi, klarar inte av trånga utrymmen det är verkligen något av det värsta jag vet.
2. Är väldigt spontan av mig, nästan lite för mycket hehe gör först tänker sen. Kanske något jag borde ändra lite på för det slutar inte alltid jätte bra, bli bättre på att planera!
3. ÄLSKAR att träffa nya (spontana) sköna människor, verkligen något av det roligaste jag vet. Och ett + är om dom kan bjuda på sig själva och va sig själva! Älskar älskar älskar.
4. Det sjukaste som hänt i mitt liv är att min bästaväns mamma och min pappa blev tillsammans?¿? Hör ni hur sjukt det låter, är alltså halv syskon med min bästavän. Men ändå super kul!
5. Har lätt för att säga ifrån om någon går för långt varesej det handlar om mig själv eller någon annan. Behandlar folk som jag själv vill bli behandlad, en egenskap jag verkligen gillar hos mig själv.
6. Har stor fobi för fötter och folk som smaskar. Nej bara nej, usch usch.
7. Är en tjej som hellre spenderar pengar än sparar dom hehe, det bästa som finns lär ju vara att shoppa. Kan verkligen inte hålla i mina pengar och det lär jag ju ändra på när jag blir äldre, kommer inte funka i längden när jag går in i vuxen livet. Men nya plagg/skor/väskor i garderoben, bääästa känslan!!!
8. Har haft en ganska svår uppväxt, har haft väldigt många kniviga situationer inom familjen men är så lyckligt lottad som har haft en farmor och farfar som alltid funnits där för mig och min syster. Kanske berättar mer senare i ett enskilt inlägg om det kanske skulle intressera er? Berättar detta för att jag vill att bloggen ska vara mer personlig så att ni kan lära känna mig bättre och jag er!
9. Har väldigt mycket energi och är i stort sätt alltid glad, hatar att vara bitter och ledsen men ibland måste man få vara det och inte alltid man kan göra något åt saken tyvärr, men har väldigt mycket energi spelar oftast ingen roll vad klockan är på dygnet så är jag alltid igång och full av energi något min familj ibland stör sig på vilket jag kan förstå hehe.
10. Har väldigt lätt för mig i skolan och är otroligt tacksam för det, lägger jag bara ner tid och engagemang på skolan så går det som en dans. Borde verkligen lägga ner mer tid på skolan än vad jag gör, skulle komma väldigt långt på det tror jag!

Kram Sissela!

Likes

Comments

Hej & Välkomna!
Sissela Andersson heter jag och lever mitt liv i Uppsala, har ett stort intresse för mode och skönhet så det är en stor del av vad bloggen kommer bestå av, självklart kommer jag även skriva om min vardag, festligheter, resor och massa annat. Hoppas ni gillar vad ni läser och att vi ses snart igen! Kram

Likes

Comments