Heej folkens:))

I dag er emnet "ANGST"

For omkring et år siden begyndte mine angstanfald at komme. Der er rigtigt mange, som tror angst er farligt, det er det overhovedet ikke. Angst er et tabu, og en psykisklidelse mange oplever i livet. Jeg fik konstateret efter mange lægebesøg at jeg døjede med panikanfald (jeg linker en video til hvordan et panik/angstanfald er længere nede).

Jeg ved ærligt ikke hvordan, min angst kom til livs. For man kan være angst for ALT. Jeg har altid gået med den frygt om at besvime, fordi jeg synes det er ekstremt ubehageligt. Jeg tror det var der min angst startede. Jeg besvimede i idræt et par måneder inden min angst opstod. Derfor skulle jeg til en EEG undersøgelse. En EEG undersøgelse tjekker en for epilepsi. Jeg gik hele tiden og overtænkte og bildte mig selv ind at jeg skulle til at besvime, det lyder mærkeligt ikke? Det er derfor angst er så svært et emne at snakke om, fordi man ikke kan forklare, hvordan det er.

Jeg så aldrig angst som en mulighed for at jeg gik og havde det dårligt dagen lang (Svimmel, kvalme og hovedpine). Vi tog til lægen. Jeg fik taget en prøve af mit blod, begyndte til kiropraktor, fordi lægerne kunne mærke jeg havde spændinger i nakken og sidst men ikke mindst var jeg til tre tjek ved øjenlægen.

Der var intet i vejen med mig, men jeg gik stadig og havde det dårligt. Jeg havde det dårligt pga angst, men gik et halvt år uden selv at vide det. Nogen gange skal man skelne det fysiske fra det psykiske. Jeg kæmpede mig igennem angsten. Uanset om jeg så er igennem det eller ej, så kan angsten dukke op, når som helst og hvor som helst. Den eneste som kan gøre noget ved det er en selv!!

Angst er et tabu og det skal brydes, den eneste måde det kan blive brudt på er at snakke om det. Du må ALDRIG gå med noget for dig selv, du skal snakke med en eller anden om det, det kan være en god veninde eller mor og far.

-XOXO Sisse

Link til video omkring et angstanfald : https://youtu.be/SXsuV9u8Rk0

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

  • 16 Læsere

Likes

Comments

Som i kan se på titlen kommer dette indlæg til at handle om min mor. Min mor og jeg har altid haft et meget usikkert forhold til hinanden. Mine forældre blev skilt og jeg flyttede med min mor og så kun min far hveranden weekend. Min mor fandt meget hurtigt en ny mand, og fik derefter to børn med ham. Jeg tror det sværeste for min mor har været at prioritere, hendes prioriteringer burde efter min mening være hendes børn. Pga jeg var den ældste var det mine to små halvsøskende der var vigtigst. Den kærlighed alle børn har brug for at få for at føle sig tryg, fik jeg ikke af min mor. I stedet for skændes vi. Jeg blev jeg smidt ud af huset og fik at vide, at jeg måtte finde et andet sted at være. Jeg løb hjemmefra i alderen ca 9 år, fordi jeg var bange.

Jo ældre jeg blev, jo mere gik det op for mig, at det ikke var ved min mor jeg skulle blive boende. Jeg blev ældre og ældre og hun havde mange problemer specielt med hendes nye mand. Det er på dette tidspunkt hun inddrager mig i hendes problemer. Jeg havde ondt af hende, selvfølgelig havde jeg det. Det er aldrig rart at se sine forældre græde. Stort set alle mødre oplever stress i livet, min mors stress gjorde hende negativ og man havde ikke lyst til at omgås hende, for hvis man sagde bare en ting forkert, blev der råbt af en, fordi det ikke lige gik efter mit mors hoved.

Den dag i dag har jeg ingen kontakt til min mor overhovedet. Jeg valgte det der var bedst for mig selv. Det var et meget stort valg for mig, men det rigtige valg. Jeg stod på egne ben og fik kæmpet mig igennem en del angst og usikkerhed. Jeg er på toppen i dag og lever det mest herlige liv. Jeg er intet andet end taknemlig.

Så mit råd til jer, der kæmper en kamp hver dag. Det er kun en dårlig dag ikke et dårligt liv. I kan komme igennem det hvis i tror på jer selv og får den støtte i har brug for.

-XOXO Sisse

Likes

Comments

Heeej folkens og velkommen til :)

Mit navn er Sisse jeg er 14 år gammel og nord jyde wee. Jeg er en helt normal ottendeklasse pige, som har hjertet på rette sted og altid vil stå klar med hjælp. Jeg har altid været en del inspireret af blogs og tænkte det var på tide, at jeg kom i gang. Min blog kommer hovedsaligt til at bestå af personlige indlæg med mine holdninger. Da jeg ikke er typen, som går specielt meget op i makeup og tøj, bliver det ikke det jeg kommer til at blogge en helt masse om. Jeg elsker at bringe dybe emner og tabuer på banen, og komme med min specifikke holdninger til det. Jeg vil skrive om hverdags probs og emner som fylder meget for mig. Derudover elsker jeg at hjælpe andre mennesker (Dvs at komme med gode råd). Min hverdag er ikke anderledes fra alle andres. Jeg passer min skole, familie og venner. En ting jeg bruger meget tid på er at finde inspiration og MUSIK!!! Musik betyder en stor del for mig. Nu tænker i nok at jeg synger og er rigtig musikalsk, men dog ikke. Jeg bruger rigtigt meget tid på at høre musik, fordi min smag er meget bred. Det var lidt facts om mig, der vil komme nye indlæg meget snart.

- XOXO Sisse

Likes

Comments