Äntligen har vi flyttat, inte för att vi inte trivs här på Nouw men vi fick ju ny blogg i samband med att vi öppnade webbutiken! Så himla roligt!!
Ni hittar oss nu mera på www.sisdesign.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev ett super lyckat home party igår och fortsatte jobba lite när jag kom hem så det blev en lång dag igår och tror jag gick och la mig vid 22.30 eller nåt sånt! Men det va en lyckad dag 😃
Idag har vi gjort stenar, packat beställningar från igår och gjort i ordning på hemsidan! Nu börjar de likna nåt och vi är ivrigs på att få visa den för er 🙈😍 men ni får hålla er ett tag till ☺️

Imorgon kommer det beställas hem lite nyheter, lika kul varje gång 😍 och så har vi hämtat ut våran kortläsare idag så nu kan vi ta kort också 😃


Likes

Comments

Idag har vi börjat med alla beställningar, blev en lång dag men nu ska vi bara posta iväg ett gäng och sen tar vi kväll!

Imorgon är det dags för home party igen, så vi har varit och förberett och ställt upp det redan idag då det blir stressigt imorgon att hinna med!

Är du intresserad av home party? Tveka inte på att maila oss 😃👍

Likes

Comments

Den här helgen har bjudit på otroligt mycket beställningar, och imorgon är det måndag, ny jobb vecka och det är bara köra igång direkt!
Så imorgon börjar vi göra alla beställningar, super roligt!

Efter en dag med storstädning slår vi oss ner i soffan för tv-tittande innan det är dags att sova 😊

Likes

Comments

Så kul, nu är vi över 500 stycken på instagram! Toppen roligt 😃

Ikväll firar vi med att åka till knutbyparken, i regnet! 😰
Så jag och Ida sitter och väntar på att åka och grabbarna spelar FIFA 🎉

Likes

Comments

Åh va roligt att ni hittat hit, följarna har ökat och även statistisken här på bloggen! Fantastisk roligt!

Beställningarna rullar in och det är så otroligt roligt att se det öka! Så välkomna alla nya följare, hoppas nu tänker stanna här hos oss och att ni vill följa oss varje dag 😃

Likes

Comments

VILL DU BJUDA HEM DINA VÄNNER?
Vill du bjuda hem dina vänner och ha en rolig kväll och samtidigt få se våra produkter och möjlighet att beställa? Maila då oss, kommentera här under eller skriv till oss på Facebook så bokar vi en tid tillsammans så kommer vi hem till dig! 🌸

Likes

Comments

Precis levererat ut en sten, alltid roligt att möta kunderna och se vilka de är som handlar av oss!
Jag älskar verkligen det jobbet jag har, blir som en bebis man ser växa! Hoppas och ska göra allt för att det ska växa lite varje dag!

Vi väntar spänt på våran webbutik, och hoppas att alla ni där ute ska gå in och besöka oss där och handla såklart 😃 även bloggen kommer flyttas då, som vi sagt förr!

Likes

Comments

Vi har inte delat med oss så mycket här av vilka varor vi har och priser och så, vi har ju tänkt att de kommer sköta sig själv sen när ni kan gå in på webbutiken och kolla på våra varor! MEN det är ju så att de går ju super bra att beställa även innan den kommer, så tänkte visa lite av det vi har!
Ni beställer via våran instagram och Facebook som finns i inlägget under eller maila till mailen som finns här i beskrivningen bredvid!

Likes

Comments